| SilentRain a întrebat:

De ce majoritatea oamenilor empatizeaza mai mult cu un băiat rănit din dragoste, in comparație cu o fata?
Daca o fata este rănită, vina este a ei pentru că a făcut o alegere greșită.
Pe de altă parte în cazul unui băiat se consideră că ea era o fată neserioasa și din nou este vina ei.
Cum de unii nu fac o analiză rațional și blamează din start femeia?

Răspuns Câştigător
| JOHNtheADVISOR a răspuns:

În majoritatea cazurilor este vina băiatului/bărbatului.Fiindcă indiferent de capacitatea mintală a acestuia,de ce te vrea în viața lui,de ce are nevoie de tine,de ce se bagă în seamă cu tine,de ce intră în viața ta și-apoi să arunce vina pe tine,să se ajungă la violență și agresivitate din partea lui dacă:fizic nu arăți pe placul lui,mintal ești cu capul în nori,ești copilăroasă,stilul vestimentar nu îi convine,nu ești școlită sau educată,nu ai o igienă adecvată,ești fără un loc de muncă,ei îi fug ochii și după alții, are un limbaj injurios, are anumite defecte de vorbire, are vreo deficiență fizică sau mintală, este pe interes, are anumite dependențe.De ce o alegi, urmând să o acuzi și tu să faci pe victima și cică suferi și mai declari că ai iubit-o? Vă răspund eu, vă alege doar pentru sex și atâta timp cât are parte de ceea ce el vrea nu o să se plângă de nimic.Voi fetele/femeile sunteți vinovate doar atunci când îi "vânați" voi pe ei și atunci când sunteți leșinate după fizicul lui, după felul cum este îmbrăcat, după statutul social și financiar.Singura cale de a nu suferii este comunicarea cu sinceritate.Este suficient unul din voi să fie sincer.Cunoaște-i mintea, gândurile, asta trebuie să te impresioneze.Nu ezita să îl întrebi orice,nu îți răspunde sau răspunsul primit nu este pe placul tău, mergi mai departe, este atât de simplu, e viața și fericirea ta în joc. Dacă toți băieții ar fi sinceri din prima zi de când v-au cunoscut și v-ar spune uite nu vreau de la tine decât sex, ce zici ești de acord sau nu, așa fata ar ști la ce să se aștepte.Sau vreau să ști despre mine că obișnuiesc o dată pe săptămână să beau până cad sub masă, sau obișnuiesc să mă droghez, sau sunt dependent de jocuri de noroc, dacă el ar fi cu adevărat sincer și ți-ar spune exact ce are în minte, fără ocolișuri, atunci tu ca fată/femeie în funcție de ce caută fiecare l-ai accepta sau nu.

84 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Pentru ca traim intr-o societate sexista

| wildthing a răspuns:

Din experienta mea, desi sunt numite reprezentantele sexului slab, femeile sunt mai brutale decat barbatii atunci cand vine vorba de sentimente. Sigur ca nu se poate generaliza, dar stiu femei care au frant inimi cu zambetul pe buze, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Femeile pot fi foarte crude in dragoste si poate sunt multi cei care au observat asta...formandu-se acea majoritate despre care vorbesti.

| SilentRain explică (pentru wildthing):

Nici băieți nu sunt prea departe
Din punctul meu de vedere exista oamenii și tâmpiți fara principii, nu femeii, nu bărbați

| Emma30555 a răspuns (pentru wildthing):

Și invers e valabil. Dacă unui băiat nu i pasa de o fata / femeie va fi foarte dur în despărțire, măcar cu zâmbetul pe buze e mai calm pe când ei pot jigni pot fi duri sau indiferenți când vor sa scape de o fata. E fix la fel, doar ca bărbații au orgoliu prea mare. Ei suferă mai ales din orgoliu dacă sunt părăsiți sau înșelați și chiar și atunci când greșesc ei tot ei se victimizează de multe ori. O femeie măcar nu recurge la violenta. Bineinteles ca poate fi și invers, nu țin sa iau partea femeilor doar ca întradevar ele sunt mai criticate când frâng inimi. Poate totuși emoțional femeile sunt mai puternice și se resemnează mai repede după o despărțire pe când ei tind sa facă obsesii, dar asta nu e ceva ok, e o slăbiciune de caracter. Societatea spune ca bărbatul e mai puternic, poate doar fizic sau poate în anumite situații.

| RAY a răspuns:

Pentru ca eva a adaus pacatul in lume apoi la ispitit pe adam cu farmacele ei, desi barbati sunt ispititi de catre femei mereu, de asta le plangem

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Rau e cu femei, dar mai rau fara ele, cam asa a sunat ce ai zis )))

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru RAY):

Stai o secunda. L-a ispitit pe Adam cu un mar laughing nu cu farmecele ei laughing.
Acum hai sa o gândim serios : se spune ca bărbatul este capul familiei, corect? Păi ce cap e ăla dacă știe ca nu are voie și totuși "dă să iau și eu o gura de mar". Liberul arbitru! Eva a păcătuit! Adam a păcătuit! Nu i-a băgat mărul pe gâtwinking.

