|

Bună. Sunt într-o relație cu un băiat de 26 de ani, suntem împreună de 3 ani și am ales amundoi sa ma mut la el (precizez ca el sta cu părinții).

La început a fost totul frumos dar peste un timp am avut neînțelegeri cu actualii socri, îmi tot reproșează ca fosta lor nora era mai comunicativa și le spunea orice etc. Și mereu îmi reproșează că din cauza mea nu mai este cu fosta lui prietena! Ma face sa ma simt nașpa rău.Ne-am muta separat dar el are un copil din fosta relație și îl înțeleg și eu m-am atașat de copil (are 4 ani).

Precizez ca fosta prietenă a lui s-a despartit de el de 2 ani. Și nu prea a mai comunicat. Ce sa fac? Sa plec sa îmi vad de viata mea sau sa rămân sa îndur toate prostiile?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

O sa fie din ce in ce mai rau, pentru ca socrii nu o sa te lase in pace. Tu de ce crezi ca a plecat fosta? O fi tare tipul dar daca nu-si paraseste parintii nu o sa ai o familie cu el, pentru ca intotdeauna va avea de ales intre ai lui si tine.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca el se poarta bine cu tine si va merge relatia nu vad rostul sa renunti doar de dragul lor, doar sa n-o sa stati cu ei la nesfarsit, de ce nu luati si copilu unde va mutati si rezolvati problema cu totu?

| a răspuns:

Nu stiu de ce mai sta dupa fundul mamei in conditiile in care a fost capabil sa faca un copil deja.
Eu cred ca daca voi va iubiti nu aveti de ce sa va despartiti din cauza familiei.Nici eu cu iubitul meu nu ne descurcam foarte bine, dar daca stim ca riscam sa avem probleme cu parinti ne zbatem si intretinem o chirie si stam singuri.In fosta relatie am avut probleme de genul cu familia lui si tot am taraganat pana am ajuns sa ne uram noi unul pe altul si sa ne despartim si crede-ma nu merita.
Vorbeste cu el sa strangeti bani macar de o chirie si plecati si stati impreuna.

| a răspuns:

Mi-e teama ca daca nu te plac acum, nu o sa te placa nici atunci. Deseori relatiile se destrama si pentru ca a nostri copii nu sunt lasati sa-si traiasca viata dupa fusul lor. Ce sa-ti spun? E trist.
Poti face o incercare si sa locuiesti cu el o vreme, incercand in acest timp sa le explici si sa chiar sa le arati socrilor tai ca lucrurile nu par ceea ce sunt.
Nu au cum sa te prefere pe tine, devreme ce copilul e facut cu fata de care s-a despartit. Sunteti foarte tineri, dar trebuie sa fiti foarte responsabili. Un copil nu trebuie sa aiba socuri emotionale. Nu merita.
Gandeste-te si ia o decizie buna si mai ales pune in balanta daca iti surade viata de "mamica".

| a răspuns:

Oricum nu-l iubesti,ai trecut deja la despartire, nici macar nu incerci sa faci ceva.
Poate a plecat din alte motive fosta.
Mai e varianta sa vorbesti cu el si sa rezolve el cu ai lui.
Apoi sa va mutati de la ei, daca nu inteleg aia.
Daca il iubeai, nu renuntai asa usor.

E doar parerea mea, o seara buna sa ai.