| AmoooreTa a întrebat:

Buna Seara De ce Fata nu se da Batut`a niciodata in legatura cu primul ei iubit... Si tot incearca sa afle de el. Chiar daca ei doi sau desparit de mult timp Oare de ce el tot mai apare La ea In oras Iar ea il vede. De ce se intampla toate aste?
Iar el mai este catodata cand mai baga cu masina vitea`za si ea isi da sema iar plus de asta si el se mai intereziza de ea.
Oare de ce Nu se vorbesc intre ei?
Oare ce poate fi-e asa complicat?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa e viata amintiriile traiesc mult si bine

| Grimes a răspuns:

Pentru ca e obsedata.

| Justme1997 a răspuns:

Oare de ce jumatate din ce ai scris tu acolo este scris greșit?

| Raducons a răspuns:

Pentru ca este o obsesie si baiatul vrea sa isi dovedeasca lui ca poate sa mai fie cu ea in relatie sexuala si in acest mod se crede superior actualului iubit al fetei

| qwertpro a răspuns:

Salut,explicatia e simpla. Odata ce incheiem o relatie avem nevoie de mult timp pentru a accepta ca ea chiar s-a terminat. Unele persoane traiesc mereu in trecut, reinvie mereu amintirle frumoase din fosta relatie, regereta ca acestea s-au terminat si se gandesc mereu la ele.Nu putem trece peste trecut daca traim mereu in el, iar uneori avem nevoie de foarte mult timp pentru a uita de trecut si pentru a merge inainte.Stiind ca am terminat o relatie cu cineva,intelegem bine ca nu mai putem fi impreuna cu persoana data, nu-i putem ierta unele fapte comise, de aceea si refuzam sa fim din nou impreuna, si cateodata nici nu poutem sa reluam relatia chiar daca ne-am dori acest lucru, stim ca totul e deja pierdut si terminat, sau poate ca cealalta jumatate pur si simplu nu vrea.Aceste situatii in care se intilnesc sunt adesea doar coincidente, dar uneori se mai intampla cazuri cand unul dintre ei isi doreste sa vada persoana de care s-a despartit caci sunt si cazuri in care nu ambele persoana accepta despartirea, si considera ca daca se vor intilni des "din greseala"(evident organizand totul) vor mai putea cumva relua relatia, desi se inseala.De fapt, pot spune ca traiesc intr-o minciuna, si spera ca ar putea repara ceea ce e deja stricat pe veci.Cu timpul uita de tot, accepta ca totul e terminat, si merg inainte.

| Raizing a răspuns:

Practic oameni raman marcati de -primul sarut / prima dragoste / prima amintire / prima atingere / primul baiat / prima fata / primul sex, ramane strans in creier! Este prima oara ( si nu se uita mai deloc, prima oara! )

| AnaBelaAnaBela a răspuns:

Ca se joaca. Si ca sa-i faca viata grea lu' iubitu' actual.

| tsu01 a răspuns:

Amice, romana asta nu-i asa grea.