Daca te simti singura apuca-te de un joc. http://mmohuts.com/gamelist Iti sugerez Battle of the Immortals sau Forsaken world. Daca vrei detalii sa imi zici.
Nu asa. Nu intra si mai tare in singuratate facandu-ti prieteni virtuali. Nu ai colegi, nu ai familie, nu exista nici macar un om care sa te asculte? Eu ti-as da id-ul meu cu placere, dar vreau sa te trezesc la realitate. Pun pariu ca existe minim un om care te va intelege in realitate si tu nu il vezi. Deschide bine ochii. Bafta!
Intra pe deferite site-uri care au chaturi, sau foloseste facebook pentru a cunoaste persoane noi, sau fa schimb de liste cu cineva pe messenger.
Viata e mult prea frumoasa trebuie doar sa stii cum sa o traiesti, eu ce sa iti spun? Nu pot sa iti spun decat sa te mai uiti odata in jurul tau si sa incepi sa observi oamenii, probabil sunt oameni pe care nici nu i-ai observat pana acum si care tin la tine iar daca vrei prieteni noi fa o excursie, iesi in oras, internetul nu e asa de interesant din punctul meu de vedere dar eu sunt mai mereu online asa ca daca te ajuta cu ceva ai si id meu aici july_15_92
Iti las eu id-ul meu simionirina2012 dar nu ilda la nimeni te rog si spune-mi numele tau
Realizzi ca iti vad toti idd-ul tau ca l-ai postat aici unde il pot vedea toti?
Parerea mea este ca ar trebui sa mai iesi in oras oricum daca vrei sa vorbim idu meu este Andrei. dragonul