Răspuns utilizator avertizat
| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru Harfagre):

Nu pot sa ma contrazic cu oameni ce nu vad decât în față, stânga - dreapta deloc! Și nici nu am de gând sa îmi irosesc timpul asa. Din cauza oamenilor ca tine a ajuns SilentRain sa pună întrebarea asta. Voi bărbații niște mielușei, femeile, pff dezgustătoare! Voi "gigolo" femeile "cu4ve". Dacă femeia e atât de "nenorocita" mă întreb, de ce nu stați voi singurei? Totuși, aveți doua mâini.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru Harfagre):

Uite vocabular de "bărbat" laughing! Sa ii pupi și mâinile și picioarele soției tale și sa ii mulțumești ca te-a luat sa te crească și de preferabil sa te educe puținwinking! SilentRain (înțeleg ca este o ea), înseamnă că este o ea foarte deșteaptă dacă a observat gândirea voastră "minunată". Și îți spun eu de ce a pus întrebarea! Ea are deja o părere formata! Doar a creat aici un " sondaj de opinie " sa își confirme puțin teoria și sunt mai mult ca sigura ca a făcut-o!

| SilentRain explică (pentru AndreeaDeea221998):

Adevărat,bine punctat

| Xirus a răspuns (pentru Harfagre):

Beyond the point of no return? Ce însemnă, ca curiozitate. Incă studiez engleza, din când în când happy

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Mann era ceva ironic,faptul ca un baiat este plans de toti nu inseamna ca el a fost ingeras iar ea o vipera, sunt fete sincere, serioase ca goldenzenith si care asteapta un baiat mult, la care el ii spune ca nu o mai vrea, in loc sa recunosca ca nu e matur si iti traieste viata pe discord, aia era o fata de nota 10

Răspuns utilizator avertizat
| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru Harfagre):

În primul rând SilentRain nu a confirmat ca facem echipă ci a confirmat faptul ca are deja o părere formata.
In alta ordine de idei, nu stau sa îmi dau cu părerea despre soția ta. Ea nu este prezenta în discuție și nu își poate spune punctul de vedere așa că mă opresc aici referitor la familia ta. Nu pot decât sa va felicit și sa va doresc binele!
Tu din păcate îmi pari un bărbat frustrat. Oare bărbații (unii, nu toți) nu cauta sa se distreze cât sunt tineri și sa se bage în orice gaura disponibila iar la o anumita vârstă e conștient că nu o sa se mai uite femeile la el asa ca se face "băiat serios" și își găsește o femeie sa o ia de nevasta? Ba chiar asa facewinking. Asa și femeile : unele vor sa se distreze, altele vor să își întemeieze o familie. Ce e rău?
Eu știu ce și cum gândește o femeie fiindcă sunt una și sunt și atrasă de ele.
Cât despre crescut copii, nu cred ca ești în măsură să îți dai cu părerea dacă pot sa cresc un copil sau nu dar cum spunea și fata asta. Voi aveți niște păreri deja formate pe care nu vi le schimba nimeni fiindcă voi dețineți dreptatea absoluta.
Sincer îți doresc măcar pe jumătate fericirea și înțelegerea ce am primit-o și am acordat-o în relațiile mele! Măcar jumătate!
Tu ești în clasa a 8 a de ma denigrezi pe mine? Fii bărbat! Dovedește ca ești matur! Nu încerca să mă convingi pe mine de femeia de lângă tine. Fii mulțumit tu în sinea ta de ea! Nu insira pe aici ce femeie dreapta este ea fiindcă, cu toții suntem "anonimi" pe aici.

Răspuns utilizator avertizat
| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru Harfagre):

Nu te-am întrebat unde le-ai văzut ca să îmi spui ca nu e treaba mea unde laughing
Deja ai dat-o in penibil la "maxim". Nu știu ce vârstă ai și nici nu ma interesează dar nivelul tău de maturitate este unul extrem de scăzut. O seară liniștita îți doresc!

