| lvi7 a întrebat:

Buna! Imi poate explica si mie cineva ce e in mintea barbatilor? Pentru ca eu efectiv nu inteleg. Este cate unul care de foarte multa vreme se uita la mine, ma urmareste cu privirea si chiar cu masina dar nici macar nu are curajul sa salute.Si eu sunt o timida recunosc dar nu stiu ca barbat ar trebui sa inițieze el o conversatie...Parerea mea... Poate sunt de moda veche dar chiar nu inteleg

Răspuns Câştigător
| biancaebar a răspuns:

Eu as astepta sa initieze el conversatia pentru ca daca tot se uita asa de mult la tine ceva ar vrea sa iti zica.

Ai grija de tine, bafta

26 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ala e prost, suna la 112 sal ia la rost

| 1231242 a răspuns:

Și de ce pyzda mă-tii nu preiei tu inițiativa, ca de exemplu scapă prin preajma lui ceva sau fă-te că te lovești de el sau nu știu, chestii d-astea, să știi că mândria de pyzdă, nu a ajutat pe nimeni!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Stiu ca barbat ar trebui sa inițieze el o conversatie.
O iubire intensă este plină de consecințe pentru viitor. Timiditatea nu este față de persoana iubită ci este suma vizionării situației în perspectivă. Aceasta generează timiditate. Da bărbatul așa ar trebui să inițieze el, dar tocmai marea iubire îl blochează. De aceea trebuie să îl încurajezi cu un semn cât de mic. Pe vremuri, lăsai să îți cadă batista pe jos, și el ți-o ridica. Tu îi mulțumeai, el răspundea, și se înfiripa un dialog. Așa se procedează și acum.
Vai de cel ce nu-nțelege,
Sie-și este inamic,
Dacă crede că sub părul
Lung se poate ascute minte,
Și așteaptă blând în umbră,
În postură de om cuminte,
Eva să-i arunce mărul.

| AlphaAttitude a răspuns:

Intreaba-l pe el:
https://www.tpu.ro/......doar-sa-o/

Cred ca impreuna, va puteti gasi raspunsul la intrebarile voastre.

| Donsavas a răspuns:

Intreaba l de ce te urmărește. Poate vei afla.

| mentholinks a răspuns:

Se joaca cu tine. Deja esti a lui poti spune, mai ramane sa vina sa te ia sau sa te duca

| johnnny123 a răspuns:

Întrebarea este dacă chiar vrei să inițiezi o conversație cu un bărbat care te urmărește cu mașina.

| lvi7 explică (pentru johnnny123):

Ideea e ca ne invartim in acelasi mediu si stam cam in aceiasi zona dar nu avem prieteni comuni dar face ce face si cand ies si eu iese si el.

| lvi7 explică (pentru johnnny123):

Deci noi mergem cam in acelasi loc si stam in aceiasi zona dar ni a em prieteni comuni.Ne placem reciproc dar nu are curaj sa-mi spuna nimic...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru lvi7):

Foloseste metoda porumbelului. Zi-i unei cunostinte comune sa ii zica ca il placi dar sa ramina intre ei, ca i-ai zis expres sa nu zica mai departe. Daca tot nu face vreo miscare, atunci e bou/gay/impotent/puii mei!

| Yurisa a răspuns:

Eu zic sa suni la politie, nu e ok

Răspuns utilizator avertizat
| acerr a răspuns:

Nu are intentii de a te cunaoste, o fii putin sisi

| adryang78 a răspuns:

Nu toți bărbații sunt la fel, după cum nici toate femeile nu sunt la fel.
De regulă bărbații timizi ascund o personalitate stabilă, pe care te poți baza și știu să te facă să te simți iubită și protejată.
Bărbații care fac paradă de multe ori își ascund în acest fel frustrările personale, au un caracter instabil și, de multe ori, coleric.
Bărbații bine echilibrați au și curajul să abordeze o femeie fără s-o jignească, sunt descurcăreți și inteligenți, nu simt nevoia să facă paradă, dar sunt foarte dominatori și nu admit să ai altă opinie.
Până la urmă, dacă într-adevăr te place, își va lua inima-n dinți și-ți va vorbi. Pe de altă parte, după cum bine au observat colegii, asigură-te mai întâi că nu este vreun obsedat.

