| JVLIVS a întrebat:

Buna! Vi se pare ciudat ca o persoana sa nu iasa prin pub-uri si in oras in general? Eu cam asta sunt de ceva timp incoace, am doar 21 de ani intr-adevar, in adolescenta am avut contact cu multe droguri fiind naiv si rebel dar dupa ce a venit nota de plata dupa cativa ani mi-am cam revenit de la sine, ies doar ca sa fac cumparaturi si la lucru. Am un avantaj mare ca stau la sat la 2 km de oras si am pamant foarte mult, il iubesc, imi place sa am grija de el, am aproape 100 de pomi in gradina si m-am invatat sa stau pe acasa in general si sa nu mai ies nicaieri, dar prietenii ma judeca ca is inchis in mine, dar in realitate doar eu stiu cu adevarat despre ce este vorba si simt ca am nevoie de confirmari ca este bine asa cum sunt, fara sa ies asa mult si va spun sincer nu iubesc orasul. Va recomand tuturor care stati la oras sa incercati in viata pe cat puteti sa va luati o bucata de pamant undeva si sa faceti ce vreti voi acolo, o sa fie o deconectare mare de la tot stresul produs de oras.

Răspuns Apreciat de Editori
| Hope1992 a răspuns:

Nu e nimic ciudat,fiecare om are personalitatea si stilul sau propriu de a-si petrece timpul. Prietenii tai iti reproseaza pentru ca stilul lor e sa iasa, sunteti doar diferiti din acest punct de vedere, cateodata poti iesi cu ei daca ii pretuiesti si ei pot veni sa stea cu tine, daca iti doresti. Lumea o sa te judece orice ai face, important e sa faci ce te face pe tine fericit!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cand ma satur si ma prinde plictiseala sar in masina si caut o femeie sa ma simt bine cu ea, la tara nu am ce face. E bine pentru ca e aer curat si liniste dar masina mea vrea calatorii cat mai dese. Sau ii fac detailing polish, curse pe pista toate cele bune

| Naty1 a răspuns:

Ma bucur in primul rând că te-ai lasat de prostii.Nu mai apleca urechea la tot ce spun ei, tu acum esti bine si linistit si asa trebuie sa rămâi.
Poti sa iesi la o plimbare din cand in cand sau sa interacționezi cu oameni ca e normal.Dar nu e nimic ciudat in a nu iesi in cluburi si alte nebuni.

| SilentRain a răspuns:

Nu,deloc
Din contra ești mai matur de cat amicii taii miștocari