anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna... Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o parere va rog? Cum poti sa iti dai seama daca iubitul tau chiar te a inselat cu o persoana de care zicea vorbe mai tot timpul?

5 răspunsuri:
| Naty1 a răspuns:

Păi dacă este intr-o relatie cu tine nu ar trebui să sti si tu de fata aia, sa sa poti sa ii impui o limita? Eu asa cred.
Poate sunt eu foarte exagerată, dar din perspectiva mea o persoana cuplată nu are ce sa vorbeasca cu persoane de sex opus daca nu sunt colegi de muncă, neamuri sau prieteni comuni si cu partenerul.

| cristimihailov a răspuns:

Nu poti.
Traiesti sau nu cu situatia.

Faci sau nu compromisul, nu vei stii poate niciodata.

Dar, problema se pune altfel: de ce mai stai cu acea persoana daca ai impresia ca te-a inselat? Faptul ca s-a strecurat aceasta parere este dupa mine mai mult decat suficient.

| Ppaulmmle a răspuns:

O vorba din batrani spune ca zgarcenia si gelozia nu se vindeca si le ai de la nastere. Eu as adauga cum ca gelozia este si coroziva pentru orice relatie, chiar daca scuza principala (ridicol) este chiar dragostea. Ai mare grija! Chiar vrei sa faci investigatii?!

| Eisenheim a răspuns:

Măi repede numa la înșelat va gândiți, chiar nu mai poate omu să zică despre nimeni că imediat înșelat laughing deja gândim ca politia, orice ar fi orice ai face amendă laughing unde e încrederea, de ce mai santeti împreună, poate la magazin se uită la vânzătoare când plătește și deja te-a înșelat laughing nu mă înțelege greșit, dar dacă vorbești despre cineva nu înseamnă gata e înșelat happy