| EuSiNimeniAltcineva123 a întrebat:

Bunica mai are puțin de trăit, iar bunicul plânge mult și spune că el nu mai vrea să mai trăiască fără ea.
Credeți că ar fi frumos să mai trec pe la el? Îmi e milă de el, dar îmi e frică să nu mă certe sau să îmi zică ceva.

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Da! Ar fi normal să treci pe la el.

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce sa te certe?
Este chiar bine sa treci pe la el ca sa il sustii moral.

| angel6lust a răspuns:

Lasă netul, mergi și vizitează-i pe ambii.

| Konstantinos99 a răspuns:

Am fost intr-o situatie asemanatoare si surpriza el a fost primul bunica inca traieste. Eu iti spun cand inca ai o misiune nu te ia de pe pamant Dumnezeu asa ca bucurate cat ii ai oricum ar fi

| Cresta a răspuns:

E chiar recomandat sa treci mai des pe la el. Se va bucura, nu are de ce sa te certe. Incurajeaza-l. Si dupa moartea bunicii ar fi bine sa treci cat mai des poti, chiar zilnic.

| Arthurrrr a răspuns:

El trece printr-o perioada grea și ar fi bine să nu fie lăsat singur fă-ți timp să mai treci pe la el, dacă nu ai suficient timp treci măcar din când în când pe la el, e foarte important să simtă că nu e chiar singur, să simtă că are cu cine vorbi, nu cred că te ceartă dacă mergi pe la el, mai degrabă te ceartă sau se supără dacă nu mergi deloc pe la el

| qgenius153 a răspuns:

Viziteaza-l bro.

| EchoOfLogic a răspuns:

Desigur ca este bine să treci pe la el.

| Elaz78 a răspuns:

N ar trebui lăsați singuri în astfel de momente…

| Peli75 a răspuns:

Chiar te sfătuiesc să faci asta! Și eu am avut un străbunic pe care l am neglijat. Nu mergeam la el doar dacă mă trimiteau ai mei, stătea singur într o cameră și dormea toată ziua. Străbunica mea a murit cu 24 de ani înaintea lui, și el 24 de ani a stat singur. Și este o vorbă: Singurătatea nu înseamnă neapărat să n-ai pe nimeni, mai înseamnă și să nu te înțeleagă nimeni"

| MihaiP1A a răspuns:

Da, ar fi bine sa mergi sa stai cu el, dar sa nu insisiti pe vorbit prea mult, poate nu vrea sa discute anumite subiecte. doar sa ii fii alaturi.