Ce dacă are un copil cu una nu mai are drept să iubesc pe cineva? Până la urmă aia la înşelat cu toții și de aia sau despărțit și eu dacă îl plac care e probema vine repede aia să spună că nu am voie să mă ating de el
Singura problema este ca, prietenul va trebui sa plateasca alocatie pentru copil pana la majorat sau pana umbla la facultate.
Deci, o parte buna din salar va da la copil, iar doar restul ce ramane va fi folosit pentru eventuala familie formata impreuna.
Asta rămâne de văzut
Nu ramane de vazut. Ramane de platit pensie alimentara copilului. Sa faci copii e cel mai usor, sa-i cresti e mai greu!
E treaba lui ce plăteşte nu e a mea
Eu ti-am raspuns la "rămâne de văzut"
Cu atitudinea asta iti vei lua multe paruieli la viata ta.
Depui plangere la politie, si anexezi cateva dovezi (screenshot-uri, daca te-a amenintat prin mesaje).
Nu ma amenințat doar mi-a scris să mă întrebe dacă vorbesc el și eu i-am spus că nu e treaba ei și a spus aha
Ai mai povestit de noul tau iubit, dar ai spus ca e despartit de iubita si ca aia l-a inselat.
Daca "fosta" te ameninta, inseamna ca e actuala. Iar el probabil te-a mintit si in privinta cine a inselat pe cine.
Lamureste asta.
Intreaba-l si de unde stie aia despre tine si unde stai tu.
E posibil ca noului tau iubit sa-i placa sa se paruiasca femeile pentru el.
Aia de la mine din zonă de acolo știe și de despărțit sau despărțit oricum pentru că ea stătea la el acasă împreună cu copilul lor și acum e la maicăsa la vreun 1 km de casa mea și ea a fost măritată și lângă mine la câteva case mai de mult unde mai are și acolo 2 copii pe care ia părăsit și după s-a luat cu ăsta, ştie toată lumea ce fel de persoană e fata asta na suntem la țară se află repede că umblă cu toții ba chiar când era împreună cu asta al meu la înşelat cu unul și apoi îi dădea banii să nu îi spună că la înşelat cu el. Ți e cum ți se pare crezi că minte dacă și eu și toată lumea știe povestea? Să supărat pe ea și a trimis o acasă ba chiar a fost și violent pentru că a fost înşelat
Sa chemi politia pentru deranjarea linistii publice si eventual pentru amenintare daca se recurge la asta.
Nu-ti dai seama? Ii place curvareala. Citește restul intrebarilor
Toată lumea e bună să își de a cu părerea că îi place asta îi place asta, nu e treaba voastră ce le place altora să facă și punct eu vreau să sting un conflict nu să îmi zici tu că îmi place curvia că îmi place sau nu rămâne păcatul meu
Am doar un mesaj în care mă întreabă dacă vorbesc cu el și eu i-am zis nu e treaba ta și un mesaje de el în care el mi-a zis că vine la mine să îmi facă scandal
A mai venit?
Raman la parerea mea ca lui "iubi" ii place sa puna paie pe foc si sa vada femeile paruindu-se pentru el.
Nu am nevoie de niciun copil