| Calin9393 a întrebat:

Buna seara, sper ca ma puteti ajuta cu un sfat va rog frumos. Am cunoscut o fata acum un an si jumatate, la inceput am simtit ca e tot ce imi doresc pe lumea asta, ea a mai fost casatorita impinsa la spate de parinti cu un nenorocit care doar si-a batut joc iar acum cand s-au despartit ei nu isi asuma vina ca au impins-o in bratele unuia care doar rau i-a facut. Acum de 6-7 luni e mai rece cu mine si nu vrea sa fim impreuna pentru simplul motiv ca parintii ei nu vor ca ea sa mai fie cu cineva vreodata, desi eu i-am facut doar bine din orice punct de vedere, pana si ea a recuoscut ca nu credea vreodata ca o sa intalneasca un baiat asa ca mine. Eu o iubesc foarte mult si mi-as dori sa renunte cumva sa mai fie manipulata de parintii ei, adica ea practic da cu piciorul la tot ce putea sa fie frumos doar ca nu vrea mama si tata ceeace nu mi se pare normal, ea mai greu iese din cuvantul lor. Ca si varsta ea are 33 de ani iar eu 30

1 răspuns:
| Kiran a răspuns:

Renunta la a visa un plan impreuna. Manipulata sau nu de parinti, odata ce ea inca asculta de ei, mereu vor fi prioritari si nu relatia voastra.
Ai putea eventual sa te imprietenesti cu batranii ei, le intri in gratii asemenea fostului sot si sa iti accepte pretentia la o relatia cu fiica lor, dar chiar trebuie sa faci atatea pentru o femeie deja casatorita, inca fata lu' tata si care nici macar nu te iubeste?