|

Cum imi dau seama c-o fata ma place?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Păi, în primul rând, zâmbește când te vede, râde la aproape toate glumele pe care le spui, se poartă frumos dar și puțin rău cu tine, îi pasă mult să-ți atragă atenția. Pe de altă parte, îți spune multe despre ea, vrea să petreceți mai mult timp împreună și este foarte liniștită și deschisă în preajma ta.
Bine, asta merge mai mult cu femeile care chiar mai cred în „iubire" sau ceva de genul, dacă e doar o copilă care vrea să aibă un iubit să nu fie singură că râd prietenii de ea, e foarte ușor, îți spune ea că te place.
Apropo, dacă o vezi că-și mușcă buza, continuă să faci ceea ce faci fără să îți intre în minte "Clar, este a mea", nu este a ta, dar este un semn că chiar o interesează și îi place ceea ce faci.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poți să îți dai seama sau nu. Sunt fete timide care se pot controla, chiar de simt ele "fluturași" în stomac. Dar sunt și fete cărora nu le este greu să dea de înțeles acest lucru. Poți să îți dai seama din modul în care îți vorbește o fată, dacă îți poartă grija, dacă îi pasă de tine. E foarte ușor să citești un om care arată interes pentru tine. Urmărește-i privirea, gesturile. așa o să înțelegi. Dacă toate astea se leagă, posibil să te placă. Apoi cel mai ok ar fi să te convingi tu singur, întrebând fata respectivă. Succes!

| a răspuns:

Iti spun eu ca iti dai seama happy, teoriile nu-si au rostul, si nici nu trebuie sa se vada exagerat asta...o simti.

| a răspuns:

Salut! Depinde de fată dar cel mai des... Daca o fată te place încearcă să stea cat de mult cu tine.

| a răspuns:

Cu tine se poarta mai deosebit ..se poate rușina cand vorbiți se uita la tine