|

Bunica mea e bolnava.Acum e mai bine.Dar trebuie sa faca si putina miscare pentru ca e sanatos in primul rand.Dar ea nu vrea.Cat e ziua de lunga numai sta ca si paralizata pe pat, ca un lemn fara sa faca ABSOLUT NIMIC! Si nu e paralizata.E mai bine.24 din 24 numai merge televizorul la ea si dat la volum mare. Evident ca ma deranjeaza, dar nu vrea nicidecum sa dea mai incet.Si nici sa se ridice din pat.Pana si noaptea tot cu el ii.Si nu pot sa dorm de el cu toate ca stau in camera de langa.Plus ca mananca exagerat de mult, pe langa faptul ca are probleme cu kilogramele si, nu e deloc amuzant, mai si face gesturi nepoliticoase si tot mirosul acela dezgustator vine la mine.Trebuie eu sa ii inhalez mizeriile ca pe ea o doare ceva daca s-ar duce afara sa o faca. Daca dau cu parfum in camera sau deschid geamul are gura pana la cer.Lasati-o incolo de treaba, ea sa stea cat e ziua de mare ca un lemn in fata televizorului fara sa miste un deget, pana si noaptea nu prea are somn si mai merge si atunci ala, dupa care imi mai si scoate ochii mie ca sunt putoare ca stau din cand in cand la telefon.Dar ea ca sta ca o bucata de lemn 24 din 24 la tv? Asta nu inseamna nimic.Si un minut daca ma vede cu telefonul urla la mine ca nebuna.Pe deasupra igiena ei lasa de dorit.Nici de spalat nu se spala.Imi vine sa vomit cand stau langa ea.Si daca zic ceva de televizorul ei ma ia cu,, n-ai tu treaba mea".Dar ea de ce o are pe a mea?

Va rog mult de tot sa ma ajutati cum mai pot sa supravietuiesc cu ea?! Cum sa ma mai port? Se sperie din orice si se enerveaza din orice, sare la bataie repede si maicamea tot de partea ei ii si tot eu le primesc pentru ea.Si acum m-am lovit cu capul de usa si baba mai ca nu a facut infarct.A dat in mine si m-a injurat dupa care a urlat cat a tinut-o gura dupa maicamea. Acum s-a putut ridica din pat! Ii o povara pentru mine aceasta baba.Si chiar nu exagerez.Nu o mai suport si va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi.Imi manca toti nervii!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă tu ai camera ta separată, ce treabă ai cât stă, cum stă și ce face baba?
Stai la tine în cameră, închide ușa, aerisește camera ta și înparfumeaz-o cât vrei, ia-ți o pereche de căști de telefon și puneți muzică și nu mai auzi nimic.
Nu înțeleg ce cauți pe lângă ea, să-ți miroase urât?
Încă odată te întreb, de ce nu stai în camera ta fără să-ți pese ce se întâmplă dincolo de ușă?

| explică (pentru Hammurabi):

Pt ca este usa deschisa intotdeauna ca sa vina caldura si la mine.

| explică (pentru Hammurabi):

Si la ea in camera ii cald

| explică (pentru Hammurabi):

Si la ea in camera ii cald.Si in primul rand avem camere ffff putine. Apropo, intrebarea mea era cum sa mai fac fata mofturilor ei.