In general, asta e o situatie delicata. O astfel de intrebare adresata fetelor poate ave o multitudine de raspunsuri. Daca esti o romantica incurabila poti zice ceva de geul:,, iubesc viata ca mi te-a adus in cale.Nu as putea trai fara tine..."
Un alt raspuns ar putea fi:,, Normal ca te iubesc, ce-ti veni cu intrebarea asta?"
Mai multe sfaturi poti gasi aici:
http://sfaturi.eva.ro/......44966.html
Nu inteleg de ce are nevoie de atatea confirmari si dovezi. Cum spunea Selena ori vrea sex ori a suferit vreo deceptie in dragoste si nu vrea sa o pateasca din nou. Eu zic sa te mai gandesti daca vrei sa continui o relatie de genul acesta, tot timpul sa dovedesti ceva cuiva. Dar ma intreb, el ce dovezi ale dragostei lui iti aduce?!
La prima intalnire? a doua a treia? oricare ar fi numarul, dar sa fie primele intalniri. o zic la misto, nu stiu cati ani ai, dar iti spun ca eu am trecut de mult de varsta intalnirilor si cand un baiat iti zice asa este una din doua: ori nu stie ce sa spuna sa fie cool, ori vrea sex si spera sa vrei si tu. numai ca tu nu intelegi adorabil...fi mai explicita ca atat cat ai spus te asigur ca nu exista alte variate pentru care iti spune asta. timiditatea care spui ca o ai nu duce decat la faptul ca esti mai mica de varsta.se uce timiditatea si emotiile odata cu iesirea la multe intalniri nu neaparat cu acelasi baiat
Pai pupacestel mult, sarutal intens, imbratiseazal, fi intodeauna aproape de el, tinel de mana, stai in bratele lui! fi indrazneata pentru ca esti iubita lui si asteapta atentie din partea ta! fa-l sa se simta cel mai special! eu intodeauna duk ceva dulce cu mine cand ma intalnesc cu iubitu' meu!(ciocolata, bomboana, lion,(chestii din astea ))! mult succes :*
1234_7271 întreabă: