| Bianca_1743 a întrebat:

Ceao :* Deci laughing Daca un baiat zice pe germana "ich mag es, wenn sie clar zeigt, was sie will. meistens kann ich mich nur schwer entscheiden, worauf ich lust habe. Deswegen finde ich es echt cool, wann sie die initiative ergreift unde zum beispiel vorschlägt: "lass uns doch heute mal in den freizeitpark gehen". ganz ehrlich: ich ware auf jeden fall sofort dabei!" la ce se refera mai exact? laughing)straight face ...Nu prea stiu germana si am dat la google translate. da nu inteleg nimic laughing) Care imi explica funda :* Thnx >big grin

Răspuns Câştigător
| yfgsdufsdhfgyfrhwer a răspuns:

Imi place cand arata clar ce vrea. de cele mai multe ori imi dau cu greu seama de ceea ce vreau(ceea ce am chef sa fac). De aceea mi se pare cool cand ea ia intiativa si de exemplu propune: hai sa mergem azi in parcul de distractii. sincer: as fi imediat de-acord!

asa se traduce thinking dar nu stiu la ce se refera... sau poate vrea ca sa iei tu initiativa

mit vergnügen :*

1 răspuns:
| bombănucleară a răspuns:

Îmi place când se arată în mod clar ceea ce doresc. de obicei, eu pot decide greu ceea ce am pofta. De aceea mi se pare foarte misto atunci când ia iniţiativa şi sugerează de exemplu: "Să mergem chiar acum parc de distracţii în". Sincer, am fost în orice caz, odată ce am fost invitat.