|

De aproape 2 ani m-am despartit de un baiat, el acum are relatie. Eu il iubesc la fel de mult, nu l-am uitat si inca tin la el enorm. A fost o pauza la inceput cand el si-a facut relatia, dar dupa am inceput sa vorbim iar chiar daca el avea relatie si ar fi dorit atunci sa ne impacam dar nu prea voiam eu, suparata ca el isi facuse relatie. Am pastrat legatura mult timp si ne intalneam. Iubita lui nu stia asta... a ajuns si el sa ma iubeasca iar, dar totusi spune ca nu se poate desparti de ea. Nu stiu ce sa mai fac, am incercat sa il las de n ori dar mereu ba ma intorc eu la el, ba el la mine. Vreau sa incerc sa merg mai departe chiar daca il iubesc si stiu foarte bine ca si el tine la mine, mi-a dovedit asta de f multe ori. Ce pot face?

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

El si-a gasit pe altcineva atunci ca sa iti suplineasca locul sau pentru ca nu te mai iubea.
Tu nu l-ai mai vrut inapoi pentru ca ai fost clar ranita ca a trecut asa repede peste si nu esti de condamnat, doar ca lui ii placea sa stea cu fundu intre doua luntre ca nu se plictisea.
De ce nu o lasa pe aia si te ia pe tine? Simplu, cu tine a fost stie cum e si ca e posibil sa nu ii mai trebuiesti dupa ce va impacati.De ce nu te lasa pe tine sa ramana doar cu aia? Si mai simplu, stie ca esti usor de prostit si ca mai ai sentimente si la el ii e moale sub cap cand stie ca are rezerva.
Poate tu il iubesti, dar el se intoarce la tine cand simte nevoia de siguranta sau se teme ca ramane singur.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Singurul lucru care-l poti face, este sa te retragi si sa-ti cauti un baiat care este singur.
Nu cred ca ti-ar place sa stii ca, iubitul tau mai are una cu care se intalneste pe ascuns nu?
Asadar, tu esti in plus in relatia lui si este indicat sa te retragi si sa-ti vezi de drum.

| a răspuns:

Ai o problemuta.

| a răspuns:

Eu zic sa te impaci cu ideea si sa cauti sa iti refaci viata.
Nu te mai baga peste el, daca ii despari o sa o faci pe prietena lui actula sa sufere asa cum ai suferit si tu iar acesta este un lucru rau si o dovada de egoism.

| a răspuns:

Motivul pentru care inca disperi dupa el este pentru ca el ti-a demonstrat ca-si poate continua viata fara tine si ca poate atrage alte femei cu usurinta. Asta este efectiv singurul motiv care te opreste sa treci la etapa urmatoare in viata ta. Mintea ta crede ca este cel mai bun barbat pe care il poti avea pentru ca este cautat de alte femei si pentru ca ti-a demonstrat ca poate mai bine decat tine si ca poate fara tine. Efectiv asta este singurul motiv pentru care il vrei inapoi. Acum ca ti-a scapat printre degete acest baiat vei fi nevoita sa te multumesti cu altul care nu are potentialul lui. Naspa nu? laughing Acum nu stiu daca tu i-ai dat papucii sau el. Tind sa cred ca tu i-ai dat papucii. Daca iti dadea el erai mai recalcitranta acum. Oricum probabil tu i-ai facut vant crezand ca poti sa gasesti pe cineva mai bun sau sa vezi daca poate el fara tine, si ghici ce. DA, poate! laughing Misto, nu?

Si ca o ultima chestie: nu, nu-l iubesti, esti doar egoista, vrei pe cineva care ti-a demonstrat ca este validat social de alte femei. Aia nu-i iubire, e un soi de joc meschin feminin. Ia stai tu singurica o perioada laughing

| a răspuns:

Sfatul meu e sa mergi mai departe, lui ii convine cand sta cu doua, el acum incearca sa traga de timp cat poate laughing

| a răspuns:

Sa incepi o noua relatie, daca te iubea intr-adevar renunta la orice pentru tine