| lovelina a întrebat:

Ce sa fac daca m-am certat cu persoana draga
?

Răspuns Câştigător
| LeeOm a răspuns:

Bunahappy Stiu cum te simti! E un sentiment foarte neplacut! Eu zic sa astepti putin pana te mai calmezi, iar apoi ai putea sa iti faci curaj si sa te duci sa vorbesti cu persoana respectiva. Stiu ca este greu, dar daca pui orgoliul pe primul loc nu rezolvi nimic. Daca nu, ai putea pur si simplu sa treci peste, sau sa astepti pur si simplu. Va veti impaca voi. Kisses, dear :*. Bafta!

8 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Daca-i din vina ta,normal, iti ceri iertare, daca nu, poate isi cere persoana, cand se calmeaza.

| Deea_3705 a răspuns:

Daca e vina ta incearca sa vorbesti cu el si sa il faci sa te inteleaga de ce ai reactionat asa si poate iti ceri scuze...insa daca e vina lui asteapta sa vina el la tine si sa te faca sa intelegi reactia lui!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este vorba de sotia sau soțul nu? Păi in cazul acesta nu amîna si mergi si cere ti scuze, si dacă este vorba de sotie mergi cu flori si cu bomboane de ciocolată ca impăcarea să fie... dulce.

| BiuL a răspuns:

Lasa persoana in pace cateva zile sa se mai calmeze apoi abordeaza-o si explica-i sincer si cu calm ce s-a intamplat. Spune ca regreti ca sunteti certati si cere-ti scuze daca ai gresit cu ceva si ca tu iti doresti sa va mai dati o sansa sa fiti ca inainte.

| danay72 a răspuns:

Sa iti ceri iertare si sa ii castigi increderea.Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi un filmulet despre prietenii adevarate.

| milan9 a răspuns:

Sunt fel de fel de greşeli şi mici tensiuni care pun la încercare o relaţie de prietenie în timp. E nevoie să ţii mult la acea relaţie de prietenie pentru a avea răbdare, pentru a sacrifica orgoliul, pentru a acorda bunavointa…

Trebuie să te asiguri că partenerul de viaţă poate fi capabil să îţi fie şi prieten, şi un bun sfătuitor. Viaţa ne va pune în faţă atât de multe provocări încât e nevoie putem colabora permanent cu cei de lângă noi, sau, cei de lângă noi să fie capabili să colaboreze cu noi în momente critice în care vom fi nevoiţi să ne situăm.

Se spune că poţi consuma un sac de sare lângă o persoană, îi poţi sta alături mult timp fără să ajungi să o cunoşti în mod concret. Şi asta pentru că nu am văzut-o (sau nu am vrut să o vedem cum se manifestă în situaţii critice…

De abia atunci vom afla cine sunt cu adevărat cei din preajma noastră, sau ce reprezentăm noi pentru ei…
De cele mai multe ori asta se întâmplă cam târziu...

| AmiRa33Rebeca a răspuns:

Ei bine ai putea sa te duci la ea si sa lamuriti situatia, sa discutati omeneste. Fara contraziceri prea multe ..etc! Incearca sa fii intelegatoare si foloseste-ti simtul empatic pentru asta! Ce poti sa faci decat sa cauti impacare?!

| lovelina explică:

Mersi pentru raspunsuri