| Brutarul_Minea_1988 a întrebat:

Buna seara, vin cu o problema catre voi, ‘’s-a despărțit" de mine acum o saptamana, iar pe motivul ca nu am fost suficent de prezent in relatie, am inteles oarecum lucrul asta si i am explicat ca am avut o perioada mai grea, am acceptat situatia, dar ea nu m-a blocat niciunde. Dupa o saptamana i-am scris si am intrebat o cum e? A raspuns foarte sec, am incercat iar sa ii explic cu ce am gresit si la un moment dat am primit doar seen, oare de ce inca ma tine "in contact" cu ea si nu ma blocheaza?

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Aia te înșeală cu altul,așa fac ele, baga motive de astea, nu te blochează că are de cine sa facă mișto, las-o și nu fii cățeluș, las-o mâini de iubire că în toate e vorba de banii, femeile din ziua de azi iubesc doar banii atât

| Brutarul_Minea_1988 explică (pentru RAY):

Te inseli, o cunosc foarte bine ce fel de femeie e, din asta oarecum incerc sa rezolv situatia, n a fost niciodata vorba de bani sau de altceva la mijloc, pur si simplu a fost o perioada in care n am fost prezent

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ori nu te-a blocat din respect, considerand ca sunteti suficient de maturi incat sa nu rupeti legatura ca si cum nu v-ati fi cunoscut niciodata, ori asteapta o eventuala impacare, cu munca de "convingere" din partea ta.
Daca o vrei inapoi, incearca sa o chemi la o discutie fata in fata. Eventual caut-o pe unde stii ca o gasesti, daca te lasa tot in seen.

| Brutarul_Minea_1988 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ideea e ca acum doua luni, am stat 2 zile despartiti prin puterea mea de convingere, dar a spus ca vrea sa continuam, in ultima perioada am fost foarte atent la ea, iar la un moment dat s-a intamplat declicul asta

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Vrei sa te blocheze?
Pe oamenii normali nu-i blochezi. Doar pe cei de care nu mai scapi.
Asa ca vezi ce faci, ca daca insisti prea mult, vei fi blocat!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu ti-a dat block inseamna ca a lasat usa deschisa.
"reposteaza citate, despre cum sa se comporte un barbat " Grozav, iti da mura in gura cum ar vrea sa fii.

Eu zic sa lasi explicatiile. I-ai servit scuze de vreo 2 ori, nu vrea sa auda iar de ele.

Acum depinde de tine: vrei sau nu sa fii din nou cu ea?
Arata-i ca-ti pasa, ca o vrei inapoi. Nu spune nimeni sa fii catelus, dar acorda-i acum atentia pe care si-o dorea.
Alege-ti cu grija momentele, sa nu fii foarte insistent, ca sa nu-ti iei block.

| siriusblack98 a răspuns:

Sincer eu unul in astfel de situatii recomand o perioada de pauza pentru amandoi fara nici un fel de contact. Atat cat considerati voi ca este necesar ca sa va puneti anumite lucruri in ordine si ca sa va faceti o idee despre cum ar fi mai bine pe viitor pentru amandoi.
Eu unul NU sunt de acord cu sfatul pe care ti l-a dat @kiran. Adica sa-i faci pe plac orice moft si sa-i spui ce vrea sa auda. Te poti baga singur intr-o relatie toxica in acest fel pentru ca exista posibilitatea sa inceapa sa te santejeze emotional la fiecare cearta in felul asta. Sa faca pe suparata asteptand sa te rupi in 4 bucati ca sa o impresionezi.
Cum am zis, luati o pauza de X zile/saptamani/luni cat e necesar si dupa aveti o conversatie face2face extrem de serioasa dar degajata. Ca sa lamuriti cum stau lucrurile intre voi.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai de ce vrei sa-ti dea block? Ca nu e ca si cum esti disperat dupa ea, sau faci scandal. De obicei ti se da block, daca femeia stie ca ai probleme la mansarda si tot vei insista sa o tragi inapoi la tine.

