| Ionut933636 a întrebat:

Buna seara! Un mic update la ce am postat acum o saptamana (in legatura cu faptul ca prietena mea voia sa ne despartim https://www.tpu.ro/......-avut-am/)
mi-am luat inima in dinti si am zis sa fiu si eu tupeist pentru prima oara si sa zic lucrurile pe fata.
Am iesit amandoi intr-un parc la o plimbare si am discutat toate greselile facute in trecut, la sfarsitul conversatiei i-am spus vrei sa luam totul de la 0 si sa nu mai facem greselile alea? Sau daca alegi sa ne despartim asta e ne mutam separat si gata totul, ea a decis sa ne mai dam o sansa, dar sa o luam incet sa nu o fortez etc.
Intrebarea mea e urmatoarea. La ce se refera cu usor? Ca de dormit dormim impreuna, ne imbratisam, ne mai pupam din cand in cand.

5 răspunsuri:
| Andr9385929444 a răspuns:

Adică sa nu ți mai faci planuri cu ea, sa lăsați lucrurile sa decurgă normal și sa va acordați mai mult spațiu (eu asta inteleg)

| tzionut a răspuns:

Eu tot nu mi-am schimbat parerea. Nu ai zis nimic de sex. La ce crezi ca s-a referit cand ti-a zis sa o iei usor si sa nu o fortezi? La sex domnul meu.
Ca sfat. Data viitoare cand ai chef insista cu preludiul. Daca te respinge explica-i fetei ca ai nevoi sexuale, roagă fata sa te ajute sa te eliberezi (mas. turbare reciproca, peeting, oral, a..nal sunt posibilitati) daca vaginal o doare.
Stabiliti amandoi niste termene rezonabile, cand crede ea ca e pregatita a o faca normal cu tine. Sa o luati incet e atat de vag incat poti sa stai cu ouale albastre si 5 ani de acum inainte.
Daca nu respecta propriile termene aplica gluma lui Bordea. Cand stati impreuna in pat strigi deodata au cu mainile la testicole, si cand te intreaba ce ai, ii spui ca te doare in p..la de ea la fel cum ii pasa ei de tine.
Nu vrei sa fi sadic? Mergeti amandoi pe carari diferite ca pierzi timpul. Sanatate.

| Ionut933636 explică (pentru tzionut):

I am pus din greșeală mâna pe san, mi-a dat mâna laoparte si a zis ca inca nu e pregătită

| tzionut a răspuns (pentru Ionut933636):

Nu ai intrebat partenera cand crede ca o sa fie pregatita?