| MariaPpp a întrebat:

Cam in cât timp in medie trece o persoana peste o despărțire? Vouă cât v-a luat? Știu ca diferă de la caz la caz.

6 răspunsuri:
| Naty1 a răspuns:

Eu am avut o relație de 8 ani si am trecut relativ repede peste ea.
Ideea e ca, după 1 an sau 2 de relație suferi mai mult decat dupa una de lunga durata.Stiu ca suna aiurea sau de necrezut, dar cand ai o relație mai de lunga durata ai timp sa cunosti omul, sa faceti lucuri impreuna etc, iar daca ajungi la decizia de a te desparți inseamna ca deja sti ca nu va mai merge si nu mai sunt sentimente spre deosebire de o relație mai scurtă despre care iti vei pune intrebari de "cum ar fi fost daca?".

Despartirile sunt grele indiferent după cat timp se produc.Dar suferință si timpul depinde de la om la om.
Eu spre exemplu am trecut mai repede, la fostul a durat 2 ani in schimb, la o prietena de a mea ia trecut in cateva zile.Dar asta depinde si de sentimente, de implicare etc.

| MariaPpp explică (pentru Naty1):

Relația mea a fost de 5 ani!

| Naty1 a răspuns (pentru MariaPpp):

Daca nu ai trecut peste cel mai probabil e recenta treaba si ori sa desparți el de tine, ori te-ai obisnuit cu el.
Cand decizi sa pui punct unei relații trebuie sa te gândești si pregătești din timp.Plus sa ai motive întemeiate nu doar faptul că te plictisești pe moment, si atunci treptat vei scapa de tristețe.O dată ce sti de ce te desparți, o dată ce ti iti face ceva rau si te ambitionezi sa realizezi ca nu e bine ce se intampla, o dată ce nu ii mai găsești scuze partenerului pentru tot ce face rau, sau realizezi ca ai gresit fata de el (depinde de caz) si nu ai avut cum sa faci asta din iubire, altfel vei privi o despartire.
Dacă suferi după fosta ta relații stai putin si analizează lucrurile.

| SilentRain a răspuns:

Nu mult, vreo 10 ani desi cred că și acum dacă las vedea tot mi-ar placea de el :")

| Zuzu1991 a răspuns:

"Știu ca diferă de la caz la caz."
se pare ca nu stii ca difera DRASTIC de la caz la caz
poate sa dureze "dupa" despartire care e doar momentul in care se face oficial faptul ca nu mai avem nimic in comun asa ca iti e deja perfect egal ca nu mai esti in relatie, pana la depresie si chiar mai rau, care poate dura chiar si ani

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Destul de mult timp. Parcă nu se mai termină. Îți dorești sa treacă odată, încerci sa umpli "golul" lăsat dar parca nici o "piesa" nu este destul de mare pentru a îl acoperi. Asta este.