|

Buna, sunt un baiat cu dizabilitati si locuiesc in Hunedoara, eu lucrez la un centru crestin care se numeste "Betleem" dar problema este ca sunt platit doar cu 3 lei pe ora si asta nu imi convine, pe luna sunt platit doar cu 200 si ceva sau 300 lei in functie de cate ore lucrez.Mai sunt si altii ca mine care sunt platiti tot cu 3 lei pe ora, iar la sfarsitul lunii Mai cand voi primi bani vreau sa plec definitiv de la centru pentru ca asa nu se mai poate.Anul trecut am plecat de la centru tot pentru motivul ca eram platit cu 3 lei si dupa o perioada de 3 luni m-am intors dar te atunci tot asa ne plateste si am de gand sa plec definitiv de la centru.Credeti ca e mai bine sa plec de la centru si sa imi caut un loc de munca unde sa fiu platit mai bine?Astept raspunsuri.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Normal că trebuie să îți cauți alt loc de muncă față de acesta. 200-300 lei pe luna e foaaaarte putin, asa sunt plătiți muncitorii în Pakistan sau mai știu eu pe unde, pleacă de acolo și găsește un loc de muncă, sau mai bine mai ramai până găsești ceva, iar apoi pleacă.

| a răspuns:

Tu pe linga banii astia primesti si cazare si masa, nu? Ai vreun contract ceva semnat? Care e statutul legal al prestarii serviciilor tale catre ei?

| explică (pentru GabiDumitrescu):

Masa primesc dar cazare nu, ca eu stau la mine acasa, si nu am niciun contract, lucrez doar ca participant.

| a răspuns:

Eu zic sa iti cauti mai intai altceva si vezi ce gasesti. Dupa ce gasesti, pleci de aici unde esti acum. Chiar daca esti nemultumit, ai grija sa pleci frumos, fara scandal pentru ca tot tu esti cel care ai venit de bunavoie (sper) sa lucrezi aici, chiar pe acesti bani putini (nu zic ca e corect, zic ca ai acceptat, ai avut motivele tale).

| a răspuns:

Probabil acest centru este de fapt o fundatie nonprofit asa cum sunt multe altele la vreo cateva am facut si eu voluntariat, banii stransi sunt directionati tot care cei in nevoie si asta este motivul pentru care nu isi permit sa te plateasca.
Poate ai putea sa iti găsești un job adevarat, dar întrebarea este ce stii si ce poti sa faci?
Ce dizabilitate ai?
S-ar putea sa poti face doar un anumit tip de job.
Pune mai multe detalii si poate vom putea sa iti dam un sfat folositor.