| Ilincamatei83881 a întrebat:

Cum poți face o persoană să regrete că te-a pierdut?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Hope1992 a răspuns:

Vazandu-ti de viata si nemaipasandu-ti de ce face.
O sa te socheze ce iti spun, dar probabil ca daca te-a parasit s-a gandit destul de bine inainte.
Daca ati discutat ca doi oameni maturi si nu mai puteti face nimic, cel mai bine e e sa te concentrezi pe tine si pe dezvoltatea ta. Cu siguranta nu regreta si nici nu o s-o faca oricat te-ai da peste cap asa ca de ce iti pierzi timpul. Poti sa profiti sa te descoperi, sa evoluezi si fizic si intelectual si cand o sa intalnesti un baiat pe care o sa il placi si el la fel pe tine, nu o sa mai ajungi sa pui asemenea intrebari big grin.

6 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Nu ar trebuie sa te gandesti la asta pentru ca ar insemna un fel de razbunare, iar razbunarea e arma prostului...
Cel mai bun mod si natural totodata e ca persoana care s-a despartit de tine sa iti dea singura seama ca a gresit, in acest mod o sa regrete tare si pe perioada lunga, iar tu nu esti vinovata nici moral si nici de alt fel ca ai facut ceva rau.
Eu stiu cum ganditi voi femeile, multe dupa ce va despartiti de cineva sau dupa ce va luati papucii va aruncati in mainile primului prost pe care-l intalniti, dar mai tarziu ajungeti sa regretati pentru ca desi il faceti pe fostul sa-i para rau si voua va pare rau ca va incurcati cu prosti.

| Digikey a răspuns:

O obligi sa te caute.

| dinaprilie a răspuns:

Razbunarea este un sentiment primar pe care "e" cam freu de infrant...succes ..va fi "fun" pentru unii ii i...

| Paul754880338 a răspuns:

Daca insisti si te concentrezi prea mult pe a-l face pe fostul sa regrete, ai mari sanse sa cazi in penibil! Te intereseaza ce ai tu de invatat din cele petrecute si ce vei face tu in viitor, sau cat vor zambi ori vor lacrima ceilalti la amintirea celor intamplate?

| Celestina003 a răspuns:

Daca l-ai iubit mult, va face asta cu timpul, singur.

| 1234568807 a răspuns:

Nu ai cum asa ceva, persoana aia poate regreta singura ca te-a pierdut, daca nu, nu, trebuie sa fii foarte disperata dupa o persoana ca sa vrei sa faci asa ceva