| DanielAndreiescu95 a întrebat:

De ce dacă au de ales între un român și un tip de altă naționalitate, marea majoritate a fetelor/femeilor din România aleg a doua variantă(altă naționalitate)?

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Banii & puterea de aia

| DanielAndreiescu95 explică (pentru mgtow):

Deci pentru marea majoritate a femeilor contează banii și puterea? mi-e greu să cred. Câteva? da! multe? da! dar totuși marea majoritate... alte motive pentru care asta se întâmplă?

| mgtow a răspuns (pentru DanielAndreiescu95):

Armamentul din dotare. banii si dimensiunile carnatului conteaza pentru 90% din femeile de pe planeta de aia multi se vaita ca nu au familie sau de ce nu isi gasesc iubirea vietii

| DanielAndreiescu95 explică (pentru mgtow):

Interesantă gândire.
Atunci din altă perspectivă, având în vedere numărul mare de femei care sunt cu alte nații, care ar fi rezolvarea?
Pentru că dacă te gândești, în România în ceea ce privește persoanele sub 40 de ani, sunt mai mulți bărbați decât femei, iar faptul că foarte multe sunt cu străini clar nu ajută.
Vorbim deja de un număr mare de bărbați care din perspectiva numerelor(doar din perspectiva numerelor) nu ar avea posibilitatea să aibă o femeie.
Ex: Să zicem că sunt 1010 bărbați și 1000 femei.
Dintre femei 40-50 sunt cu alte nații, asta rezultă că 60 bărbați din punct de vedere al numerelor nu ar fi capabili să aibă o parterneră nici dacă și-ar dori. Corect?
Cum rezolvi asta?

| mgtow a răspuns (pentru DanielAndreiescu95):

Imi cazi bine, ma faci sa rad in acelasi timp. Exista solutii pentru inlocuirea femeii cu o varianta artificiala exemplu in www.realdoll.com - in EE.UU se vand angro si in europa le cumpara multi din China pentru ca pretul e mult mai mic (ieftin, dar si calitatea mai proasta posibil) ideologia mea e asta ieftin si prost, scump dar bun. http://www.4woods.eu/2017/08/30/doll-story/ acest producator e francez, locul 2 in calitate/raport pret dupa producatorul realdoll american. Pret de cumparare 6006€ si din state poate costa cu livrare in jur de 7000 - 8000€. Momentan aceste papusi e un inlocuitor perfect pentru cei care nu au o femeie si doresc sa simta compania unei dame de companie sau partenera cum o considera multi, opinii au existat si exista spun ca senzatia si experienta sexuala e identica ca si cum s-ar petrece cu o femeie reala. Alte cetatenii de femei nu conteaza ce pot sa zic si ele tot femei sant romance sau indiferent de natie gandesc similar azi un lucru maine altul stabilitate emotionala nu poti avea cu niciuna, sant oameni care o duc bine cu ele altii nu. O parte din omenie e predestinata singuratatii si alta sa stea cu una in minciuna sau pe interes ca face mancare sau ea prefera sa aiba unde sa stea chiar daca el e betiv, curvar etc. Interesul exista in orice relatie cine zice de iubire sa ma lase impace pentru ca se minte singur. Riscuri & riscuri, peste x ani o sa avem parte de femei robotizate atunci va fi o revolutie exploziva si o revolta imensa pentru romancele noastre care nu stiu sa se orienteze la baietii de treaba. Si barbatii vor fi afectati pentru ca vor exista femei care cumpara robot in forma de barbat.

| DanielAndreiescu95 explică (pentru mgtow):

Interesant răspuns, dar cred că mergi puțin cam departe.
Problema mea de fapt este următoarea: în exemplul pe care ți l-am dat numărul de bărbați este oricum mai mare decât cel al femeilor deci și dacă toate româncele ar fi doar cu români, tot ar rămâne câțiva pe lângă.
Acum, date fiind anumite circumstanțe: numărul de homosexuali(mai mulți bărbați decât femei sunt homosexuali), numărul oamenilor la închisoare(mai mulți barbați decât femei), numărul de oameni care mor stupid(mai mulți bărbați decât femei), numărul este aproape egal.
Problema principala este mai degrabă faptul că în România vorbim de o inegalitate în ceea ce privește cuplurile.
Româncele se cuplează foarte des cu diferite nații, pe când românii nu au posibilitatea asta întrucât nu sunt foarte multe femei de alte nații pe aici și chiar dacă sunt, nu sunt interesate de români.

| mgtow a răspuns (pentru DanielAndreiescu95):

Multi romani sant adepti la bautura, fac scandal, le bate nu se ingrijesc si sant mai saraci decat media generala de aia femeile aleg strainii pentru ca sant invers au mai multa educatie.

| DanielAndreiescu95 explică (pentru mgtow):

Okay dude. nu știu despre cine vorbești tu, dar în Vestul țării la oraș în principiu nu o să găsești chiar așa mulți needucați de genul. Cluj, Timișoara, Arad, Oradea, etc. foarte rar vezi știri de genul: femeie bătută de soț, violuri, etc.
Despre ce vorbim aici?
Doar pentru că oamenii din zona rurala poate sunt mai înapoiați, unii dintre ei, nu toți, asta nu ne bagă pe toți în aceeași oală.
La Cluj Napoca sincer mie mi se pare că românii se comportă mai bine în societate decât româncele și totuși. româncele au mai mult lipici la străini decât românii la străine.

| TTudorr94 a răspuns (pentru DanielAndreiescu95):

Femeile sunt putin mai multe in Romania cel putin erau in 2017.

https://www.dcnews.ro/......83111.html

" Femeile reprezentau 51, 1% din totalul populaţiei rezidente în România la 1 ianuarie 2017, numărul lor fiind puţin peste 10 milioane, se arată într-un comunicat al Institutului Naţional de Statistică."

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu esti userul ala care pune intrebarea asta acum 1 an zi de zi fara niciun sens?

| darrio2007 a răspuns (pentru suntserios):

Atat stie si el, saracul!

| Endoryus a răspuns (pentru suntserios):

99% sanse ca da

| Sn4k3 a răspuns:

Este vreun studiu ceva sau de unde ti-a venit ideea?

| InYourMind a răspuns:

Dacă tipul e miliardar, nu contează naționalitatea.

| Dalmore1996 a răspuns:

Unde ai facut statistica asta?

| Panamax a răspuns:

Mai ales cand cel de alta nationalitate nu scuipa seminte, nu injura, nu asculta manele, este atent cu ea, este mai bine dotat si are mai multi bani. Poate ordinea este alta.

| unvecin a răspuns:

De unde ai datele? La mine în sat nu cunosc cazuri. laughing

| crud a răspuns:

Inteleg ca ele aleg bulgari, albanezi, gagauzi, laponi, orice numai romani nu. Tu vorbesti serios? Cred ca ori ai o problema, ori... ai o problema.

| danaieladaniela a răspuns:

laughing Dar s-au facut ceva studi pentru afirmarea asta_?

| comyne a răspuns:

Poate pentru ca in unele tari femeile sunt tratate altfel.
In Romania nu multe sunt feministe si considera ca viata unei femei este una de,, casnica si mama".
In multe situatii femeile sunt dezavantajate.
Una din ele este politica, unde nu exista prea multe femei la conducere.

| DanielAndreiescu95 explică (pentru comyne):

Okay, corect, dar marea majoritate? înțelegeam dacă câteva preferau bărbații de altă naționalitate, dar marea majoritatea sunt care o preferă...