| DontCryLittleHeart a întrebat:

De ce mă simt atât de singur? Nu mai am prieteni și mă cuprind fel și fel de stări.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu sti sa atragi binele in viata trebuie sa inveti din Youtube

| Mosotti a răspuns:

N-ai prieteni ca esti mai antisocial daca ai avut colectiv de oameni si nu s-a legat nimic. De aia te simti singur si e si normal sa te simti asa.
In general oamenii isi fac prieteni de la sine inca de adolescenti.

| Florin9Florin9 a răspuns:

Probabil și vârsta, după poza de profil mă gândesc că ești adolescent sau maxim până în 20 de ani ( scuze dacă greșesc)

Totul se poate schimba în bine pe viitor, vei cunoaște mereu oamenii noi, la liceu, la facultate, la locul e muncă, la următorul loc de muncă, pe diferite platforme online și în alte locuri, oameni diferiți, cu pasiuni diferite, cu moduri de gândire diferite, cu personalități diferite, și undeva inevitabil te vei potrivi și tu, bine nu chiar inevitabil, trebuie să ai un caracter ok, să nu pari mega depresiv și să nu îndepărtezi oamenii de tine fără motiv.

E nevoie de timp și de un mod bun de a privi lucrurile, să nu te înjosești niciodată zicând de tine că ești prost, că nu te vei integra niciodată în societate, că ești altfel (în sens negativ)sau lucruri de genul care afectează mentalul, mentalul find foarte important în viața unui om.

Trebuie să știi că undeva aici în societate ai locul tău și trebuie să-l găsești și atunci vei avea și prieteni și vor dispărea și aceste stări negative

| NarcisIfrim a răspuns:

Nu ai ocupatie.Te plangi ca o femeie.Pana si numele te da de gol. Ocupa-ti timpul si vei gasi prieteni si fericire. Daca tu stai aici, si tot intrebi ce sa faci, fara sa faci nimic, e egal cu 0 si iti meriti soarta.Fa ceva cu viata ta. Sport, hobby-uri.Nici un minut sa fie liber, si apoi vei avea satifactie, si bucurie si prieteni.

| Mosotti a răspuns (pentru NarcisIfrim):

Are el o problema de comportament ceva, ca altfel era ca majoritatea, avea de mult prieteni, macar 1-2 si tot avea.
Are ocupatii insa se simte nasol ca nu socializeaza real cu cineva.

| Mosotti a răspuns (pentru NarcisIfrim):

Si cine zice ca barbatii nu au voie sa se planga, de ce doar femeile?
E mai antisocial, mai diferit de aia n-are prieteni.
Sa faca ceva cu viata lui stia si el, are probleme si nu poate face cred, ca altfel facea de mult el.
Nu e nevoie sa n-ai nici un minut liber, din contra, aia oboseste si streseaza, un om trebuie sa fie bine oricum si cand bea o cafea si se uita linistit la stele.

| LaylaYvette a răspuns:

Tarkovski le spune tinerilor că ar fi bine să se obișnuiască sau chiar să iubească singurătatea. Dorința de a căuta să te conectezi cu oamenii doar pentru a nu te simți singur este un simptom neplăcut. Totuși, nu trebuie să fii singur, ci să fii capabil să nu te plictisești cu tine, pentru că un om care este plictisit de singurătate este în pericol din punct de vedere moral. Investește în tine pentru că niciodată nu ești un om complet!

| DontCryLittleHeart explică (pentru LaylaYvette):

Degeaba, sunt un caz pierdut