Sunt niste copii distrusi mintal.eu am 15 ani si nu sunt emo Doamne ajuta! nici nu am prieteni emo deoarece nu-i suport.eu zic sa o controlezi mai mult pe fiica si sa o duci la psiholog daca este nevoie.copii emo sunt foarte ciudati si oamenii nu-i accepta.nu cred ca sunt asa emotitvi daca se taie cu lama sau alte chestii oribile!
Si unde ai vazut ca se taie? "emo" vine de la "emotiv", iar unele persoane doar abordeaza acest stil, insa sa fi emo nu inseamna sa fi depresiv si sa te tai, asta se poate intampla si fara sa fi emo din alte cauze psihologice
Sandra nu cred ca esti in msura sa comentezi raspunsurile. daca asta e parerea mea tu nu o poti comenta ca eu nu comentez raspunsurile tale! cred ca ai o problema![]()
Emo... sunt niste copii care asculta un fel de muzica rock... se imbraca in negru sunt mai retrasi ...considera ca lumea nu ii accepta asa cum sunt ei. termenul de emo... vine de la "emotional" si... acum este un trend .sa fii emo
Un gen muzical. este ceva uşor de definit. Ca atare, depistarea rădăcinilor este dificilă. Numeroşi pretinşi "cunoscători" citează scena D. C. hardcore/punk - şi mai specific formaţia Rites of Spring - ca fondatorii Emo, dar istoria arată că e pripit a se pune formarea unui gen pe seama unei anumite formaţii.
O evaluare a scenelor muzicale de la sfârşitul anilor '80 şi începutul anilor '90 permite o determinare mai bună a rădăcinilor şi influenţelor care stau la baza subculturii emo şi care continuă să o influenţeze. Înainte de a înţelege de unde vine "emo" trebuie înţeles ce este astăzi. "Prefer să mă gândesc la el (emo) ca un punk rock care e mai melodic şi introspectiv/depresiv decât hardcore, dar totuşi cu tendinţele de energie primară şi furie" (DeRogatis 1).
Emo sunt niste oameni nebuni care adora durerea si cred ca ei trebuie tratati intr-un mod calm trebuie luati cu usurelu cu binisoru ca sa poti scoate de la ei ceva supn tot din proprie experienta am fost EMO dar la umomendat am simtit ca nu e bine sa fiu mereu trist credeam ca eram diferit dar nu sun ca ceilalti mai putin cei emo
Eu sunt psiholog si cunosc destul de bine acest curent, uneori el se manifesta prin schimbari emotionale drastice...majoritatea timpului tristi si pe ganduri...se ajung la mutilari. taierea pe maine simblol al suferintei.modul de vestimentatie .obscur.cu aplicatii metalice si cap de mort si bretonul intr-o parte acoperind jumatate din frunte si chiar intreg ochiul, acest curent apare din cauza anturajului si a presiunii prietenilor sau din cauza relatiilor cu parintii si schimbarile emotionale.ma bucur daca ti-am fost de folos
doamnei psiholog si persoanei de 15 ani: afirmatiile dumneavoastra sunt dramatizari neinformate (nu mai comentez limba romana...). sunteti la acelasi nivel de cunoastere cu cei care afirmau ca "toti rockerii sunt satanisti" acu' 10 ani!
Emo nu inseamna direct distrusi si automutilari. In prima faza e un gen muzical, cum a zis si kh1ss, vine de la "emotional rock". Intr-adevar, fanii se imbraca mai mult in negru, se machiaza cu negru, sunt mai retrasi, dar nu toti sunt depresivi si se automutileaza... geeeez.
Cel mai rau lucru pe care il poti face cu un adolescent care se cauta pe sine si experimenteaza cu diverse mode, este sa-i critici alegerile sau sa-l iei cu japca la doctor.
Pe mine maica-mea m-a lasat sa-mi traiesc rockereala si depresiile adolescentine, fara sa traga de mine si fara sa ma judece sau sa-mi comenteze gusturile muzicale, vestimentare etc. Asta m-a facut sa ma simt in siguranta si ca voi fi iubita si acceptata de parinti orice as face, asa ca nu am mai simtit nevoia de "rebeliuni" extreme.
