| Diana1990A a întrebat:

Bună seara.Va spun unele evenimente întâmplate in fosta mea relație care am decis sa pun punct.Am fost împreună câteva luni in care am tot vorbit, ne-am văzut, am luat împreună unele decizii, cum ar fi pe parcurs daca va fi totul bine între noi sa locuim împreună. Intre timp el m-a susținut financiar, bineînțeles fiind împreună el a tot insistat să accept ca el sa trimită bani acasă câte puțin din salariul lui pentru a îmi demonstra că este îndeajuns de matur încât să-și asume responsabilitatea fata de mine și copii pentru a fi o familie.Pe parcurs l-am cunoscut mai bine. L-am simțit de la început că are o problema de comportament dar a insistat că nu este nimic și doar mi se pare mie.In schimb cu timpul în două săptămâni cat am locuit împreună mi-am dat seama că am avut dreptate.Bea foarte mult și este foarte gelos, mi-a luat telefonul mi-l verifica mereu, îmi aducea tot felul de acuzații, îmi interzicea sa am contact cu familia mea. Mi-a luat toate contactele de pe telefon, mi-a luat Facebook-ul, WhatsApp-ul, Gmail-ul, contul yahoo etc.mă verifica mereu, era foarte violent verbal atât cu mine cât și cu copiii mei.Ii amenința și multe altele, tocmai de aceea am decis sa pun punct.Acum el suna la toată familia mea...mă vorbește cu toate persoanele pe care le cunosc, mă înjosește și îmi aduce in continuare tot felul de acuzații.Imi spune că mă va face de ras public cu tot felul de chestii. Va arata tuturor câți bani mi-a trimis el mie și că am profitat și că va vb cu un avocat. Nici nu știu ce să fac.Sunt foarte stresata că nu mai știu nicicum sa-i liniștesc pe ai mei că nu poate să-mi facă ceva rău.Va rog să-mi spuneți ce as putea sa fac in cazul ăsta.Multumesc

Răspuns Apreciat de Editori
| Depoka a răspuns:

Oh. imi pare foarte rau ca esti nevoită să treci prin asa ceva. Recomandarea mea este sa mergi la poliție sau sa ceri sfatul unui avocat. Tu păstrează mesajele sau alte chestii ce pot fi probe.
Baftă si grija de tine, iar vorbele pe care el le scoate sa nu le bagi in seamă. Iti va fi greu azi, maine, poate o săptămână sau o lună, dar va trece si iti va parea rău ca ai suferit din cauza unui asa nemernic.

1 răspuns:
| Saiko10 a răspuns:

Politie, ii faci plangere, ii pune un ordin de restrictie, si daca continua tot asa il baga la puscarie si de acolo nici ca mai vine pe langa tine.