anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna ziua oameni buni, am o problemă cu care m confrunt de 2 săptămâni, nu mai rău rezist, cedez psihic. Bunica mea era ghicitoare și umbla cu tot felul de chestii ciudate de vrăjitorie, eu făceam câteodată mișto de ea, acum de curând s-a sinucis, și de ceva vreme încoace se întâmpla chestii inexplicabile in casă, nici nu știu cum sa ma exprim ca sa va fac sa înțelegi prin ce trec. Ușile se trântesc brusc, luminile se sting, când sunt in curte văd predelele cum se mișca, eram in garaj si am auzit din bucătărie sunete ciudate gen "ghrr". Nu știu ce sa fac nu mai dorm, nu mai pot sa mănânc, am dormit la poartă aseară, vecinii râd de mine da habar nu au. Știu ca poate nu credeți, nici nu va cer asta, Ce pot sa fac? Cine poate sa ma ajute?

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Apuca-te de facut reparatii prin casa!
- instalatia electrica
- geamurile
- usile
- crapaturile prin pereti
- tencuiala
- acoperisul
- podeaua
- etc.
Daca le termini inainte de prima zapada, atunci vei scapa de toate aceste probleme.

Sfinteste apoi locul, facand o cura de palarie cu un khil de palinca de prune de Bistrita.
SIGUR nu vei mai avea probleme de acestea!

| GdX a răspuns:

Esti bantuit. Cheama preotul. Daca nu functioneaza cheama-i pe Whinchesteri.

suntserios
| suntserios a răspuns:

A venit toamna, bate vantul se formeaza curent se trantesc usi si se misca perdelele

| minrest a răspuns:

Daca se sting luminile, se trantesc usile si se misca perdelele, ce se intampla practic in universul fizic? Nimic. Asa ca nu mai da importanta. Daca vreo entitate vroia/putea sa iti faca ceva concret, iti facea. Nu e bine sa fii prea sensibil.

| ALGator a răspuns:

Nu sunt lucruri inexplicabile. Esti intr-o stare mai grea din cauza a ceeace s-a intimplat bunicii. Poate ai vazut si ceva filme din cele care sunt la moda si au contribuit si ele. Totul e in mintea ta, nu afara. Si asta e normal, pentru ca exista o parte a noastra mintala mult mai mare decat cea pe care o vedem si mult mai activa. De acolo pot veni tot felul de "video". Dar nu sunt din realitate ci dintr-o realitate simulata in tine.
Trebuie sa ai timp sa procesezi prin ce ai trecut. Se va linisti.

P.S. Daca prin absurd ar fi adevarat (si nu este) ca cei dispruti pot reveni sa ne "bintuie", care e problema? Ar trebui sa vedem asta ca pe un lucru bun, ca nu pierdem de tot legatura cu cei dragi. Crezi ca ar vrea vreodata sa ne faca vreun rau de acolo?

| Mussette a răspuns:

Posibil sufletul bunicii e intoarce in casa in care a locuit. Se spune ca 40 de zile sufletul nu paraseste pamantul. Incearca sa vobesti cu "bunica" atunci cand auzi sau observi aceste lucruri ciudate ca se petrec in casa. Eu am patit de cateva ori a cred ca sufletul cuiva era in incapere sau in preenta mea, si i-am vorbit dupa care s-a calmat. happy Stiu ca par nebuna, dar cred in spirite si suflete, in ghicit si altele. happy

anonim_4396
| Anonim explică:

Cica daca te sinucizi te duci direct in iad, nu mai bantui.
Iti este frica, apoi creierul isi bate joc de tine si incepe sa-si imagineze.
Totusi, cheama un preot.

| Elena_Oana_2000 a răspuns:

Ar trebui sa chemi un preot ceva. ciudat straight face imi pare rau.