| Biancasata a întrebat:

Buna… sunt împreuna cu un băiat de 3 ani și nu știu ce sa fac … ne certam aproape in fiecare zi. Mai rău eu am făcut crize de nervi cu urlete, țipete, fiindca el nu acorda interes, mai mult vecinii au făcut plângere la poliție ca ii deranjam etc. eu am decis împreuna cu el sa încep un tratament și sa ma mut cu chirie o perioada sa vedem dacă se mai poate face ceva … Voi ați trecut prin așa ceva? Ce părere aveți? In același timp nici nu vreau sa-l las dar nici nu vreau sa continui fiindca știu ca ce se întâmpla nu e ok.

Răspuns Apreciat de Editori
| DariaDark a răspuns:

Dacă vă iubiți, dar aveți certuri, se poate rezolva, cu condiția ca amândoi să faceți efortul de a va salva relația. Puteti încerca terapia pentru cuplu, psiholog/psihiatru, depinde de gravitatea problemei și de nevoile voastre. Trebuie voință și răbdare.
Crizele de nervi pe care le faci vin din niște nemulțumiri/traume pe care le ai, o parte din tine vrea să fie iubită, ascultată, iar iubitul tău nu-ți satisface acele nevoi, iar tu ajungi să izbucnești. Adesea, aceste reacții își au rădăcina în copilărie, iar în viața de adult devenim agresivi, frustrați, cu comportamente defectuoase. (Sună nebunesc, dar este real)
Nu-ți cunosc situația, dar asta am dedus din ce ai spus. Cel mai bun sfat pe care ți-l pot da este să faci ce simți, dacă ai decis că e mai bine să te muți singură, atunci fă asta, acordă-ți timp, analizează situația până observi lucrurile mai obiectiv. Oboseala psihică te distrage din a mai vedea lucrurile cum sunt de fapt.

20 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

De aia am eu peste 30 de ani de casatorie: unul trebuie sa fie cu cap (nu este cazul meu ca eu sunt coleric, desi acum, catre batranete, m-am mai calmat) si sa mai si cedeze.

| sweetys a răspuns:

Ori mergeti la terapie de cuplu, ori fiecare isi vede de drumul lui. Nu are rost sa mergeti mai departe cu o relatie toxoca, doar din comoditate si fiindca sunteti obisnuiti unul cu altul. Va pierdeti timpul, iar mai tarziu o sa fie si mai rau. Cunosc caz si partea nasoala este ca a aparut si un copil intre timp, iar certurile nu au incetat, sunt din ce in ce mai prezente.

| Freya1 a răspuns:

Pai cred ca trebuie sa analizezi de ce ai manifestările astea și de ce nu va mai înțelegeți.Noua nu ne-ai spus de ce va certați ca să putem trage o concluzie.
Deci?

| SilentRain a răspuns:

Nu înțeleg de ce va mai bateți joc unul de altul daca relație nu merge
Înțelegerea și iubire, atenția, compasiune, respectul nu se ceresc mă fata! Iar tu daca ai ajuns la punctul sa faci crize de nervii in loc sa taci și să pleci din relația aia însemna că ai ajuns la capătul răbdării și ai neapărat nevoie de un pisholog sa mai lucrezi la inteligenta ta emoționala
Nu ne putem purta la o anumită vârstă că și un copil de 3 ani

| johnnny123 a răspuns:

Întrebi dacă am trecut printr-o relație de 3 ani în care unul dintre parteneri face crize de nervi în fiecare zi? Nu, nu am trecut, și nici nu înțeleg de ce oricine ar sta într-o asemenea relație atât de mult timp.

Poate că atunci când vecinii încep să facă plângere la poliție pentru urletele din casa ta este un moment bun să reevaluezi relația în care ești.

| imiCariCoxu a răspuns:

Zboara pasarica, zboara happy e clar ca esti prea toxica pentru o relatie de genul asta, probabil saracul baiat se baga cu toate nespalatele in seama doar ca sa scape de tine happy iesi din relatia aia, du-te la psiholog, rezolva-te si incepe o viata noua cand vei deveni o persoana noua.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Dacă vă certați zilnic de ce mai ești cu el? Aloooool,, ce alt semn mai ai nevoie? Perioada dinainte căsătoriei este să afli dacă sunteți făcuți să rămâneți o viață împreună.
Dacă mâine îți cumperi o mașină nouă dar care e stricată și nu merge. Care crezi că sunt șansele să funcționeze peste 20 sau 30 de ani?

| just4ubr2015 a răspuns:

Dai papucii si cauta pe cineva care sa te aprecieze sa te iubeasca la valoarea ta nu mai sta intr-o relatie toxica ca vei suferi si nimeni nu iti va da timpul inapoi.

| just4ubr2015 a răspuns:

