Asta-i metoda lover boy prin care se ademenesc fetele naive si se fura pentru a fii vandute pe piata de prostitutie din afara taraii.
Fata sa faca plangere la Politie si sa scoata certificat medico legal ca a fost violata si sa nu cumva sa fii luat SIDA sau alte boli grave. oricum trebuie sa-si informeze parintii fiindca ea este minora si in acest caz trebuie sa fie insotita de parinti, cand merge la Politie.
A rupt orice legătură cu băiatul respectiv nu mai are cum să o fure să o ducă nicăieri
Trebuie supravegheata fata!
Sora ta trebuie neapărat să meargă la poliție și să spună tot ce s-a întâmplat. E important să nu rămână singură și să ceară ajutor cât mai repede.
Îi este foarte frică de reacția părinților mai ales că ei iau spus să nu aibe nicio treabă cu el şi na se aşteaptă să facă foarte urât...
Doamne ferește ce băieți, bleah. Nasol și cu părinții, clar nu o să fie prea bucuroși - nici un părinte nu vrea ca al său copil să aibă relație, sunt șanse bune să o pedepsească când o să afle ce a făcut dar ce a făcut el e mult mai grav, e infracțiune, merită și trebuie să primească pedeapsă conform legii nu doar conform a ce ar vrea părinții voștri. Și asta nu e tot, ar trebui sora ta să aibă parte și de consiliere psihologică pentru a putea trece (mai ușor) peste această traumă, la fel și un control medical.
Avea oarecum încredere în el pentru că era cel mai bun prieten al verişorului nostru şi cumva el ia cuplat
Buna.scrie-mi te rog pe PartlySergio pe Instagram incerc sa te ajut eu.si incercati sa va relaxati sa nu mai fiti stresate.
.waw……
Ai 9 followeri si urmaresti 77 las-o naibii de treaba.
Ți a dat sora mea follow
…exact.
De ce ma ataciiiii minunație micuță?
Nu te ataaaaac, doar mi dor de tineeee
Viol! Trebuie să meargă la poliției! animalul ăla primitiv! O să facă și alte victime! 100%! Sora ta a fost violată de el! Mergeți discutați urgent cu părinți voștri prin ce a trebuie să suporte forțat obligatoriu sora ta! Faceți dosad penal nu-i animalule ăla! Să putrezească în pușcărie! Pe viață să ajungă și el violat la rândul lui, să vadă cum este să-și bată cineva joc de trupul tău forțat!, ăla merită castrat pe viață! Nul lăsați urma lui ăla! Ăla nu merită să vadă libertatea, este un pericol cu Adevârat și real social, "oamenii" ca violatorul ăla, nau ce căuta în societate! Lângă minori! și Adolescenți! este un pericol real pentru oamenii! animalul ăla!
Aşa cum
Să ceară ajutor poliției, bineînțeles.
Îi e foarte frică să spună la părinții mai ales că iau spus să nu se vadă cu el şi să nu aibă niciun fel de contact cu el nici măcar pe telefon
Acum știi cum e, efectul cauză-efect. Să meargă la poliție și să lase fricile ca nu rezolvă nimic.