Doi la mana: daca un copil ajunge "razna" in adolescenta si face cine stie ce nefacute (furt, automutilari, depresii etc.), puteti fii siguri ca parintii/ mediul familial au contribuit la situatie. Cea mai tare mama pe care o cunosc este o doamna care, atunci cand fiul ei a inceput sa aiba niste comportamente "atipice", s-a dus EA la psiholog ca sa invete EA cum sa se poarte cu el ca sa fie el ok...
doamnei/ domnului care a pus intrebarea, imi cer scuze pentru vehementa, nu e indreptata catre dumneavoastra ci provine din revolta fata de raspunsurile anterioare. nu mi se pare acceptabil ca un psiholog sa alarmeze aiurea o persoana despre care nu cunoaste mai nimic, mai ales in conditiile in care in mod evident nu este informat referitor la curentul despre care vorbeste.
Copii emo sunt copii si ingeneral adolescenti care sufera mult si care aleg sa taiasc singuri deoarece nimeni nu-i intelege sunt unul de ai lor sunt un emo de mai bine de un an si nu am patit nimic daca vr ca fata dumneavostra sa nu ajunga un emo atunci incercati sa vorbiti cu ea si in orice caz nu o duceti la un psiholog asta am patit si eu mama mea nu am sti sa ma asculte si de aceea ea crezut ca cel mai bine ii sa merg la un psiholog dar ea a irautatit tot eu nu aveam nevoie de un piholog ci oar de dragostea si intelegerea ei. fata dumneavoa are doar nevoie de dragostea dumneavoastra si a celor din jur...pentru ea mai exista o cale e intoarcere dar pentru alti nu nici pentru mine mama mea nu ma va ntelege niciodata de aceea este mai bine sa raman in grupul emo
Ma numesc aila si am 12 ani.nu sunt ''emo'' dar stiu multi care vor sa se faca emo sau chiar sunt emo.de multe ori acestia poarta o lama la gat, au frizuri si vestimentatii ciudate. da de multe ori acest lucru se dovedeste a fi o moda. daca cineva se face emo parinti ar trebui sa nu-i lase sa fie emo sau sa-i duca la psiholog. emo vine de la cuvantul din engleza''emotion'' care inseamna emotie.multi dintre emo kid sunt foarte singuratici, sufera dupa persoana iubita(iubit/iubita), isi vopsesc mai mereu unghiile in negru, se automutileaza taindu-si venele, asculta formatii ciudate de rock, se imbraca ciudat si se machiaza cu negru. eu am aflat toate chestiile astea de la unii prieteni si de la o verisoara.pentru mai multe detalii despre emo cautati pe ''Wikipedia''. in scoala mea sunt multe fete care vor sa se faca emo. pur si simplu eu nu suport copii emo.