| lvi7 explică (pentru adryang78):

Da asa e... Ideia e ca sunt deja cred mai bine de doi ani si nu face nimic ....Il surprind deseori ca ma priveste dar nu are curaj si eu nici atat.Se vede ca e un barbat serios, la locul lui dar nu are curaj.

| adryang78 a răspuns (pentru lvi7):

Atunci, dacă îți place, ia inițiativa. Nu agresiv, ci ușor, cu delicatețe. Un salut, un schimb ușor de replici pe subiecte neutre (vreme, job, a căzut guvernul etc.) și apoi îi va fi și lui mai ușor să continue.

| lvi7 explică (pentru adryang78):

Eu n-am cum sa ma duc la el.Sa ma duc sa-l bat pe umar si sa incep sa vorbesc mi se pare aiurea.

| adryang78 a răspuns (pentru lvi7):

Nu asta spuneam. happy
Ziceam că de la un simplu "bună dimineața" puteți ajunge la o conversație în toată regula. Sau inițial un simplu salut cu capul, când îl vezi.

| lvi7 explică (pentru adryang78):

Am inteles dar nici vorba de salut...Cand vede ca l-am surprins ca ma priveste intoarce capul sau se face ca se uita in alta parte.Eu ce sa mai zic...

| adryang78 a răspuns (pentru lvi7):

big grin
Greu tare cu voi doi. happy
Atunci singura soluție este cea sugerată de colega mai devreme. Lasă să transpire zvonul că ești interesată de el și aștepți urmările.

| lvi7 explică (pentru adryang78):

Complicat tare? Asta este. Multumesc oricum.pentru raspunsuri.Mai astept, poate se intampla vreo minune?

| Basileu a răspuns:

Faza cu umaritul cu masina e creepy.
Ai grija de tine, in rest da ca e sa ta abordeze o va face intr-un loc public, nu incerca sa mergi undeva retras cu el avand in veder ca nu-l cunosti.
Bafta!

| SitedeHaine a răspuns:

Nu e obligatoriu sa initieze el. Daca ti se pare interesant poti face tu primul pas!

| Ali22fie a răspuns:

Ai grijă în privința acestui individ, căci nu poți ști ce intenții are. În primul rând, evită se mergi singură pe stradă dacă ai remarcat că el te urmărește mai ales cu mașina pentru că dacă e vreun bolnav mintal te poate lua cu japca în mașina lui și poți sfârși tragic dintr-o situație de genul acesta. Încearcă să vorbești despre această situație cu ceilalți prieteni ai tăi; trimite-ți un coleg sau o colegă la el dacă e posibil și să-l întrebe cine este și de ce te urmărește, să-i reții numărul, marca dar și culoarea mașinii etc.
Iar ca un sfat: evită-l dacă nu-l cunoști și nu este din zona ta iar dacă te abordează și-ți propune să te urci la el în mașină, refuză-l și spune-i că te așteaptă părinții tăi și că nu ești interesată de el, pentru că repet: este foarte posibil să fie vorba despre un alt personaj Gheorghe Dinca.

| lvi7 explică (pentru Ali22fie):

O nu e genul acela de persoana...Ma urmareste cu masina in sensul ca face ce face si e in urma mea eu conducand la randul meu.Ne placem reciproc, e un barbat educat si cu mult prea mult bun simt dar foarte timid...

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns (pentru lvi7):

Oricum, poți găsi o soluție să rezolvi problema. Bănuiesc că și ție îți place puțin de el. Cred că e timid. Poți să te informezi despre el cu ajutorul persoanelor din cercul tău de prieteni, apoi să aranjezi o întâlnire cu el într-un loc public, să vorbești cu el. O întâlnire se poate aranja tot cu ajutorul persoanelor din cercul tău de prieteni. Nu trebuie să mai stai mult pe gânduri, că nu are rost.