|

Cum sa scap de fanteziile din capul meu? Gen incep a comunica cu un tip si daca imi place deja imi fac filme ca suntem impreuna fericiti, etc. Oamenii is diferiti, iar eu trebuie sa invat sa imi traiesc viata reala, sa las asa cum este, dar sa nu continui sa visez la momente fericite. Iar realitatea de multe ori nu e asa cum am dori sa fie. Ce e de facut?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Păi ești ieșit din adolescență bro, genul ăsta de chestii se întâmplă în adolescență.

| a răspuns:

Trebuie sa te gandesti la viitor si nu doar sa te arunci in bratele oricui iti place la prima vedere. Sa te gandesti daca va potriviti si puteti sta impreuna fara sa va plictisiti, sa va certati etc. Rabdarea este o temelie a relatiei. Sa ajungi sa cunosti omul si sa-i vezi "apucaturile" daca nu face urat in diferite situatii. Si eu ma arunc cu capul inainte dar aproape mereu am ramas foarte repede dezamagit. Am invelit acea persoana intr-o aura si am pus-o pe un piedestal. Asa repede cade de pe acel piedestal cand vezi ca nu gasiti subiecte pe care sa vorbiti, va uitati pe pereti dupa cateva minute si mai spune nu stiu ce aberatii. Este un proverb ca de departe e trandafir dar de aproape bors cu stir. Trebuie sa patrunzi in mintea omului si sa te prinzi de felul lui de a actiona in diferite situatii.

| a răspuns:

Tocmai că fantezia nu bate realitatea o să te facă în timp să scapi de fantezii. E nevoie doar de TIMP. Deduc că ești singură, păi când o să ai iubit nu o să îţi mai ardă de așa ceva, ci din contră, îţi vei face fantezii cu el nu cu alţii happy Totuși acel iubit poate fi unul dintre cei cu care îţi faci fantezi, zic să nu ratezi ocazia poate te place și unul din ei și nu vezi asta sau îi e rușine să îţi zică sau chiar frică că poate ai prieten happy Fă-ţi un iubit, iar sufletul tău nu va mai căuta fantezii cu alţii, pentru că deja se va simţi împlinit. Totul începe din suflet!

| a răspuns:

Citeste Stephen King si autorii rusi Dostoievski si Tolstoi si lasa-o mai moale cu telenovele

| explică (pentru xilef123):

Am citit Dolores Claiborne de Stephen King. As vrea sa citesc carti de dezvoltare personala, m-ar interesa raspunsuri la intrebarile mele legate de emotii, sentimente, de ce avem nevoie de o a doua jumatate, de atingeri fizice etc ca sa ne simtim bine.

| a răspuns:

Am experimentat și eu așa trăire. Mi-au trecut brusc acele scenarii utopice chiar și erotice cu acela de care mi-a plăcut fie de la sine sau din gândul că e imposibil și că ar trebui sa renunț la așa visări, poate are pe altcineva, fie de la nepotrivirea cu acel cineva.