| Alexalala a întrebat:

Bună ziua, am nevoie urgenta de o părere. Nu ma mai înțeleg deloc cu mama mea, ea ma iubește și îmi face toate poftele dar nu știu ce se întâmplă cu mine de ma comport foarte urat cu ea, nu o mai iubesc cum o mai iubeam înainte sau cel puțin asta simt, ea este foarte supărată deoarece ma comport asa cu ea, certurile sunt foarte dese, la orice moment al zilei, am făcut-o și sa plângă, ea mereu vrea sa se impace cu mine dar eu o resping, nu știu ce se întâmplă cu mine, as vrea sa fiu din nou cum eram înainte iubitor și păsător fata de ea...

4 răspunsuri:
| kaTTsu a răspuns:

Salut, imi pare rau ca treci prin asta, deja ai facut un pas important, realizand cat gresesti de mult.

Incearca sa vorbesti cu ea, ia-o de mana si spune-i fix ceea ce ne-ai spus noua aici, cateodata cautam confirmari, dar rezolvarile le avem deja in noi.

O sa fie bine, esti un baiat destept, ai grija de mama ta si bucura-te cat mai mult de ea, pentru ca atunci cand va veni momentul, o vei regreta.

| AliGab a răspuns:

Si daca ea s-ar comporta cu tine asa cum te comporti tu cu ea, ti-ar placea? Daca vrei sa faci ceva in privinta asta, atunci fa si lasa scuzele cu "nu stiu ce este cu mine". Iti spun eu ce este, esti prea rasfatat si razgaiat. Ti s-a cantat prea mult in struna si ti-ai luat-o in cap. In primul rand ca in fata unor parinti iubitori nici nu se carteste, dara sa te comporti urat cu ei, mai ales ca nu te bat, nu te maltrateaza etc.

| AlaSwek a răspuns:

Salutare Alexa.
Ea este mama ta, si trebuie respectată deoarece ea ți a dat viata pe acest pământ. Cu toții mai întâlnim momente când ne supărăm sau certam cu părinții, dar nu trebuie să fie întâmplate des, ci foarte rar. Propun să accepți asa ce zice mama ta, fie ca e bine sau rau, deoarece tu la vârsta ta nu constientizezi ceea ce spui si ce faci. Propun, să accepți asa de la tine, fara sa comentezi sau ceva, deoarece vei ajunge în stadiul să suferi dupa, si sa te întrebi de ce alte familii nu pățesc la fel ca tine. Ai să mi mulțumești mai tarziu. Bafta!

| Anonimmaaa888890 a răspuns:

Este din cauza ca tu acum ai crescut si vrei sa fii matur, un om mare, independent, si e normal ca usor usor sa te detasezi de ea. ceea ce nu e bine. Trebuie sa te impaci si tu putin cu ideea ca ea este mama ta si ca nu trebuie sa fii dur cu ea, ca ea te-a crescut si nascut. Peste 1 an sau 2 totul va fi normal(adc cand va trece perioada de adolescenta)