|

Bună ziua, vreau o părere de la voi. Acum 3 zile am ieșit cu un tip am stat ore întregi împreună și a fost minunat. El m-a întrebat dacă ne vedem și în week-end și eu i-am zis ca da, în schimb el e plecat de a doua zi de când ne-am văzut în alt oraș pentru câteva zile cica sa mai "schimbe aerul". Am rămas puțin dezamăgită eu abia așteptam să ne revedem. Aseară neavând ce face ma uitam pe Facebook și îmi apare o postare de a lui în care erau etichetați fratele lui și încă o tipă pe care el o are la prieteni. Ce ar trebui sa deduc din chestia asta? Eu nu vreau sa ies cu cineva doar pentru ca nu am ce face. Menționez ca mi-a scris zilele astea cât a fost plecat dar nu înțeleg intenția lui, merita sa mai vorbesc cu el? Eu sunt genul care nu iese cu alți tipi pe lângă el.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Da de ce automat are si treaba cu tipa aia? Poate-s prieteni sau e iubita lu frate-su, ai putea sa-l intrebi despre calatorie inclusiv cu cine a plecat cand mai vorbiti

| a răspuns:

Avand in vedere ca nu aveti o relatie si nici nu iesiti de mult timp nu poti sa ai pretentii la el sa stea doar cu tine.
Poate timpul vrea sa te cunoasca dar in timp, nu poti dupa 3 zile sa iei totul asa in serios sau sa te visezi mireasa.Cred ca plti sa ti legatura cu el iar in timp sa ii spui ce iti doresti tu sa se intample.

| a răspuns:

Ce fel de relație aveți?
Voi nu vorbiți, nu vă cunoașteți?

| a răspuns:

Nu poti fi atat de radicala incat sa ai pretentia ca partenerul tau sa ocoleasca toate fetele. Cata vreme nu erau doar ei doi ci mai era si fratele sau nu inseamna ca e ceva intre el si acea fata. Era o iesire in grup. Poate fi doar prietena, verisoara, prietena fratelui...
Fii mai intelegatoare si incearca sa cunosti mai bine oamenii înainte de a-i judeca.

| a răspuns:

Vorbeste cu el, intreaba l tot ce te nelinisteste