anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna TPU! Va rog seriozitate, va pun o întrebare pentru prietena.
Ei sunt impreauna de 6 luni dar el nu a spus"vrei sa fii iubita mea?" doar o iubeste pe ea și sta cu ea mereu, ea l-a întrebat "ce suntem noi doi". El a spus ca suntem cuceriți ca sa ne cunoaștem după aceea intr-o relație. Ce ziceti voi? Credeți ca e Ok sa spună ei sunt cuceriți?

Răspuns Apreciat de Editori
| Amis a răspuns:

Nu avem nevoie de etichete neaparat. E doar un concept termenul de „ relatie „, de „ a fi iubiti ". Poate ca nu ii place sa atribuie etichete. Unele persoane au nevoie de o eticheta, pentru a se simti bine, normal, in siguranta. Poate ca el se simte bine si fara, evident ca ea nu. Ea ar trebui sa vorbeasca cu el. Cea mai buna metoda este comunicarea, e un fenomen social ce ar trebui sa fie practicat in asemenea circumstante la fel de mult precum in altele.

7 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Nu am inteles faza cu "cuceriti". De ce nu il intrebi ce vrea sa spuna? Pare sa zica doar ca i-ai cazut in plasa, va jucati putin si apoi "pa". happy

| Jassmina a răspuns:

Depinde cati ani au, fiindca par copii de 13-14 ani.

| sierra1 a răspuns:

~Ei sunt impreauna de 6 luni dar el nu a spus"vrei sa fii iubita mea"~

ce să-i mai spună, e evident că e (asta dacă nu ne minți)

anonim_4396
| Anonim explică:

Eu zic să o întrebi tu ce sunteți și vezi ce zice, iar dacă te întreabă înapoi spune-i clar că sunteți împreună/iubiți sau cum crezi tu că e mai clar. "Suntem cuceriți" e o chestie ciudată, un fel de eufemism dubios. Zic asta pentru ca deja e veche faza cu "pentru un prieten", știm că ești tu.

Salut! Ei se iubesc. happy Nu contează felul relației și detaliile, ci faptul că sunt împreună și se iubesc. big grin Zi-i, să nu-și mai facă griji!winking Nu are de ce! Sănătate la amândouă! Funda? big grin

| cHybrid a răspuns:

Fugi de persoane nehotarate

| existential a răspuns:

Noi nu-l cunoastem si n-am putea sti de ce face asa. Parerea mea - ori e imatur, ori prea visator, ori smecher, ori are boli psihice.