O femeie vrea un barbat care sa-i placa mult in primul rand, daca asta se intampla, nu mai conteaza restul, casa si masina le fac impreuna.
Dar daca nu-l place, il ia pentru avantaje.
Cele mai multe femei nemaritate sunt materialiste. Rar fete care se multumesc doar cu barbatul: frumusete, caracter si sex.
Sunt materialiste ca nu plac pe barbatii aia, altfel nu se intampla asta, si cam mda, mai rar barbati bine in ziua de azi, deci rar femei sa placa omul ala cu adevarat, de aia generalizati multi din voi.
Ca daca le place, nici nu mai depinde de ele, simt de la sine ca se multumesc cu barbatul iar el cu ea, venit au ambii, nu asta e problema, fac totul impreuna.
Astea sunt exceptiile. Dar... e o vorba romaneasca: tot alegi pana culegi. Adica multe cad in plasa pretentiilor lor.
Da, bine spus, incepe sa fie exceptie un barbat bine, ca de aia sunt exceptii fete care chiar plac acel om.
Ptr ca procentul de femei mediu atractive e mult mai mare de barbati medii atractivi, si atunci e si normal ca daca ai 75 % femei cat de cat si 25 % barbati cat de cat, si alea 75 % vor familie, copii, si atunci stau cu ailaltii pe interes.
Ala e mecanismul, ca daca ai avea 80 % barbati misto cu 80 % fete misto, nu ar mai fi exceptie cuplu pe bune reciproc.
Asa merge, ca vrem ca nu, acolo este problema.
Ca daca nu ii place de ea deloc, nu conteaza ca e buna, desteapta si nu stiu cum.
Pana ajungi sa ai toate astea, nu te mai vrea niciuna, doar daca mami si tati nu o fac ei pentru tine, asta e altceva dar daca e asa atunci si asta e o problema ca esti un papa lapte, nu esti in stare de nimic si iti fac totul parintii nu stiu care varianta e mai buna dar pare ca niciuna...
Poți să fii altfel pe salariu minim pe economie? Dai mai mulți bani la cantina la lucru pe mâncare decât primești salariu, sa nu mai zic că iti iei țigări daca ești fumător si mâncare și când te întorci de la lucru. Chiria daca nu ai casa ta,, ajungi sa te împrumuți sa ai abonament pe tramvai și autobuz și mâncare la lucru
Studiul cu locuitul cu părinții l-am înțeles, dar cine a făcut studiul cu dorința femeilor?
Am văzut pe matrimoniale ce vor
Deci e studiu făcut de tine, am înțeles.
Pentru ca vor sa aiba totul de-a gata si ele sa nu ofere nimic Au impresia ca simpla lor prezenta balanseaza aceste lucruri obtinute extrem de greu. Pana ajungi la ora actuala in Romania din munca cinstita sa ai toate astea obtinute de unul singur, esti deja la vreo 30 de ani sau chiar sarit de 35. Pe mine o ucraineanca fugita din Ucraina de frica razboiului si stabilita in Bucuresti m-a intrebat la prima intalnire daca am vila, masina si daca locuiesc cu parintii. I-am zis din clipa aia a nu o sa existe o a doua intalnire pentru genul asta de intrebare. Acest tip de femei fie vor gasi smecheri cu bani care sa le intretina dar in acelasi timp sa le trateze ca pe carpe, fie vor ramane singure. Varianta de mijloc nu exista. Cele care ar lua din disperare unul fara aceste posesiuni, garantat ar ajunge sa il insele deoarece nu se ridica la "standardele" lor de printese.
Urla frustrarile in tine. N-am auzit om cu bani sa vorbeasca asa.
Ce ai vrea sa iti ofere femeia? Vrei sa iti plateasca chiria, sa iti dea bani de buzunar? Nu toti isi iau casa la 30-35, stai tu linistit, si din munca cinstita, dar au cap sa gandeasca, in loc sa se planga de femei.
Iti dai seama ce te-a intrebat tipa aia, zici ca te-a pus sa ii arati contul de economii, ce te-ai atacat asa? E clar ca nu ai toate lucrurile respective. Un om care le avea nu se ataca. Voia si ea sa stie daca poate sa petreaca seara la tine, sau poate sa fie galagioasa cand o satisfaci cu mamica si taticu in camera de langa? La aia cu masina, voia sa stie daca o vei duce cu masina sau autobuzul acasa. La vila, poate saraca nu s-a exprimat prea bine, voia sa stie daca ai casa, simplu.
