|

Buna seara! As avea o intrebare la care sper ca voi primi niste raspunsuri care sa ma ajute. De ceva vreme a inceput sa imi placa de un baiat pe care il cunosc, dar in acelasi timp imi este si necunoscut. Adica din intamplare ne-am cunoscut si de atunci cat ne mai salutam cand ne vedem. Prietena mea il cunoaste foarte bine si mi-a spus ca e un baiat ok si ca ar trebui sa ii dau mesaj. Doar ca eu una nu cred ca este cea mai buna idee. Cred ca va parea ciudat si nici nu am idee ce sa ii zic. Timiditatea ma omoara. El stie ca imi place de el, dar nu stiu ce parere are despre asta. Prietena mea a vorbit cu el si i-a zis la un moment dat ceva de genul "oricum am sa fiu pentru moment atragator". Nu imi mai amintesc bine, dar cam asa ceva i-a spus. Cum ar trebui sa procedez si ce ar trebui sa insemne ceea ce a spus?

11 răspunsuri:
| a răspuns:

E foarte posibil sa il omoare si pe el timiditatea. Si asa ajungeti sa treceti unul pe linga altul si sa pierdeti o ocazie care nu se iveste de doua ori in viata. Zi-i prietenei asteia comune sa ii zica gagiului ca il simpatizezi si sa te invite undeva. O sa se prinda el...

| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Sa stii ca asa am patit si eu in prima tinerete laughing))

| a răspuns (pentru relativsausigur):

Cu totii patim asa ceva intr-un fel sau altul. Bine macar ca mai prinzi si a doua tinerete.winking

| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu stiam cum sa-i spun altfel, avand in vedere ca a fost in perioada liceului laughing

| a răspuns (pentru relativsausigur):

Adolescenta. Tineretea se termina cand nu ne mai simtim noi tineri in interior. happy

| a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Oricat de tanar te simti in interior, tot iti dai seama cand esti batran...ca esti batran, ca a trecut tineretea :-), nu-i cazul la mine, am 27 de ani, dar zau ca perioada adolescentei a fost cea mai frumoasa, cu toate dramele ei.

| a răspuns (pentru relativsausigur):

Am vazut citiva mosi care la 85 erau cu mult mai tineri ca spirit si atitudine fata de multi cu 50 de ani mai putin in varsta. happy

| a răspuns:

Tu esti sigura ca prietena a vorbit de bine cu el si ca a incercat cu adevarat sa te ajute?

| explică (pentru sofisis):

Da. Mi-a aratat toate mesajele

| a răspuns:

Atâta timp cât el știe că îl placi, așteaptă un semn clar de la el, ca să înțelegi dacă este reciproc. Nu te compromite, s-ar putea să fi tu cea care are de suferit. Lasă totul să vină de la sine. Nu fi tu cea care face primul pas. El deja știe că îl placi, acum e rândul lui să facă un pas spre tine. Nu aștepta prea multe, ca să nu rămâi dezamăgită. Nu știi ce ascunde omul sub zâmbete. Poate te place, poate nu, poate are doar gânduri neserioase cu tine. Tu stai cuminte și dacă va fi să fie, VA FI.

| a răspuns:

"Vaneaza" o intamplare care va priveste, adica pe care sa o aveti in comun, sau ceva legat de prietena ta si el, sa fie ca o stire aflata de la prietena ta si te poti baga in seama, comentand pe baza acelei stiri/ vesti sau ce afli. Incepi cu un buna, mi-a zis prietena mea chestia x, e adevarat ca asa s-a intamplat, bine nu trebuie sa formulezi chiar asa, dar asta e ideea de baza, sa nu ii spui buna, ce faci...o sa-si dea din prima seama ce vrei sa faci, asa te joci putin cu mintea lui, iar apoi daca iti joci bine cartea si esti amuzanta, glume smart, vorbiti unul despre altul intr-un mod echilibrat, nu fortezi nota si esti naturala o sa te caute si el, daca e un baiat cu capul pe umeri, iar dupa ce ati terminat discutia la vreo 3 zile ii dai iar mesaj, daca nu iti da el, si abia atunci il poti intreba ce face, deja ati vorbit putin, merge un " ce faci" apoi o sa ti dea si el, joaca si tu cartea aia cu indiferenta dar putin foarte putin, sa l testezi sa i vezi reactia, bine ce spun acum e deja dupa vreo 3-4 saptamani de conversatie, daca ajungi acolo da-mi mesaj si daca pot te mai ajut cu cate un sfat. Mai intai trebuie sa fiti prieteni, sa va cunoasteti comportamentul si apoi iubiti, aia care se "combina" si sunt din start iubiti, aia nu e iubire, nici unul nu stie nimic despre celalalt si se striga unul pe altul " iubi" e ridicol si nu e de durata. Sper ca te-am ajutat catus de putin, succes.