| Adrian_Adi_1995_yPVt a întrebat:

Buna TPU, am si eu o problema sentimentala, acum 2 saptamani iubita mea s-a despartit de mine. Am intrebat-o care este motivul si a zis ca a inceput sa ma vada ca pe un frate dupa o saptamana a zis ca a inceput sa ma vada ca pe un prieten si chiar nu stiu ce sa fac sa o recuceresc, o iubesc foarte mult si nu stiu ce sa fac, mi-e frica ca o sa isi gaseasca un nou prieten.

Răspuns Apreciat de Editori
| DeathOfDreams a răspuns:

Una dintre cele mai importante chestii pe care trebuie să le știi despre relații, e că acestea nu pot fi forțate. Și nici nu ar trebui. În momentul în care ajungi să faci asta, e un mare red flag.

Când simți ceva profund pentru cineva, nu ajungi să vezi persoana aia ca pe ceva mai puțin decât e deja.
Nu trebuie să faci nimic miraculos să o "recucerești", ci doar să-i respecți alegerea și cel mai important, să nu o forțezi.

Cumva, acum câțiva ani am trecut printr-o situație similară. Totul a fost ok, aveam o relație, dar la un moment dat nu mai simțeam ceea ce obișnuiam să simt. Da, sentimentul ăla pe care l-am avut, cum că aș putea să fim prieteni, dându-mi seama că, de fapt, nu simt nimic mai mult, e oarecum similar.

Cel mai bun sfat pe care ți-l dau, se reflectă în ce am spus și anterior. Eu totuși cred că dacă totul ar fi fost ok acolo și ar fi simțit ceva mai mult pentru tine, nu s-ar fi ajuns aici.

Ia-ți și tu timpul tău. Încearcă să te detașezi, să-ți ocupi timpul cu ceva. Legat de frica pe care o ai în legătura cu posibilitatea să-și găsească un nou prieten. Lucrurile sunt destul de simple, noi le complicăm inutil. Dacă ea și-ar găsi ipotetic un nou prieten, ar confirma ceea ce am spus mai sus, cu faptul că nu simte mare lucru. Și asta e ok. Nu e problema ta asta acum, tu tot ceea ce trebuie să faci e să-ți continui viața, să-ți ocupi timpul și să nu te abați de la asta. Poate sună clișeic, dar uneori, unele lucrurile se așază de la sine dacă nu îți bați capul și nu forțezi nimic.
Și prin așează, nu mă refer neapărat la ceva pozitiv. Dar oricum ar fi, nu te abate de la nimic din ce faci pentru situația asta.

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ești plictisitor și previzibil, genu care stă la comanda ei non-stop și s-a plictisit

| AdelinaC a răspuns:

Incearca sa faci ceea ce isi doreste sa primeasca de la tine, ceea ce stii ca ii place si o atrage

| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Ai ajuns de la iubit, la frate, prieten si probabil amic si apoi cunostinta. De ce mai vrei sa fii cu aceasta persoana atata timp cat ea nu mai doreste? Sentimentele ei s-au schimbat si ar trebui sa ii respecti decizia.

| RAY a răspuns:

De cat timp esti cu ea? cum va înțelegeați?

| Adrian_Adi_1995_yPVt explică (pentru RAY):

Am fost impreuna de 2 ani de zile am stat cu parintii mei si noi 2 ne-am inteles bine ne spuneam totul pana acum un an cand eu am fost prost si mam panicat dina cauza unei sarcini ea a ajuns sa o asculte te mama si a avortat si zilele astea iama spus ca nu mai suport sentimentul de vinovatie in privinta sarcini i-am spus ca daca as stii ca acum ii insarcinata nu mai renunt la copil pentru ca mam maturizat si vreau sa intemeiez o familie cu ea si ca am relizat cat de mult am gresit fata de ea si vreau sa indrept toate lucrurile vreau sa stam doar noi 2 si sa avem viata noastra ea a fost si la un preot si nu stiu ce i-a zis, i-am spus ca doar o ultima sansa mai vreau de dragul copilului care l-am pierdut ca un prost

| Annastassia a răspuns:

Vad ca nu realizezi nici acum ca, fata aia nu te mai vrea de iubit, deloc!
Ce sa recuceresti? Ceea ce nu ai avut niciodata?
Este evident ca nu te iubeste si nu te vrea de iuit, de aceea se vrea libera, pentru altul.
Va trebuii sa accepti realitatea, fiindca vei suferii inutil dupa cineva care nu te iubeste si asta nu se poate schimba.

| cristimihailov a răspuns:

Iti cauti alta. Viata nu sta pe loc ca v-ati despartit.

Mergi mai departe si zici mersi pentru oportunitate.

Nu uita ca pamantul se roteste la fel... nici tu nu ar trebui sa te agati de probleme trecatoare. Treci la urmatoarea.

E mai usor de zis, mai greu de facut, dar merita. Chiar merita.

| Ventrue a răspuns:

Daca s-a despartit de tine si te vede ca pe un prieten/frate ai cazut in friendzone si de acolo nu mai iesi. Eu zic sa iti cauti pe altcineva, un inceput fresh e mai bun ca reletatii pe carje.

| oz_1736 a răspuns:

Daca te vede ca pe un frate, nu vei mai fi intim. Poate peste 20 de ani vei avea sanse.

| LifeOreally a răspuns:

Parerea mea este ca nu exista sanse de recucerire din moment ce te cunoaste, stie ce caracter ai si te mai si vede ca pe un frate/ prieten.

| Adrian_Adi_1995_yPVt explică (pentru LifeOreally):

Nu stiu cum sa iti spun dar ea a zis ca nu stie ce simte pentru mine vreau sa ii arat ca o iubesc si nu vreau sa o mai bat la cap dar atat de gol ma simt asa pe dinauntru si parca nu mai suport sentimentul asta

| blackbr1llant a răspuns:

Deja si-a gasit. Crezi ca se uita la analfabeti ca tine?!laughing)