|

Cum sa le spun parintilor ca vreau sa imi fac un tatuaj? Pare ciudat asta fiindca am 21 de ani si nu cred ca ar fi de acord cu asa ceva.In caltea sunt major face ce vreau dar nu vreau sa ii supar cu ceva, mai ales ca nu sunt de acord cu asa ceva. Tatuajul nu este ceva mare sunt niste initiale.Imi e teama sa le spun deoarece ei sunt mai stricti,dacee le zic ma fac din vorbe una doua, trebuie sa ii iau cu,, frumosul,, Daca nici anul trecut la 20 de ani nu voiau ca sa ma lese sa plec la mare 4 zile, o zis ca sunt nebun sa stau acasa -ei au fost la mare eu sa stau acasa.Deci ceva, m-am gandit ca sa il fac si il vede dupa si aia e se supara oleaca da aia e.Nu am o relatie de prietenie intre mama si tata adica eu plec la munca dimineata la 6 mama si tata la 7 eu din la 15:00 de la lucru ei vin la 19:00, ma intreaba ce fac iar stai in pat si atata tot, de vorbit si in general alte chestii nu vorbim.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Atâta timp cât ești major nu trebuie să le ceri voie.
Eventual poți vorbi cu ei și să le explici cât de mult îți dorești tatuajul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu zic să vorbești și apoi să îl faci chiar dacă ei refuză.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prin tatuaje poti sa iei boli grave care se transmit prin intepaturi cum ar cele provocate de virusul HIV sau cele hepatice.
Eu nu mi-as pune sanatatea in mainile unui asa zis tatoo artist, mai ales ca in general tatuaje isi fac cei mai ratati oameni, drogatii si infractorii, plus femeile de moravuri usoare care printr-un tatuaj stim cu totii ce vor sa transmita.
Plus ca dau dependenta, iti faci doar doua litere la inceput, dupa aceea un alt simbol, apoi unul mai mare si tot asa mai departe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce nu te lasa? Te vad vecini si ii faci de ras? Du-te si spune-le sa-ti faca o statuie pentru ca le-ai respectat dorinta si n-ai realizat oribila ''crima'' de a-ti face un tatuaj.Ai 21 de ani, ai si servici, nu vad care-i problema lor.Stai o perioada in alta parte, chirie sau ceva si ignora-i ca si cum n-ar exista.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna. Daca tot vrei sa pastrezi o relatie buna cu parintii tai, poti face tatuajul undeva inde sa nu il vada usor, si le arati peste 1-2 luni. Functioneaza uneori.winking Sa ai o seara frumoasa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Frate... totusi, ai 21 de ani laughing Incearca sa-i convingi ca tatuajul nu iti strica eticheta sociala (oamenii mai in varsta cred ca tatuajele sunt pentru puscariasi, marinari si golani), iar daca nu reusesti sa-i convingi, ti-l faci oricum, se vor obisnui cu ideea tatuajului pana la urma. Stiu cum e sa ai parinti exagerat de protectivi, dar totusi, la 21 de ani poti fi considerat major chiar si dupa standardele mai vechi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează