anonim_4396
| Anonim întreabă:

un baiat se uita la mine in ochii mei, rade la ce rad si eu... Anul trecut mi-a tot spus ca ma iubeste (pe mess ) e cam timid si... ma chema mai devreme la scoala, facea glume. Prin august ne-am vazut la scoala, trebuia sa venim si cand a plecat am mers cu el in statia de autobuz, am vorbit si cand venea autobuzul nu-l lua zicea"da-l incolo". Se mai uita daca vine si cand venea nu-l lua, l-a luat abia pe-al treilea.
La scoala o mai i-a in brate pe o colega de-a lui, exact cand trec eu pe acolo. Mai nou, pe mess ii bate apropouri in gluma prietenei mele si banuiesc ca stie ca ea imi spune si de aia.
Aseara eram pe telefonul mobil, acum cand intru pe mess, este el pe telefonul mobil.
Oricum tot timpul a fost ceva, zambea si zambeste in continuare, cand vorbeste cu mine se uita in ochii mei.
Cand mai mergeam cu niste colegi, el a mai stat cu mine in spate si ma intreba: Ce faci Andreea? eu i-am raspuns: Bine Alexandru. El a zis ca nu vrea sa-i zic Alexandru si l-am intrebat cum vrea, el era nedumerit. Dupa s-a luat cu glumele cu colegul meu.
Ce ma sfatuiti sa fac? Voi ce credeti?

8 răspunsuri:
| PotHed a răspuns:

Hei hei =]

Eu cred ca te place doar ca, cum ziceai si tu e prea timid sa ti-o spuna asa ca incearca sa te faca sa iti dai seama singura =pe
Daca tot spuneai ca il placi de ce nu faci tu primul pas si sa i-o spui tu daca el nu are curajwinking.
Bafta =pe

| M.G.R a răspuns:

Daca vezi ca nu face el primul pas...fa`l tu

| CosminHaarp a răspuns:

Eu zic ca te place si vrea sa fii cu el daca il iubesti spune-i asta si daca te iubeste si el cu adevarat te va face fericita

| Summer5505 a răspuns:

Depinde...eu in locu` tau (daca nu imi place de el) il las asa... sa vad pana unde merge laughing
ca mie mi se pare amuzanta situatia (pentru mine care decat as sta si as rade nu pentru el care s-ar stradui sa ma impresioneze laughing )

| Kissmeagain a răspuns:

Poate vrea sa vada daca totusi te intereseaza chestiile astea. Daca o ia in brate pe fata aia, cred ca incearca sa vada cum te uiti tu si chestii de genul. Siiii...de ce tot aspeti sa faca el primul pas? Incearca si tu.

| Denis2597 a răspuns:

Daca nu-ti place de el taie-i macaroana laughing daca intelegi unde bat.

| ciupy91 a răspuns:

Baiatuu vrea sa fie cu tine

anonim_4396
| Anonim explică:

Imi place foarte mult.