|

Buna TPU! Am nevoie de ajutorul tau.

Sunt la gimnaziu si am foarte putini prieteni dintre care niciunul nu e "adevarat". Clasa mea are un grup de "flexers" in care toti sunt de medii proaste si se cred cool facand lucruri extrem de tampite.Inainte erau mai OK si chiar ieseam cu ei,dar acum au ajunz nesimtiti,iar ei zilnic isi bat joc de mine si de prietenii mei care,in afara de scoala, practic nu exista,iar eu mereu am incercat sa creez relatii mai puternice de prietenie intre noi, dar ei sunt in mare parte antisociali si chiar putin ratați.Nu stiu ce sa fac...

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Când ei își bat joc de tine, este modalitatea lor de a te lua în seamă.
=====
Când spui despre ei că sunt antisociali, în mod sigur exagerezi.
Dacă spui că sunt puțin ratați, exagerezi în mod sigur.
Nu ai cum să fii ratat la vârsta ta, când nu ai făcut nimic încă.
Astfel, ei râd de tine, iar tu îi dispretuiești.
Dar dacă ai interacționa altfel cu ei, fără dispreț, cum ar fi? Dar dacă ai suporta bătaia de joc și ai încerca alt tip de dialog cu ei. cum ar fi?
Ai cunoaște lumea lor și ai învăța să trăiești printre oameni, ceea ce nu se învață cu profesor pentru note.
Acești tineri, așa cum sunt ei acum, s-ar putea să îți ajungă șefi în viața reală, să ajungă oameni bogați, să ajungă politicieni de care cândva o să depinzi. Învață să îi cunoști de pe acum.
Asta să faci, acum este momentul,

| a răspuns:

Vezi-ti de treaba ta si incearca sa-i eviti pe cat de mult posibil.Nu mai incerca sa legi ''prietenii'', sa spui ''multumesc'' si daca esti singur si lasat in pace, asta chiar e un lux.

| a răspuns:

Salut, prietenia consta in calitate nu cantitate, persoanele care nu te respecta automat nu-ti sunt prieteni, incerca sa eviti persoanele negative din jurul tau, si nu le accepta insultele, deoarece vor continua daca nu iei atitudine si nu ma refer prin violenta, ci prin comunicare. Daca ei nu vor intelege prin vorba buna. ce-l mai indicat ar fi sa vorbesti cu doamna diriginta pentru a gasi o solutie, nu e o rusine sa apelezi la cadrele didactice.

| a răspuns:

Cati ani ai

| a răspuns:

Stai linistit! La varsta voastra nu prea exista prieteni adevarati. Cu timpul o sa dai de tot felul de oameni. Cu siguranta in liceu o sa iti gasesti si prieteni mai buni. Nu te ingrijora. Pastreaza o relatie cat mai buna cu toti, comporta-te frumos si totul o sa fie ok.;*