Chiar imi este mila de aceasta mentalitate a ta, oamenii nu bani care intretin femei si le ofera luna de pe cer, nu le trateaza ca si pe carpe. Cei fara bani fac asta )))))) Femeia munceste, le cere curat, mancare si mai fac si 50-50, asta da carpa.
Mamaaaa, sa ai casa si masina e standard de printesa? )) Tu cred ca esti din ala de iesi la date cu fetele, se ceri revolutul dupa sa iti trimita 25lei.
Am citit cam pana la jumate, ca ai scris un bullshit total si nu avea rost sa imi pierd timpul. Daca te-a deranjat adevarul, citeste-mi poza de profil P.S: Nu stii tu ce situatie financiara am eu, ai fi surprinsa ce am acumulat pana la 26 de ani fara ajutor din partea nimanui, dar asta nu inseamna ca o sa imi impart averea cu un gold digger. Zi frumoasa!
De alea trebuie sa te ferești! Nu toate femeile sunt la fel, unele nu accepta sa fie întretinute
Pentru ca nicio femeie sanatoasa nu si-ar dori o putoare fara ambitii la usa.
Daca il iei din casa de la parinti, de cele mai multe ori tu il cresti,. Multi nu sunt in stare sa aiba grija de ei, pentru ca i-a tinut mamica in palma toata viata.
Cum sa stai barbat in toata firea sa iti spele chilotii sotia sau sa stearga dupa tine? Facea mamica asta, dar nu femeia din viata ta.
Partenerul care deja are o casa, arata stabilitate si maturitate. Ce viata sa aiba cuplul in situatia de fata?
O femeie care te iubeste si nu te foloseste nu iti va cere sa ai casa si masina. Iti va cere doar sa muncesti cot la cot cu ea ca sa va faceti un viitor frumos impreuna. Doar pocnitorile se asteapta ca tu sa oferi totul si ea doar sa existe. Daca o femeie sta cu tine pentru casa si masina its over for you!
Asa zicea si fratemeu cu ceva ani in urma, ca care l-au contactat au intrebat ce casa si masina are. Apoi i-au dat replica: ca ce sofer de TIR e el? Daca nu are casa si masina... cred ca asta e si motivul de sunt atatea femei pe net singure la 30 si ceva 45 ani fara copii si singure. Eu as vrea si matura, nu vreau la 20 ani care viseaza cai verzi pe peretii.
Daca o femeie de 30 de ani sa zicem, are casa decenta si masina decenta si salariu bun, are tot dreptul sa isi doreasca un barbat cu aceleasi lucruri. Acum eu te intreb pe tine! Cat la % din femeile din Romania au casa lor si salariu bun in Romania?!
O alta varianta ar fi daca femeia este dispusa sa fie house keeper. Adica sa gateasca sa spele si sa aiba grija de copil si barbatul sa îi ofere resurse si cadouri si vacante. Si sata mi-se pare un trade corect. Dar daca tipa lucreaza la khaufland si are pretentii si pe deasupra nici nu este dispusa sa faca nimic pentru acele resurse, its over for her.
"ca care l-au contactat..."
"ca care" se scrie legat.
Și, ca să răspund la întrebare, știi cum e, dragostea mai trece și prin stomac. E normal ca ea să aștepte de la tine să fii cât de cât aranjat. Dacă nu ai mașină, să ai cel puțin casă. Dacă nu ai casă, să ai măcar mașină.
Pai eu nu am nici tata, de unde masina si casa? Casa e pe bunicul, sta si mama cu noi.
Nai sunt care au si masina, salariu cat de decent au? Nu pot sa stiu, Casa sigur nu au! 20-30% probabill... Dupa prostia mea Foarte pretentioase sunt, si alea cu copii pana in 30-35 ani
Masina au aproape toate din gen Z mai ales. Dar asta pentru ca masinile sunt ieftine, nu mai este lux. Oricine isi permite sa cheltuie 2-3 k€ mai ales daca nu are copii si rate la banca. Doar cine este lenes sa invete pentru permis nu are masina, gen eu sau cine efectiv nu isi doreste masina.