Esti intr-o relatie toxica scapa de el mai repede si gaseste pe cineva care sa te aprecieze si sa te iubeasca asa cum meriti.

| just4ubr2015 a răspuns:

Relatia voua a ajuns in punctul mort nu se mai poate face nimic. dragoste cu sila nu se poate sigur el are pe alta si s-a plictisit vrea altceva. lasa-l si refa-ti viata nu mai trai intr-o relatie toxica

| 199onur7 a răspuns:

Eu asa știu de la mine când si daca iubești cu Adevărat da doar cu Adevărat orice ar fi si ceartă ma orice ar fi niciodată nu va vindeți unul cealaltă si de va certați nu trebuie sa știe toată lumea ce se întâmplă in relația voastră de ce trebuie sa știe toată lume ce faceți voi? Dece sau ce se întâmplat in relația voastră? Crezi ca la lume le va părea rau? Vai de capul vostru o sale pară bine chiar foarte bine uite ce rau le merge o sa zica invidia din ei si răutatea din ei nu are limite lăsați prostile astea si intelegetivă nu va urați nu va certați din nimicuri ca nimeni va zic eu nimeni nu o sale pese cu Adevărată da cu Adevărată de voi nu mai fiți asa eu va zic sincer cu Adevărat din toata inima mea intelegetivă nu ma mai certați aiurea din nimic fiți alături unul de celălalt la greu si bine nu va vindeți unul pe celălalt din nimic si pentru nimic in lumea asta fericirea Adevărată aia Adevărată nu o găsești in bani si doar in inima pe care o iubești cu Adevărat si cu Adevărat ceartă ura invidie nu duc nica ieri nu duce niaca ieri astea astea distruge famili relația casnici nu aduc nimic bun in viața la nimeni absolut nimeni.

| 199onur7 a răspuns:

Trebuie doar sa va înțelegi unul pe celălalt cu Adevărat asa cum sunteți voi doi ni trebuie sa ai relați cu alți nu stiu câți ani ca sa mearga relația ta cu el trebuie fiți in spatele unui celui laltă lumea este rea nu va vrea nimeni absolut nimeni binele daca voi nu va sunteți alături unul de celălalt si va vindeți din nimic pentru nimic stați in spatele unui celui laltă iubițiva cu Adevărat fericirea Adevărata nu sta in bani fericirea Adevărată nu sta intr-o casa si mașina aia sta într-o inima Adevărată care iubește cu Adevărat.

| 199onur7 a răspuns:

Cui crezi ma ca o sai para bine ia zi? Cui creiz ca o sai para bine daca voi faceți rahaturile? Cui? Iti spun eu la toți toti dușmanii care dau talcoare in jurul voastră o sa se bucure cu Adevărat sti ce o sa zica uite cum sau separată uite cum se certă o sa bucure ba proștilor la certurile si ne înțelegerile voastre

| 199onur7 a răspuns:

Aicia este greșeală la la toți va dați in cap unul la altul va vindeți unul pe altula va vindeți ce se întâmplat in relatia voastră ce s-a facut ce s-a întâmplat.in loc sa creșteți știți ce faceți? Va f. unul pe celălalt de asta nu ajungeți nica ieri de asta de asta loc sa va bag p o iau razna de nervi cand va vad asa o iau razna

| 199onur7 a răspuns:

Spui ca va certați in fiecare zi da si il iubești atunci ce dracu cauți aicia? Dece il vinzi? Dece apui ce se întâmplă intre tine si relația ta cu el? Dece faci asa? Dece ni vorbesti cu el ba bulangiule ba handicapatule ba cum îi mai zici uite asa uite asa sta treava ce facem? Cum facem? Este bine ce facem?

| 199onur7 a răspuns:

O regretați rau intr-o zi ca nu v-ați stat alături unui calculată rau rau rai rau de tot si va vindeți pentru nimic o sa regretați rau ca faceți asa si nu va stați alaturi.

| anonim3215 a răspuns:

Nu cred că vei mai fi mult timp împreună cu cel de acum.

| FilipSorin a răspuns:

Sfatul meu este ca credința este problema, cat timp raul este in mijlocul vostru va fi rau
Cat timp este bine va fi bine
Sfatul meu este sa va maritii credința, sa citiți din biblie, sa mergeți la o biserica penticostala sau baptista, o sa ajute foarte mult

| Paracetamol0lol a răspuns:

Păi dacă nu vă înțelegeți și vă certați mereu nu are rost să continuați thinking

| Manticora a răspuns:

Mi se pare aiurea ca nu ai demnitate si te milogesti de un om sa iti ofere atentie.
Te rog sa reflectezi si sa realizezi ca NU asa trebuie sa te simti intr-o relatie si sa-i dai drumul.