|

Credeti ca doi prieteni care nu au nici un secret, care petrec foarte mult timp impreuna, pot deveni mai mult decat prieteni, poate iubiti?
Eu sunt baiat, ea este fata si nici unul dintre noi nu a avut vreodata sentimente de dragoste unul pentru celalat.
Noi ne iubim sufletele unul fata de celalat. Ne cunoastem de 4 ani, am fost alaturi mereu, amandoi la bine si la greu, ne cunoastem familiile unul catre celalat si cum se comporta acestea.
Noi mereu vorbim despre cum ar trebui sa functioneze o relatie.
Amandoi gandim rational mereu cu sentimentele si emotiile in tot ceea ce este in vietile noastre.
Dar in acelasi timp, nu doresc sa stric conexiunea dintre noi doi si daca nu exista Chimie intre noi.
Momentan, suntem mai mult ca frate si sora, dar putin mai mult decat atat deoarece ne mai tachinam cu glume sexuale si vorbim chestii intimen si private.
Va multumesc tuturor!

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Se pot intampla multe, totul depinde de ce este in sufletul vostru. In astfel de relatii exista posibilitatea ca unul din voi sa fie indragostit, insa in cele mai multe cazuri iubeste doar unul, iar celalalt isi doreste prietenia.
Trebuie sa fii atent la comportamentul ei, sa vezi daca este posibila o apropiere mai intima, sa vezi daca este interesata in alti baieti sau esti tu cel care primeste cea mai multa atentie din partea ei.
Sa va recunoasteti sentimentele poate duce la o relatie de dragoste saaau puteti strica relatia de prietenie. Noi nu-ti putem oferi un raspuns, daca este posibil " ceva mai multe" intre voi, deoarece trebuie sa existe reciprocitate aici, si acest lucru il poti afla doar de la ea. Cele mai frumoase relatii incep cu o prietenie stransa, acolo exista incredere si o relatie oarecum cladita.
Deci, multa bafta!

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu știu, doar voi știți dacă v-ați vedea acolo sau nu

| a răspuns:

Da, pot deveni mai mult decat simpli prieteni, daca isi doresc asta, la un moment dat.

| a răspuns:

Se poate. Cu condiția să vorbiți deschis unul cu celălalt.

| a răspuns:

Zi si tu in gluma de "friends with benefits" vezi cum reactioneaza, cine stie, daca reactioneaza bine, poate o sa ajungeti mai mult de frate si sora.

| a răspuns:

Foarte interesant sa va intelegeti in toate dar sa nu existe chimie.Cred ca depinde de ea. Daca tu nu vrei sa strici aceasta frumoasa conexiune atunci nu o fa dar fii atent daca totusi vrei acest lucru, fii foarte atent la anumite semne ce ar da ea daca totusi si-a schimbat parerea si si-ar dori acest lucru.

| explică (pentru jadviga):

Cu o saptamana in urma, draga de ea, mi-a spus
"Ba omule, daca unui barbat ii place de mine, eu vreau sa imi spuna direct. Nu sa ma ia pe ocolite cu chestii ce pot lasa loc de interpretare. Eu discert foarte bine lucrurile si nu judec omul.".

| explică (pentru Mark2012012):

* discern

mi s-a corectat singur cuvantul

| a răspuns (pentru Mark2012012):

Inseamna ca simte dorinta din tine.Si daca isi doreste sa afle acest lucru(''vreau sa-mi spuna direct'')cred ca ar trebui sa spui ce doresti in felul urmator:prietenia dintre noi pentru mine inseamna enorm si nu as vrea sa pierd pentru nimic in lume.Totusi trebuie sa stii ca m-as bucura enorm daca ai fi de acord sa facem dragoste pentru ca te doresc enorm.Tu ce zici?

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

2 cuvinte...
"Friend Zone"
Glumeam. S-ar putea sa deveniți și iubiți... Dar acum depinde de voi big grin