Ce vreau sa spun e ca daca v-ati despartit in mod civilizat, nu e motiv de dat block.

| Brutarul_Minea_1988 explică (pentru StoicAnalysis):

Este foarte orgolioasa ea, asta e problema inca lasa o farama de speranta in cat eu sa fiu acolo inca prezent, asta cred

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Brutarul_Minea_1988):

Iar tu esti naiv si plin de speranta, ca te vei impaca pe viitor iar cu ea. Tocmai de asta te gandesti la asta. Treci peste si fa ceva util cu timpul tau. Nu merita sa pandesti fosta pe internet.

| Kufu95 a răspuns:

Ai greșit din start, nu trebuia să îi scrii, la faza că nu te-a blocat, nu îmi dau seama.

| Kiran a răspuns:

Depinde motivul asta, in unele cazuri femeile se detaseaza inca din relatie de tine, altele dupa. Depinde de cum reactioneaza ea la sentimentele astea si ce face acum, e important sa faci ceva in momentele astea si nu sa ii lasi sa ii "treaca" pentru ca daca se detaseaza de tine, degeaba mai incerci, vei primi un suflet mort.

Incearca sa vezi ce posteaza in social media / reposturi pe tt (da, suna ciudat, dar orice lucru ce iti ofera un avantaj despre cum se simte ea cand se considera singura este binevenit pentru tine)
Ma refer sa stii exact ce face si cum se simte. Da, poate este rece, dar are motivul intemeiat, erai distant si ea probabil avea nevoie de tine, in majoritatea cazurilor, generalizand, femeile au nevoie sa nu ai tu multe probleme pe cap, ci sa aiba si ele loc in prioritatile tale.

Dupa ce afli in cel mult cateva zile cum se simte si esti sigur de asta, daca inca te iubeste si incearca sa se distanteze, atunci fa-i pe plac, orice moft ce stii ca il adora fa-l de dragul ei, nu stiu, flori si ciocolata in miezul noptii, etc, arata-i ca te poti schimba si o vrei cu adevarat, incearca sa te "conectezi" cu ea sentimental, sa nu creada ca esti un tip ce nu-i pasa. Iar de aici e treaba ta cum continui.
Varianta mea se bazeaza pe faptul ca ea nu a permis altcuiva sa te inlocuiasca si ca inca tine la tine, daca simti ca ea sufera din cauza ta, planul este bun.

Nu te-a blocat fie considera ca poate ramaneti prieteni dupa relatie, fie inca te place, dar niciuna nu este 100% daca nu verifici personal cum se comporta ea.

| Brutarul_Minea_1988 explică (pentru Kiran):

In momentul de fata, reposteaza pe tiktok citate, despre cum sa se comporte un barbat si asa mai departe, am incercat sa ii explic situatia, doar ca probabil are un ego care nu o lasa sa fie mai deschisa acum

| Kiran a răspuns (pentru Brutarul_Minea_1988):

Este normal sa aiba ego, este femeie, suntem educati inca din familie / scoala ca barbatul este cavalerul iar femeia asteapta sa faci ceva, iar lucrul asta este inca valabil.

Ea este obosita sa tot auda scuze, ea vrea sa vada fapte.
Esti 100% sigur ca inca te place? daca da, atunci daca ti se permite lucrul asta financiar, cumpara-i un inel, florile ei preferate si ce ii place sa manance, arata prin gestul asta ca regreti lipsa ei si faci orice ca ea sa ramana acolo, dar ai grija nici sa nu o pui pe un piedestal si nu ii "scoate ochii" dupa cu greselile ei indiferent daca ea te critica, dai dreptate si spune-i ce vrea sa auda, te-ai schimbat in aceasta saptamana si ai simtit un gol in tine.

| Brutarul_Minea_1988 explică (pentru Kiran):

M am gandit la chestia asta, dar e cu dus si intors, m-am gandit ca poate o ia ca pe o disperare a mea de a nu o pierde

| Kiran a răspuns (pentru Brutarul_Minea_1988):

Pai nu asta e dragostea? sa fi slab in fata unei persoane? Altfel, poti oricand sa iti faci alta "gagica" si ea sa-si vada de viata.

Tu o cunosti mai bine, daca crezi ca isi bate joc de tine tot restul vietii, atunci cautati ceva de facut si treci peste, daca stii ca va aprecia indirect faptul ca i-ai aratat partea ta slaba, fa ce este necesar, pana la urma, o sa va treaca dragostea asta intr-un fel sau altul, dar te intreb, prin toate cele facute impreuna, nu merita la final sa pleci capul?