|

Credeti ca ar fi lipsa de respect daca as vorbi cu exul meu de fata cu actualul partener? Noi, spre deosebire de alte cupluri, am ramas prieteni, relatia s-a incheiat in termeni buni. Fiecare are o alta viata acum, suntem constienti ca avem drumuri separate, insa si inainte de relatie tot prieteni am fost. Credeti ca ar afecta noua relatie? Nu stiu cum sa fac sa dau motive de cearta.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Doi oameni pot sa ramana prieteni după o desparți doar daca mai au sentimente unul fata de altul sau daca nu mai au deloc, sau nu au avut.Deci in primul rand asta trebuie sa analizezi tu, mai aveti sentimente unul fata de altul, sau nu si dupa iti poti da sema de ce trebuie sa faci mai departe.
Problema e ca daca ai o relație nu prea cred ca mai poti sa vorbesti cu fostul, nu ar fi corect fata de actualul.Iti spun din experienta.

| a răspuns:

Personal as fi gelos pentru ca inca ai putea sa mai ai sentimente pentru el. Cred ca ar trebui sa ii raspunzi daca te intreaba ceva, dar scurt. Nu stiu cum este actualul, am dat doar o parere.

| a răspuns:

Dacă actualul e deștept te trimite la fostul direct.
Nu aș tolera asta și nici măcar nu mă interesează ce ești cu el, e o regulă pe care dacă o respecți bine dacă nu pa, nu ești obligată să stai și nici eu să te accept.
Chiar dacă nu e gelos actualul tot e o situație ciudată și aiurea.
"Credeți că ar afecta noua relație?", Nah, nu are cum să facă asta, e doar fostul tau iubit, doar nu trebuie să investești în noua ta relație tu trebuie să faci cumva să găsești motiv de ceartă/gelozie și altele.
Vorbește cu actualul și vezi ce zice și el apoi decide ce faci.