Un sofer de TIR castiga de foarte multi ani +1.500-2000 de euro pe luna. Doar in tara salariul pleaca de la 6.000 RON (in mana) + beneficii. Daca nu ai nimic dupa ce ai lucrat ani buni cu un asemenea salar, inseamna clar ca ai bube naspa si esti bun de portofel. Exista si cazuri in care alegi viata de sofer din obligatie, dar sunt putine.
Eu nu am spus ca iubirea nu exista. Doar ca este extrem de rara. Atat de rara ca este echivalentul castigului la loterie. In rest, ce normalaii si normaloaicele numesc iubire, nu este altceva decat atractie sexuala, pofta carnala, biologie si evolutie. " la liceu, facultate si la munca femeile au crush pentru acelasi barbat sau doar pentru un numar foarte mic de barbati. De ce?! Pentru ca aia sunt atractivi si bilologia le starneste hormonii si le fac sa aiba impresia ca sunt " indragostite ". La fel si cu barbatii! Pai cati prosti nu sunt pe lumea asta de investesc bani, timp si energie in femei care nu merita! Dar din cauza ca femeia este frumoasa, martalogul este dispus sa faca orice pentru ea. This is love.
Sunt de acord cu tine într-o oarecare măsură, mai ales când spui că se face confuzie între iubire și atracție sexuală. Se întâmplă des pentru că amândouă sunt sentimente asemănătoare și greu de înțeles. Ce puțini știu însă e că atunci când iubești cu adevărat, e vorba de o legătură emoțională cu persoana respectivă, nu doar de cum arată, chiar dacă poate fi atractivă fizic. Iubirea adevărată vine din felul ei de a fi și cât de bine te simți lângă ea.
De exemplu, sunt femei care m-ar putea atrage sexual, dar nu m-aș simți bine în preajma lor pentru că nu sunt genul meu.
Niciodată nu m-am gândit că aș putea iubi pe cineva atât de mult încât să accept să fie căsătorită și cu 7 ani mai mare decât mine! Asta clar e iubirea aia rară de care vorbești. Și nu te gândi că mi-a plăcut din prima fizicul ei, căci am cunoscut-o când purta masca și doar ochii ei i-am văzut, iar de aceia m-am îndrăgostit la prima vedere.
Așadar, iubirea există, doar că șansele de compatibilitate sunt mai mici.
Ca este mai mare cu 7 ani decat tine nu este problema. Puteau sa fie si 10.Problema principala este ca e maritata! Tipa nu isi va lasa niciodata barbatul pentru tine! Mai ales daca au si un copil impreuna its over for you! Nu neaparat ca isi bate ea joc de tine sau ca il iubeste pe ala, doar ca sunt multe chestii la mijloc. Rate la banca, casa, copil, gura lumii. Ma crezi sau nu si eu sunt in aceiasi situatie ca si tine doar ca eu sunt realist si stiu exact care imi este locul si cum functioneaza realitatea. Nu este nici vina ei si nici vina mea, asa s-a intamplat, nu am nici o pretentie de la ea si nici ea de la mine. Tu faci cum vrei dar eu te-am avertizat!
Pentru că majoritatea nu te iubesc pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce ai. Nici bărbații nu fac excepție de la regulă.
Pentru ca independenta te maturizeaza si este un fel de triaj al partenerilor eligibili fata de aia care fug de probleme. Daca ai asemenea chestii inseamna ca esti "sigur" si "stabil", adica n-ai sa fugi la vecina Ileana pentru ca partenera ta e pe stop si nu poti sa o intorci pe toate partile in pat. Daca ai proprietati esti responsabil, stii cum sa-ti asumi anumite chestii si ai o oarecare rezistentaimpotriva tentatiilor.
Ca si barbat care nu stie nici un ou sa-si gateasca si are chilotii spalati de mama (care vine ea in camera si ii culege), inseamna ca esti o povara si trebuie sa fii, practic, dadacit ca un sugar. (de obicei cine sta cu parintii, ca barbati, asa se comporta). Cand esti singur esti responsabil.
Mai e si varianta in care proprietatea inseamna bani, lucru pe care-l vrem toti. Dar asta e altceva.
A locui singur este un test de maturitate. Daca inca locuieste cu parinții si îl iei din sânul familiei, riscă sa se intoarca la mama.