| ___URhe a întrebat:

Buna TPU, daca am 25 ani pana acum am intalnit fete doar fata in fata care chiar radeau la glumele mele, totul ok. Pa internet cum ar trebui sa procedez ca nu am subiecte sa cunosc o fata necunoscuta, cu ce as putea sa incep si cu ce as putea sa continui ca deja de la cuvantul buna nu am alt subiect. Fata in fata imi vin ideile pe loc, gesticulez, e cu totul altceva si chiar le placea, dar pe internet sunt cam praf. Dati-mi si mie idei de subiecte, mai ales la primele conversatii pana reusesc s-o invit undeva ca fata in fata mai am farmec dar in scris pe net ce sa scriu ca bate vantul. Dati-mi si mie idei va rog mai ales fetele.

9 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ia si mai citeste intre timp. Tare is curios cum e cu gesticulatul. Daca te intreaba o fata care e planul tau pe urmatorii 5 ani sau care sunt ultimele 3 carti citite ce gesticulezi?

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

rolling on the floor oare gestul international cu palma stângă peste interiorul cotului drept, mișcare concurenta cu ridicarea spre cer, cu pumnul strâns, a antebrațului drept? O fi aia, zic.

| LoveSleep a răspuns:

Cand ii scrii pa net, cum zici tu, trebuie sa ai deja subiectul. Nu ii scrii buna. In primul rand, ca alti 100 ii scriu buna in ziua aia, in al doilea rand, ca asta arata ca nu ai nici macar bunavointa de a cauta informatii despre ea, de a sti de ce o vrei pe ea. Cand scrii buna, pare ca ai dat 20 de "buna" azi si vezi ce pica.

Daca vrei sa vorbesti cu ea pe Instagram de exemplu, uita-te la pozele ei, uita-te la ce posteaza, la ce comenteaza si incearca sa gasesti un subiect comun, sau ceva amuzant, sau orice de care sa te legi. Daca incepi conversatia in felul asta, nu doar ca o faci interesata sa iti raspunda, dar ai si o continuare simpla a conversatiei.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Mda. Te rog eu mult nu mai scrie: pă, vroeam și macnetic. Ar putea sa o doară ochii pe viitoarea domniță. Asta daca nu scrie și ea: trotoar, duamnă și î-mi.
In alta ordine de idei: eu înțeleg că ești mai relaxat la o întâlnire face-to-face, dar nu există sa nu ai subiecte de discutat în mediul virtual. Dacă nu ai ce discuta prin mesaje e clar că nici face-to-face nu vei reuși mai mult decât niște "vrajeli" de la coltul blocului din umbră.
Mă bucur că ești foarte cunoscut în România și mai ales în Europa. Cine știe ce "activitate" interesantă te-a făcut atât de cunoscut.
Noi, ăștia de pe TPU suntem mai mici și neînsemnați. Pe noi nu ne cunoaște nici vecina de vis-à-vis, deși o salutam mereu și îi mai cărăm plasele. Mă tem că dacă îți dau subiecte de conversație, nu vei ști să le dezvolți. Mda

| Kiran a răspuns:

Exact cum o faci si in real, analizezi persoana si cauti semne ce pot atrage interes din partea ei, un colier, modul de a poza, ceva ce vrea ea sa scoata in evidenta desi nu e in prim plan.
Dar ai grija totusi, probabil sa aiba iubit fara sa il posteze sau sa placa pe cineva deja, daca vrei sa te indrepti spre drumul asta.

| GygyDuru a răspuns:

Poti avea un logo:'' sunt glumet''

| GygyDuru a răspuns:

Esti spumos. Au dat fetele spuma la o parte si nu a mai ramas nimic. Esti un pacalici scamator.

| ___URhe explică (pentru GygyDuru):

Nu sunt pacalici scamator sunt o persoana serioasa la locul ei cu o functie bine vazuta in Romania cat si in Europa lucrez curat la tricou scamator ca ce ca mai fac cate o glumita doar nu vrei aa merg incruntat sunt o persoana care chiar zambeste si ma bucur si de lucruri banale nu sunt un incruntat dar nici pacalici sunt om serios bine vazut in public pe strada si in centrele comerciale ale orasului care prin prisma serviciului meu ma cunoaste multa lume nu sunt un pacalici. Eu chiar imi doresc sa intalnesc pe cineva. In trecut am vorbit cu 2 persoane dar asta e sau dus din viata mea din pacate. Eu chiar vroeam sa mai descopar subiecte pe net ca nu ca fata in fata. Fata in fata imi e mai usor pa net vad niste poze ce sa zic acolo doar de niste poze nu am cum. Cu una din cele 2 am fost la prima intalnire la munte chiar am facut-o sa rada si sa se simta bine am facut poza macnetica la munte amers lucrurile 1 an dupa asta a fost. Unde vezi tu pacalici la mine

| GygyDuru a răspuns (pentru ___URhe):

''cu o functie bine vazuta in Romania cat si in Europa'' Bravo!

| GygyDuru a răspuns (pentru ___URhe):

Poate glumele tale sunt de autobaza. Poate esti sinistru.

| GygyDuru a răspuns:

''nu am subiecte sa cunosc o fata necunoscuta'' Tare!

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru GygyDuru):

Top man! Poate ne învață cum să cunoaștem fete necunoscute. Eu mă înscriu la work-shopul lui.big grin

| GygyDuru a răspuns:

Poate glumele tale sunt sinistre.

| AnshjsjsAndra a răspuns:

Pai le inteleg pe bietele fete dc nu te baga in seama avand in vedere ca tu scrii asa