| RavenHolmes80 a întrebat:


Am un "tată " vitreg care îmi ia telefonul mereu din toate rahaturile. El și mama mea lucrează în Timișoara iar eu stau singură (în Drobeta Turnu Severin).
Și luna trecuta pe 21 au venit acasă (au stat în weekend și după au plecat )iar înainte să vină cu câteva zile mama "tatălui meu vitreg " a venit la mine acasă când eu eram la școală și a zis că nu aveam curățenie și apoi ei când au venit mi-au luat telefonul că cică stau toată ziua pe el și nu fac nimic. Și mi l-au luat cu ei când au plecat iar eu de o lună stau fără telefon (acum am unul vechi dar se descărca repede )și gen mâine vin și stau până pe 7 ianuarie și ieri mi s-a ars becul din camera lor și când am încercat să îl dau jos am rupt niște fire de acolo și nu mai merge chiar dacă schimb becul și gen cred că o să comenteze foarte mult că îmi bag mâinile peste tot și etc ca mi s-a mai întâmplat o data și au făcut un scandal monstru și mi-a luat telefonul mai mult de o lună. Mama nu îi zice nimic.
Voi ce credeți că aș putea să fac? M-am saturat să stau fără telefon atâta timp pentru niște greșeli minore, am o prietena care poate sa dea și foc la casă că tot nu îi iau ai ei telefonul iar mie mi-l ia din orice rahat.

3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Sincer, cumva trebuie sa fii pedepsita si cum estid estul de mare sa fii batuta la poponet, ti se iau lucruile care iti spun dragi.
Asta este un lucru perfect normal si corect, chiar aprobat de psihologi.
Ce ai cautat in camera parintilor? De ce ai incercat sa schimbi un bec acolo, cand nu aveai voie sa intri deloc in camera aceea? Chiar ca o meriti, de data asta.
Asadar, nu te mai plange, atata vreme cat faci numai rele si te astepti sa fii premiata pentru ele.

| Naty1 a răspuns:

Tu ce varsta ai?
Ar trebui să vorbești cu ai tai si sa le explici ca daca se încumetă să te lase singura atata timp ar trebui să aibă si un pic de incredere in tine.Doar ca daca tu esti minoră problema mare este ca te cam lasa singura sa intretii o casa ceia ce nu e in regula.
Daca nu esti minoră să-ți un telefon de care sa nu stie ei si nu ii mai lua in seama.

| Slavitesti a răspuns:

Tacto vitreg ar trebui sa plece! Cine e el sa iti faca faze de astea? E tacto adevarat? E un strain pana la urma! O femeie de se marita, apoi se desparte de barbatul ei, sa se impece cu barbatul ei, asa scrie in Biblie!

Întrebări similare