|

Bunăă.

Deci am o problema mica, mare.

Vreau sa trimit un pachețel, un cadou cuiva, care e la cam 120 de km, aprox. Problema e ca as vrea sa trimit unul..anonim. Si stiu ca nu se poate fara adresa, nume, etc (prin poștă). A si sa ajunga cam inainte de Craciun sau macar pe acolo, aproape de ultimele zile lucratoare.

Idei?

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu un curierat rapid. Cereți confidențialitate pe colet, la rubrica expeditor, dar vă lăsați toate datele la ghișeul lor.

| a răspuns:

Merge si cu posta sa pui alta adresa fictiva care nu exista, daca te obliga sa pui ceva acolo totusi ca adresa. Ca nu-ti cere buletinul, si asa derutezi destinatarul, poti pune adresa chiar din localitatea destinatarului, o strada inventata, un nr inventat, sa fie ceva pus acolo, cum vrei. Sau vezi ce zice daca nu pui, ca de fapt aia e pusa ca sa-ti vina inapoi daca nu ajunge unde trebuie. Adica e riscu tau daca nu pui, vezi cum e. Deci ar fi fost in dezavantajul tau daca nu pui, nu ii doare pe ei.

Insa ar fi bine sa stie destinatarul cine trimite, va aprecia gestul, insa faci cum vrei.

| a răspuns:

Daca locuiești la oraș poți deschide o Căsuță poștală si vei putea trimite completând adresa ei si nu a ta.Nu stiu cum sa procedezi dar îți va spune cei de la posta.

| a răspuns:

Si ce multumire vei avea daca nu stie de la cine este cadoul? Sau vrei sa faci o gluma proasta?

| explică (pentru Nonolita):

Crezi ca am venit pe TPU sa intreb cum as putea face glume? rolling on the floor
Multumirea si satisfactia va fi in faptul ca acel om va avea un craciun mai frumos de la o persoana de la care nu se asteapta si asa vreau sa ramana.

| a răspuns (pentru Mihaelaaaa19):

Si daca vrei sa faci un gest frumos, de ce te ascunzi?
E ciudat. Nu se leaga nimic aici. Nu cred afirmatia ta.

| explică (pentru Nonolita):

Pentru ca acea persoana nu ma stie atat de bine si nu se asteapta ca eu sa ii fac un cadou dar eu tin la persoana aia..nici nu stiu de ce iti dau explicatii sincer rolling on the floor) mie mi se pare dragut sa primesti o atentie anonima. Gen cum e cu florile anonime. Pur si simplu.