Depinde cat de important e pentru tine sa iti întemeiezi o familie cu el. Eu cred ce scrie in Biblie ca soțul e capul familiei si sotia trebuie sa il urmeze. Eu in locul tau as merge acolo sivas muncivce as găsi. Daca se insoara cu tine prima data. Cine locuiește cu cineva fara casatorie nu are binecuvântatrea Creatorului peste viata lui si apoi seira de ce nu ii merge bine relația si lucrurile in viata.
Daca vrea sa continuati relatia trebuie sa faca un compromis, nu e singur sa se gandeasca doar la el, in plus, nu stiu asa gandesc eu, nu as putea sa plec de langa persoana iubita indiferent daca avem probleme cu banii, ori plecam amandoi, ori niciunul, va doresc tot binele si sper sa rezolvati problema dar nu vad cu ochi buni faptul ca l-a lasat sufletul sa plece de langa tine, cam trage jar la oala lui, pe termen lung poate fi nociv, daca nu faci ca el poti fi lasata in urma.
Daca ar fi ramas somer in tara, sa platesti tu cheltuielile, ai fi ramas cu el?
Omul a plecat sa-si construiasca o cariera si te cheama si pe tine. Unde e egoismul?
Din tot ce-ai scris mai sus eu vad doar scuze sa nu mergi.
- Diplomele obtinute in Romania sunt recunoscute in Uniunea Europeana prin Procesul de la Bologna. https://education.ec.europa.eu/......na-process
- "locuri de munca pentru mine, care sa îmi placa, se găsesc în alte orașele"
Nu ai deloc motivatie sa-ti cauti job. Cand iti cauti job, nu stii daca o sa-ti placa sau nu si nici nu faci nazuri. Altele sunt criteriile cand iti cauti job.
- "el îmi limitează și foarte mult opțiunile în privința angajării, el locuind intr-un orășel micut"
El nu iti limiteaza nimic, te limitezi singura. Lumea se misca altfel in Vest, nu sunt lipiti de scaunul de la masina. Oamenii fac naveta cu trenul! Sau crezi ca toata lumea isi permite chiriile din Berlin? (Berlin e un exemplu, nu ai scris despre ce tara e vorba).
Poti apela si tu la aceeasi agentie, sa te ajute cu gasirea jobului si cu invatarea limbii.
Poti sa-ti actualizezi CV-ul pe Linkedin si sa activezi cautarea in tara respectiva.
Pe langa scuze, exista o mare doza de a-l invinovati: El a fost egoist, iti limiteaza opțiunile, El nu dorește sa se mute
Intrebarea e daca tu il iubesti pe baiatul asta si daca vrei sa fiti impreuna. Daca raspunsul e da, ai putea macar sa incerci.
Legat de ceea ce a zis utilizatorul "MarianWLF", eu cred ca iubitul tau deja a facut un compromis foarte mare cand a plecat fara sa cunoasca limba sau pe cineva intr-o tara straina doar ca sa asigure un viitor mai bun pentru amandoi. Mi se pare ca ceri imposibilul si ai foarte multe pretentii de la un om care a facut deja tot ce a putut ca sa va fie mai bine pe viitor la amandoi. Decizia este la tine bineinteles, dar hai sa vedem si sacrificiile altora, nu doar pe ale noastre zic eu.
anonim_4396 întreabă: