|

Bună TPU. Bunicul meu a murit astăzi din păcate. Țin să menționez că eu am crescut fără tată și bunicul meu a fost ca un tată pentru mine. Aveți idei cum să trec peste șocul acesta? Mulțumesc

5 răspunsuri:
| a răspuns:

O sa treci doar cu timpul, n-ai ce sa faci acum pe moment ca sa-ti treaca din pacate, condoleante.

| a răspuns:

Si mie mi-a murit tatal in vara, deci te inteleg.
O metoda e sa faci fapte bune in amintirea lui, sa ai multi prieteni in jur care sa te ajute, citeste ceva, gaseste o preocupare si usor-usor vei reusi sa treci peste. Plangi cand iti vine, ca sa te descarci

| a răspuns:

Condoleante!
Imi pare rau pientru pierderea bunicului, dar asa este viata, toti ne ducem intr-o zi si nimeni nu te pregateste pentru asemene necaz.
Cum necazul s -a intamplat astazi, incearca sa fii alaturi de mama ta si bunica, sa le ajuti la ceea ce au de pregatit si sa le sati in preajma, ca au nevoie de tine.
Dupa inmormantare, te poti focusa masiv pe carte si invatat, care iti va umple timpul si mintea, fiindu-ti mai usor sa uiti de necazul pierderii suferite.

| a răspuns:

Încearcă sa faci diverse activități ca sa iti ocupi timpul cu ceva. Mai încolo găsește ți alinarea în muzica saun în ceva care sa iti aducă fericirea și găsește un prieten care sa iti fie alături poate cu timpul (dacă nu ai deja ) sa iți faci o relație ca sa ai o persoana care sa simți ca te iubește precum te iubea bunicul tău. Cu timpul vei trece peste. Condoleanțe!

| a răspuns:

Condoleanțe!
Păi, o metodă ar fi să lași să treacă timpul, peste vreo 2 sau 3 ani nu o să te mai simți așa, da totuș o să-ți fie-n minte, dar șocul o să treacă.
varianta2 ar fi să nu te mai gândești la el, e greu, dar... totuș, încearcă!
Sincer îmi pare rău, deoarece și străbunicul meu a murit prin august anul trecut, dar avea aproape 80 de ani și nu știu ce probleme medicale! Condoleanțe! Îți urez sănătate!