| perfectgirl7 a întrebat:

Bună, sora mea de 17 ani a făcut nişte prostii, mai exact a abordat-o un băiat pe Facebook acum vreo lună care e din zona noastră şi s-a întamplat odată să îi dea mesaje o fată că ce treabă are cu el etc. Atunci l-a blocat, după ceva timp s-au împăcat şi în ziua când a ajuns în România a blocat-o el fără niciun motiv şi a deblocat-o peste câteva zile şi tot insista să se vadă cu el, s-a văzut cu el dimineața 10 minute apoi seara a invitat-o afară pe la 2 noaptea. Ea ințial nu a vrut să iasă dar a început să îi spună că nu îl iubeşte etc până la urmă am acoperit-o eu şi s-a dus. Băiatul ăla a insistat foarte mult să facă sex cu ea, i-a pus mâna pe sâni etc iar ea a refuzat şi a amenințat-o că o lasă acolo în pustietate de mai multe ori, dar tot a refuzat şi a început să îi bage tot felul de minciuni. Până la urmă au făcut sex şi apoi după ce a ajuns acasă a blocat-o peste tot și nu mai vrea să audă de ea. I-a dat mesaj azi și i-a spus că o să meargă la poliție și zis că el are o iubită și o iubește și că nu are nicio treabă cu el.Îi este frică să le spună părinților ce a făcut dar ar vrea să meargă şi la poliție și nu știm ce să facem.Un sfat vă rog?

21 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta-i metoda lover boy prin care se ademenesc fetele naive si se fura pentru a fii vandute pe piata de prostitutie din afara taraii.
Fata sa faca plangere la Politie si sa scoata certificat medico legal ca a fost violata si sa nu cumva sa fii luat SIDA sau alte boli grave. oricum trebuie sa-si informeze parintii fiindca ea este minora si in acest caz trebuie sa fie insotita de parinti, cand merge la Politie.

| perfectgirl7 explică (pentru Violleta2022):

A rupt orice legătură cu băiatul respectiv nu mai are cum să o fure să o ducă nicăieri

| Violleta2022 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Trebuie supravegheata fata!

| Lukasssz a răspuns:

Sora ta trebuie neapărat să meargă la poliție și să spună tot ce s-a întâmplat. E important să nu rămână singură și să ceară ajutor cât mai repede.

| perfectgirl7 explică (pentru Lukasssz):

Îi este foarte frică de reacția părinților mai ales că ei iau spus să nu aibe nicio treabă cu el şi na se aşteaptă să facă foarte urât...

| Miruna333 a răspuns:

Ala este viol si trebuie raportat!

| mont a răspuns:

Doamne ferește ce băieți, bleah. Nasol și cu părinții, clar nu o să fie prea bucuroși - nici un părinte nu vrea ca al său copil să aibă relație, sunt șanse bune să o pedepsească când o să afle ce a făcut dar ce a făcut el e mult mai grav, e infracțiune, merită și trebuie să primească pedeapsă conform legii nu doar conform a ce ar vrea părinții voștri. Și asta nu e tot, ar trebui sora ta să aibă parte și de consiliere psihologică pentru a putea trece (mai ușor) peste această traumă, la fel și un control medical.

| perfectgirl7 explică (pentru mont):

Avea oarecum încredere în el pentru că era cel mai bun prieten al verişorului nostru şi cumva el ia cuplat

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Buna.scrie-mi te rog pe PartlySergio pe Instagram incerc sa te ajut eu.si incercati sa va relaxati sa nu mai fiti stresate.

| anaad2011 a răspuns (pentru HUAWEHUAWE):

.waw……

| qgenius153 a răspuns (pentru HUAWEHUAWE):

Ai 9 followeri si urmaresti 77 las-o naibii de treaba.

| perfectgirl7 explică (pentru HUAWEHUAWE):

Ți a dat sora mea follow

| anaad2011 a răspuns (pentru qgenius153):

…exact.

| HUAWEHUAWE a răspuns (pentru anaad2011):

De ce ma ataciiiii minunație micuță?sad

| anaad2011 a răspuns (pentru HUAWEHUAWE):

Nu te ataaaaac, doar mi dor de tineeeecrying

| 1onurReal1 a răspuns:

Viol! Trebuie să meargă la poliției! animalul ăla primitiv! O să facă și alte victime! 100%! Sora ta a fost violată de el! Mergeți discutați urgent cu părinți voștri prin ce a trebuie să suporte forțat obligatoriu sora ta! Faceți dosad penal nu-i animalule ăla! Să putrezească în pușcărie! Pe viață să ajungă și el violat la rândul lui, să vadă cum este să-și bată cineva joc de trupul tău forțat!, ăla merită castrat pe viață! Nul lăsați urma lui ăla! Ăla nu merită să vadă libertatea, este un pericol cu Adevârat și real social, "oamenii" ca violatorul ăla, nau ce căuta în societate! Lângă minori! și Adolescenți! este un pericol real pentru oamenii! animalul ăla!

| denisshx a răspuns:

Încercați și așa.

| perfectgirl7 explică (pentru denisshx):

Aşa cum

| denisshx a răspuns (pentru perfectgirl7):

Să ceară ajutor poliției, bineînțeles.

| perfectgirl7 explică (pentru denisshx):

Îi e foarte frică să spună la părinții mai ales că iau spus să nu se vadă cu el şi să nu aibă niciun fel de contact cu el nici măcar pe telefon

| denisshx a răspuns (pentru perfectgirl7):

Acum știi cum e, efectul cauză-efect. Să meargă la poliție și să lase fricile ca nu rezolvă nimic.