| CopilThembel a întrebat:

Ce condiții trebuie sa îndeplinească o fata ca să fie acceptata ca nora? Ea e fata ok și mama nu o accepta din cauza ca crede ca e profitoare, mincinoasă și manipulatoare și se joaca cu sentimentele mele și ca ma va juca pe degete.
Dacă suntem majori. Mai trebuie sa dea părinții acceptul? Deja e bătut în cuie. Ca nu trebuie sa vin cu ea acasă la ei dacă eu vreau sa trăiesc cu ea.
Ma gândesc sa ma mut cu ea și sa fim doar noi doi în liniște happy ce părere aveți? Greșesc undeva?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mergi pe riscul tau. Nu vrea sa zica ca e panarama daca asa crede tanti care simar da acordul.

| whatevernvm a răspuns:

LMAO de unde ai scos-o pe asta cu acceptul părinților? De curiozitate, unde locuiești?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu greșești.

| Naty1 a răspuns:

Nu trebuie sa îndeplinească nici un criteriu, doar sa iti placa tie si sa va înțelegeți că doar nu o ia pe mama ta ci pe tine.
Bine, trebuie sa fi si tu atent ca sa nu fie profitoare sau sa nu te iubeasca sincer.

| CopilThembel explică:

Și chestia nașpa e ca a sunat-o pe iubita mea sa ii spună sa se despartă de mine ca nu e de mine... Nu mai pot.

Asta e sincer prea de tot...
Dar iubita ar trebui să înțeleagă situația, să nu se supere pe tine că nu ai nicio vină. Fă cumva să ștergi numărul din telefon. Și nu mai aduce vorba de ea. Fiți mai discreți până vă mutați singuri. Câți ani aveți?

| Eisenheim a răspuns (pentru IesiAfaraAtingeIarbaGasesteTiUnScopInViataDrmm):

Știu și eu cazuri la fel, și fata a renunțat, i-ar fi mâncat zilele soacra happy așa că și-a văzut de treabă, iar acum părinții lui sânt bătrâni, el singur că i-au mâncat zilele și lui și s-a dus viața happy

| Eisenheim a răspuns:

Dacă vârsta, situația și bugetul va permite,și e și ea dispusă să riște, atunci luați-vă zborul, data fiind situația prezentată de tine nu va ieși nimic bun. Daca santeti încă la început de drum, mai amânați, iar daca peste vreo doi ani santeti încă împreună aveți șanse să nu vă despartă nimeni. Gândește-ți bine opțiunile!

| CopilThembel explică (pentru Eisenheim):

Ai perfecta dreptate. Acum sa vedem ca timpul decide și dacă ea vrea sa rămânem împreună chiar și cu aceste probleme și viitoarea ei soacra laughing

| mdc98 a răspuns:

Mama ta are probleme psihice sigur. Doar un psihopat isi poate face impresii ca ar fi nu stiu cum fara nicio dovada si mai ales daca fata se comporta frumos cu parintii tai si ii respecta si le vorbeste frumos. Vei ramane singur toata viata din cauza parintilor tai ca nu stii sa pui piciorul in prag cum pune un barbat adevarat. Cum a zis Einsenheim mai jos, fata mai devreme sau mai tarziu va renunta iar tu vei ramane singur toata viata si parintii tai batrani, si viata e frumoasa, de ce ar sta cand poate avea o alta familie care sa o iubeasca si sa o accepte si sa ii fie ca parinti.