Emo=eu ma omor, si eu sunt emo si nu suntem ciudati doar ca suntem mult mai retrasi si ne taiem la maini din cauza supararilor si problemelor.depine cati ani are fiica voastra desi eu am 17 si eu ma cert cu parintii pe aceasta tema dar nu ii ascult si plec cu prieteni si nu mai vin acasa pana a doua zi.asa ca este alegerea ei ce vrea sa faca cu viata ei
Emo=eu ma omor, e un stil de viata mult mai retras din cauza unor persoane sau chiar familiei care ne critica si ne fac nebuni si prosti.toti parinti incearca sa ne duca la un psiholog si sa ne,, vindece" ceea ce este imposibil pentru ca pentru noi este viata noastra.este adevarat, ne taiem dar astea sunt urmarile unor peobleme familiare sau sentimentale.in acest moment an 142 de taieturi si cred ca nu este ceva gresit desi am doar 12 ani.doamnei psiholog(daca erati cu adevarat psiholog nu cred ca vorbeati asa in primul rand nu ar trebui sa ne criticati ci a trebui sa ne intelegeti)
si doamnei ca re este ingrijorata pentru fiica ei eu cred ca ar trebui sa stati de vorba cu ea si in nici un caz sa o duceti la psiholog pentru ca nu vezi face decat mai mult raw iar daca fata dumneavoastra vrea sa intre in acest grup este alegerea ei.PS.astia care nu cunosc nu mai faceti voi critici ca nu aveti nici unu dreptate
Nimeni nu trebuie sa scritice pe nimeni din punctul meu de vedere! Ai dreptul de a te exprima liber in toate modurile posibile.Io nu sunt emo, dar acesti emo mi se par peroane ok. E chestia ca unii nu inteleg aceasta cultura EMO si aspira la lucrurile bizare si periculoase crezand ca sunt mai interesanti asa! Io ascult mult reaggae, fumez iarba si nu e un lucru rau, nu am impuscat pe nimeni cum se intampla in filmul Shottas daca intelegeti unde bat
Sunt un pusti de 14ani si mie chiar imi place stilul emo dar doar cum au parul aranjat si cam atat nu sa ma tai cu lama sau alceva da oricun sfatu meu este de ai lasa pe copii dumneavoastra sasi traiasca adolescenta si nu le alegeti voi un stil anumea asta e sfatu meu si sper sa va fie de ajutor pa pa
"Pai emo este de fapt un stil de viata. Termenul defineste anumite stari emoti dar mai este folosit si pentru a descrie un stil vestimentar aparte.
De obicei emo sunt catalogatzi ca fiind ultimii oameni ai societatii, pe cand adevarul este exact opus parerii acestora.majoriattea emo sunt oameni destepti, oameni neintelesi, care din cauza invidiei si a prostiei umane si-au pierdut prietenii si se simt dezamagiti si de aceea ajung sa isi taie venele, ba chiar sa se mutileze. Emo mai sunt numitzi si "romanticii black". Le e frica sa fie sociabili, deoarece se tem sa nu fie respinshi de ceilaltzi. Emo person" este cineva atent cu emotiile sale, sensibil, timid, introvertit, broken-hearted, inchis in sine, fara un scop anume, cu tendinte de suicid si adesea tacut.personalitatea Emo este adesea legata de a scrie poezii pe tema depresiei, confuziei, singuratatii, furiei, toate rezultand din neputinta lumii de a intelege autorul. Poezia Emo foloseste o combinatie de : ton foarte emotional, constiinta scrierii, rima alba sau simpla, referinte la adresa carnii, in special a inimii...
Dar…totusi nu poti sa devii asa emo peste noapte fara sa ai un motiv care sta in picioare! Sau ma rog poti dar nu ar fi tocmai indicat…nu e vorba numai de un trend, sau de a arata intr-un fel, ci si de cum simti, daca te identifici in muzica lor, daca ai anumite probleme…Acum nu ma intelegeti gresit, stilul este intr-adevar foarte important pentru. un om emo... "
By deci EMO inseamna in primul rind E=eu, M=ma, O=omor deci eu ma omor nu este bine sa fi EMO nu este deloc bine caci cei care devin EMO isi fac parul foarte ciudat, ungiile negre sau diferite culori amestecate, se imbraca in negru mai mereu, si altele in primul rind isi taie foarte rau venele la maini se taie si pe picioare si peste tot.Aceste apucaturi vin de la singuratate si tristete adica daca a murit cineva drag e trist si se simte dat la o parte sau daca se desparte de prieten/prietena e tot trist si atunci ia exemplu de la alti deveniti si ei EMO si devin si ei atunci se strica si legatura cu parinti.Ar trebui ca sa vorbiti in paricular cu fica dumneavoastra si sa o faceti sa fie de acord sa mearga la un doctor care sa ii ia gindurile negre si sa o faca sa treaca peste greutati, ar trebui daca refuza sa comunice sa nu o mai lasati sa stea in baie singura sau in alte loguri inchise si de asemenea sa o aveti sub supraveghere (adica sa o urmariti) si cam atit am avut de spus eu sunt o fata de doar 10 ani dar foarte inteligenta sarutmana la revedere
Catamedeea26 întreabă: