| Valeennavoleena65 a întrebat:

Bună TPU... efectiv nu mai rezist.
Stau nemăncată cate 5 zile datorită fagofobiei pe care o am, acum cateva luni am simțit că mi-a rămas mancarea în gat şi de atunci mereu simt aşa şi nu pot să mananc doar cu frica.
Mi-am creat şi o obişnuință cu chestia asta ca mereu cand mananc să stea cineva langa mine dar să nu facă zgomot. Acum am început să mănanc fără ca cineva să stea în preajmă dar bunicii nici aşa nu-i convine dacă eu m-am certat cu mama şi nu mai vreau să o văd pentru că a spus că s-a săturat de mine iar cand mi-a venit rău şi am semileşinat nici nu a venit să mă ridice, m-a lăsat acolo 2 ore întregi şi m-am supărat pe ea. Apoi bunica o spus că o să stea ea cu mine după ce am sunat-o (adică să vorbească cu mine, să-mi aducă mancarea pentru că bucătăria e în a 2 casă şi pe mine nu mă lasă să mă ating de ea că cică le dau foc la casă) acum bunica spune că de ce nu mă împac cu mama, de ce nu mai vorbesc cu mama, de ce numai cu ea, de ce am alungat-o pe mama că e mama mea cică, dar nu eu am alungat-o. Ea a vrut să plece că nu mai voia să stea cu mine, acum pana la ora asta nu am mancat nimic. Nu ştiu cine o să-mi aducă mancarea că de vorbit nu mai vreau să vorbesc cu niciuna dintre ele. Eu sunt încă mică, nu ştiu cum aş putea să rezolv problema asta dar nu ştiu cum bunica şi mama pot să mă lase aşa nemancata cu toate că ştiu că pot să pățesc ceva nu le pasă nici puțin de mine. Sunt 2 îngămfate, eu mereu le-am ajutat cand le-a fost rău ele nici atât, nu ştiu cum sā rezolv situația asta.

Răspuns Câştigător
| Genevaaa a răspuns:

Incearca sa vizionezi ceva pe Youtube de exemplu in timp ce mananci ca sa ti se amelioreze poate teama, si apropo, nu stiu in termeni cum sa explic dar gatul are ceva muschi care imping atunci cand mananci mancarea catre intestine deci nu iti ramane, nu te inneci. O data in timp ce aveam mancare in gura m-am dus sa clatesc cainele ca i faceam baita si am inghitit in timp ce stateam cu capul in jos si s-a dus fara sa mi se intample nimic laughing)).
Sau incearca sa ti faci milkshake uri, sunt mai lichide si probabil si tie iti vine mai putin sa crezi ca te poti inneca cu ele. Nu ti-l recomand pentru ca te poti inneca cu mancare, ci pentru ca poate pana te obisnuiesti din nou iti va fi mai usor sa inghiti ceva lichid

8 răspunsuri:
| EcceHomo a răspuns:

Mi-aș face un tatoo cu codul QR al certificatului de vaccinare, nu știu însă dacă, după ce-a de-a treia doza, sau câte or mai urma, codul rămâne același.
Ce legătură are asta cu problema ta? Niciuna.
Crezi ca ii pasă cuiva că ești răsfățată, că ți se oprește mâncarea în gat? Tuturor ni se oprește mâncarea în gât, multora din pricina unor probleme demne de luat în seamă.

| Valeennavoleena65 explică (pentru EcceHomo):

Atâta răsfăț să ai tu în viață cât sunt eu de "rasfațată"?

| Radandam a răspuns:

Te înțeleg. Și mie mi-a rămas ceva în gat aseară, asa simt, și mâine ma duc la ORL. Tu ai fost la un consult ORL? A durut când s-a uitat în gură?

| Willis a răspuns:

În cazul de față, până te împaci cu mama, pune mâna și mănâncă.
Altfel te așteaptă spitalul, și va fi și mai grav.
Mănânci ce îți place din frigider.

| Hyacinth a răspuns:

De ce nu te uiți la un documentar despre gat să înțelegi cum trece mâncarea pe acolo