Renunta la a visa un plan impreuna. Manipulata sau nu de parinti, odata ce ea inca asculta de ei, mereu vor fi prioritari si nu relatia voastra.
Ai putea eventual sa te imprietenesti cu batranii ei, le intri in gratii asemenea fostului sot si sa iti accepte pretentia la o relatia cu fiica lor, dar chiar trebuie sa faci atatea pentru o femeie deja casatorita, inca fata lu' tata si care nici macar nu te iubeste?
La varsta ei ar trebui sa-si hotarasca singura viitorul.
Nu cred ca veti avea o relatie fericita impreuna, atata timp cat ea asculta si acum de parinti.
Hai sa fim seriosi, ca nu a impins-o-o nimeni sa se marite, fiindca dupa 18 ani era majora si putea sa refuze, deci alea sunt minciuni inventate de fata ca sa ascunda anumite greseli facute de ea.
Ce importanta au ce vor parintii ei, cand spui ca are 33 de ani... este cumva invalida ori are vreun handicap mental si depind de parintii ei?
Cum adica "nu vrea sa fim impreuna pentru simplul motiv ca parintii ei nu vor ca ea sa mai fie cu cineva vreodata"?
Mai baiete, fata asta minte de ingheata apele!
La 33 de ani nu stie ce sa mai minta ca sa scape de tine, ca-i imposibil ca parintii sa-i impuna ceva ce ea nu vrea, sau sa o opreasca sa se marite cu cine nu vrea.
Eu cred ca nu-i de tine o asemenea femeie mincinoasa si ascunsa, probabil profitoare si plictisita care nu stie ce sa-ti mai spuna ca sa scape odata de tine.
Cauta-ti alta fata, una sincera si iubitoare care sa te accepte si sa vrea sa fie cu tine.
Bravo, mi-ai luat vorbele din gură. Din păcate băiatul nu cred că se aștepta la un astfel de răspuns care după părerea mea ar fi meritat fundă.
Dario2007 are dreptate: daca la aceasta varsta asculta de parinti nu o sa faci casa buna cu ea. Femei se gasesc, nu trebuie sa te cramponezi de una.