| julieta_love a întrebat:

Cind sint la intilnire prietenul imi zice : dovedeste-mi ca ma iubesti, cum as putea faceo, ca sint un pic cam timida

13 răspunsuri:
| cornculapte a răspuns:

In locul tau i-as spune ca n-are de ales decat sa ma creada pe cuvant.

| lilboutique a răspuns:

Poate ca vrea un pupic.laughing

| Ea12345 a răspuns:

In general, asta e o situatie delicata. O astfel de intrebare adresata fetelor poate ave o multitudine de raspunsuri. Daca esti o romantica incurabila poti zice ceva de geul:,, iubesc viata ca mi te-a adus in cale.Nu as putea trai fara tine..."
Un alt raspuns ar putea fi:,, Normal ca te iubesc, ce-ti veni cu intrebarea asta?"
Mai multe sfaturi poti gasi aici:
http://sfaturi.eva.ro/......44966.html

| nicol20 a răspuns:

Dragostea nu se spune ci se simte deci el ar trebui sa simta ca il iubesti

| zoricuta a răspuns:

Nu inteleg de ce are nevoie de atatea confirmari si dovezi. Cum spunea Selena ori vrea sex ori a suferit vreo deceptie in dragoste si nu vrea sa o pateasca din nou. Eu zic sa te mai gandesti daca vrei sa continui o relatie de genul acesta, tot timpul sa dovedesti ceva cuiva. Dar ma intreb, el ce dovezi ale dragostei lui iti aduce?!

| MalinaH a răspuns:

Sarutal ii cea mai puternica dovada de iubire.nu?happy

| andy_3925 a răspuns:

Sari pe el!

| lia.d a răspuns:

Simplu! Spune-i sa-ti dovedeasca el primul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La prima intalnire? a doua a treia? oricare ar fi numarul, dar sa fie primele intalniri. o zic la misto, nu stiu cati ani ai, dar iti spun ca eu am trecut de mult de varsta intalnirilor si cand un baiat iti zice asa este una din doua: ori nu stie ce sa spuna sa fie cool, ori vrea sex si spera sa vrei si tu. numai ca tu nu intelegi rolling on the floor adorabil...fi mai explicita ca atat cat ai spus te asigur ca nu exista alte variate pentru care iti spune asta. timiditatea care spui ca o ai nu duce decat la faptul ca esti mai mica de varsta.se uce timiditatea si emotiile odata cu iesirea la multe intalniri nu neaparat cu acelasi baiat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca va vedea in timp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Julieto, romeo al tau nu va fi multumit, niciodata oricat de mult o sa-i oferi.ba chiar dupa ce o sai oferi destul de mult incat sa se plictiseasca, te va parasi pentru alta.asta daca esti pana in 18 ani. dupa aia mai sunt sanse sa ramaneti impreuna.depinde de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun ce as face eu daca m-ar pune sa ii dovedesc ca il iubesc: eu, cel putin sunt dependenta de muzica si i-as spune: Dovada este ca renunt la muzica cateva ore pentru tine.

| helpjulia a răspuns:

Pai pupacestel mult, sarutal intens, imbratiseazal, fi intodeauna aproape de el, tinel de mana, stai in bratele lui! fi indrazneata pentru ca esti iubita lui si asteapta atentie din partea ta! fa-l sa se simta cel mai special! eu intodeauna duk ceva dulce cu mine cand ma intalnesc cu iubitu' meu!(ciocolata, bomboana, lion,(chestii din astea tonguebig grin))! mult succes :*