anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cum mentii interesul unui băiat pentru a nu ajunge planul 2?

Răspuns Câştigător
| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Nu tu ca fată trebuie să menții interesul,ci el dacă este serios,dacă are intenții bune,dacă nu caută doar sex și apoi să ia pe alta la rând,el și doar el trebuie să îți demonstreze motivul pentru care vrea să intre în viața ta.Tu tot ce trebuie să faci e să fi demnă,să te respecți,să nu îi permiți nici unui băiat să te pipăie,pe fund, pe sâni, sau să îl lași să te sărute, căci el prin astea te ademenește, te "testează" și dacă tu îi permiți astea, pentru el este semn că vei ceda și va ajunge și să facă sex cu tine.Garantat băiatul care face acele gesturi cu tine, le face și cu altele, până se va găsii una să îi cedeze.Acest tip de băieți nu îți vor fi fideli, ci pe la spatele tău te vor înșela.Ca să cunoști un băiat,să aflii ce este în mintea lui,întreabă tot ce vrei să aflii despre el,iar dacă nu vrea să îți răspundă,sau dacă îți spune că o să îți povestească el cândva că acum nu este momentul,sau dacă răspunsul primit nu este pe placul tău,nu mai continua relația cu el și mergi mai departe.Un băiat care este cu adevărat interesat de tine, își va dori să cunoască ce îți place, ce nu, va vrea să afle cât mai multe lucruri despre tine ca om,să afle visele și dorințele tale,îți va spune clar și intențiile lui și preferințele sale, ca apoi dacă dorințele voastre se potrivesc să puteți forma o relație.

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sexul e baza

| Ofiintă a răspuns:

Important este să îti schimbi convingerile. Tu nu ești jucăria lui, așa încât, voi trebuie să rezonați pentru ca relația să reziste.

| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Nu trebuie sa faci nimic special. Daca te iubeste nu o sa ajungi niciodata pe planul 2.

| EyesClosed a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic special, daca te porți normal și vorbești normal, iar el te place așa cum ești nu trebuie să menții îi interesul cu nimic happy

| RAY a răspuns:

Sunteti copii. Eu nu va pot da sfaturi cu gândirea de acum,eu la varsta aia nu stiam ce e iubirea pana cand nu te am intanit in viata mea,initial credeam ca e doar sex,pe vremea aia nu se vb de iubire, declarati, nu exista asa ceva, desi trebuie sa fie una care sa te faca sa simti iubirea, cum se comporta e normal, din floare in floare apoi pe la 25 _30 vede o familie, asta nu a fost dezamagit si numai crede in fete

| Jassmina a răspuns:

Slabind si aratand f. bine
(iarta-ma, dar esti cam plinuta si nu ti-ar strica sa scapi de vreo 10kg).

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

In principiu, daca baiatul este atras de tine din prima... cam el decide daca "te vrea" sau nu, indiferent ce ai face.
Adica da, poti sa continui sa vorbesti frumos, sa fii amuzanta, deschisa si sa nu spui exact ceea ce gandesti, pentru a mentine o... "aura" mai misterioasa.

Dar oricum depinde de fiecare persoana in parte, poate lui nu o sa ii placa asta, sau poate ca da, cine stie big grin

Pe langa toate aceste lucruri, nu ar trebui sa iti faci griji. Daca te temi ca ai putea ajunge planul 2 pentru cineva, si exista sansa asta, atunci mai bine sa se intample, nu? Ca doar nu ai sta langa o persoana cu grija asta.

Iar legat de celelalte lucruri cu limba romana, pe care le vad mai sus, nu iti face griji, asa sunt oamenii, se lasa distrasi de o greseala si se pierd in context.


Numai bine! ^_^

| LoveSleep a răspuns:

Nu ai cum, având in vedere ca i-ai dat funda unuia care ți-a zis sa nu faci nimic.

Stai liniștită, pentru ca ești femeie, e destul sa exiști și vei fi mereu pe locul 1 pentru un tip.
Nici nu te deranja sa gândești în direcția asta.

| Frank51 a răspuns:

Dacă este o relație pe bune în care partenerii se potrivesc din toate punctele de vedere, interesul se menține automat din ambele părți. Problema este că 99% din relații pornesc cu stângul, unul dintre parteneri nu simte același lucru, nu comunică, nu este atras destul de mult de partener, și doar după mult timp realizează că nu este ce trebuie și că a stat cu acea persoana din disperare, milă, pentru sex, afecțiune, să nu fie singur, șamd.

| gabicoo a răspuns:

Scriind corect în limba română!

| Apokales a răspuns:

Este greu, sunt lucruri ce nu tin de tine. Da, trebuie sa te placa, sa te iubeasca. Dar cum faci asta? Trebuie sa il determini sa sacrifice multe pentru tine, sa faca gesturi romantice pentru ca asa simte, iar prin astea sa se formeze o legatura emotionala. Dar cum faci asta daca el nu este in stare si/sau nu simte ca ar trebui s-o faca? Ei bine, nu poti. Cu atat mai putin o va face daca relatia este dusa in mediul online. Ce gest romantic sa existe in mediul online mai complex decat ceea ce se poate face fata-n fata? Acel "te iubesc" spus cu lejeritate in online iese mult mai greu fata-n fata cand este spus din suflet.

| Sppin a răspuns:

Hranindu-te cu momente, amintiri, poze cu el, întalniri pentru a nu stinge dragostea fata de prima ta iubire.
In cazul in care intervine al doilea baiat si acesta te face sa uiti notiunea timpului, toate informațiile asociate primei iubiri vor fi sterse daca nu se vor actualiza.

anonim_4396
| Anonim explică:

Fiind tu. Dacă ceea ce reprezinți tu nu este suficient pentru a-i menține interesul, probabil nu i l-a menținut niciodată. sau nu știe ce vrea.

| Dintrebare a răspuns:

O relatie sanatoasa de dezvolta natural. Nici tu nici el nu trebuie sa faceti eforturi. Daca o relatie presupune efort, e cel mai mare red flag.

| Lukasssz a răspuns:

Si care e ala?

| ThatOneStrangerFromTheInternet a răspuns:

Nu fii Sakura, cam atat.

| gabriel2004o a răspuns:

Pai pur și simplu nu te gândești la asta dacă ai încredere în el
Aici e problema ta ca vrei neapărat sa fi împreună cu unul care nu te merita

| PaulCos a răspuns:

Cel mai special lucru pe care il poti face, este sa fii tu insati. Nu juca un rol! Intr-o zi vei obosi sa fii actrita, iti vei arata adevarata ta personalitate si posibil sa dezamagesti pe cel pe care ai fi vrut sa il cuceresti. Ramai tu asa cum esti si vei gasi un el asa cum este el fara disimulari pentru ca astfel de persoane naturale se atrag intr-un fel.

| daniel889 a răspuns:

O fi bine sa lasi limba romana pe planul 2?

| cfrtobias a răspuns (pentru daniel889):

Ciudat cum de nu o corectat TPU atunci la "mentii" de asta zici nu?