Răspuns utilizator avertizat
| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Uatafac!

| Emma30555 a răspuns (pentru Harfagre):

Fără acel pom oare nu era plictisitor?

| Emma30555 a răspuns (pentru Harfagre):

La 40 de ani crezi ca nu mai poți sa te distrezi, nu mai poți sa arăți bine? Poți călători cu iubitul, poți sa arăți bine în continuare, sa te menții. De ce e asa trist pentru voi la 40 de ani? Dacă sunt fericita la 30 pot fi și la 40 nu crezi? Dar majoritatea care au copii chiar sunt mai fericiți decât cei ce nu au? Și în plus de ce sa nu facă copil la 40 dacă vrea și poate? În fine, am pus niște întrebări dar pe majoritatea societatea i-a învățat de mici sa se căsătorească, sa facă copii nimeni nu a spus despre dezvoltarea personala, despre hobby uri, despre eul fiecăruia, descoperirea de sine. Trebuie sa fim toți la fel. Nu toată lumea își găsește jumătatea, nu e sfârșit de lune, mulți se căsătoresc și stau de complezenta se mai și înșeala, nu e general valabil, probabil ca sunt și povesti frumoase de iubire, pentru majoritatea dar se poate întâmpla sa nu găsești marea dragoste și atunci nu ți rămâne decât sa o cauți dar sa te bucuri și de viata. Eu personal dacă e sa rămân singura deși tind sa nu cred asta dar ipotetic vorbind, îmi promit sa nu fiu actrita, de ce as fi? O sa iubesc în continuare oamenii, o sa profit de mare și de soare, o sa port discuții lejere o sa citesc filozofie și chestii drăguțe asa ma vad. Soția ta probabil te a iubit, e mai ușor când iubești pe cineva sa fi un exemplu bun.

Răspuns utilizator avertizat
| Emma30555 a răspuns (pentru Harfagre):

Cat de mult se poate schimba o femeie la 40 față de 30? Eu am văzut femeie care și ele au succes la bărbați mai tineri. Dacă o femeie se aranjează, se machiază cu gust, dacă mai face și vreo intervenție mica dacă vrea poate sa arate bine, sa fie slaba și poate găsi și ea ca și voi chiar mai tineri. În plus nu toți bărbații arata bine după o vârsta. Eu chiar am observat ca bărbații în ziua de azi nu prea mai țin cont. Multe sunt păreri preconcepute. Uite de exemplu eu știu o femeie care a făcut la 25 de ani un copil cu down și tot ea a făcut mai târziu pe la vreo 37 alt băiat, sănătos, e un caz pe care îl știu dar nu neg ce ai spus tu, e mai bine sa faci copilul cât mai tânără doar ca nu e chiar un capăt de tara. Singura chestie nașpa ca îl faci târziu e fata de copil fiindcă e mai bine pentru el sa aibă părinți tineri în putere când ajunge el adult și sa aibă șansă de a i avea cât mai mult timp lângă el.

Răspuns utilizator avertizat
| Emma30555 a răspuns (pentru Harfagre):

Eu nu am vrut sa fiu Gica contra, dimpotrivă încerc sa arat ca nimic nu e bătut în cuie și nimeni nu ne garantează nimic. Tu ești ferm când spui ceva ca și cum singurul adevăr îl deții tu, am dezbătut lucrurile astea fiindcă sunt mai multe perspective și fiecare are adevărul sau deși poate tu ai dreptate in ceea ce spui nu neaga ceea ce spun eu. Oamenii tind sa judece pe alții în funcție de ei dar nu toți suntem la fel. Degeaba îmi spui tu mie sau altora ce e fericirea și dacă nu facem asa ajungem singure și acrite când pentru mine fericirea e altfel, și adevărul tau poate sa fie altul pentru mine sau alții. Eu nu vorbesc neapărat despre mine, nu asta ma interesează ci ideea de a dezbate un subiect de a vedea și alte perspective și a nu pune etichete. Cum tu spui ceva pentru folosul altora și eu tot asta încerc. Nu neapărat sa ma contrazic.

Răspuns utilizator avertizat
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Poate acele persoane sunt... la fel, influentate de trairile pe care le-au avut pana acum referitor la acest lucru.

Insa... in realitate, stii si tu ca "vina" este la cine este, indiferent de genul acestei persoane. Iar daca asta este adevarul, ce mai conteaza ce cred ceilalti, daca nu le poti schimba parerea?

Trebuie doar sa renunti sa incerci sa le explici big grin

| Drimmero a răspuns:

Fituica mica de scandal ce esti.

| Naty1 a răspuns:

Nu in toate cazurile dar da.Si eu ma intreb uneori de ce nu prea zice nimeni către un băiat "vezi tu ce ai gresit", sau "tu nu ai ochii si creier sa vezi ca alegi gresit?". Majoritate comentariilor sunt "lasă frate ca mai sunt..."sau "iti trece si vei fi bine" sau altele mai urâte.
Plus ca sa nu mai vorbim de foarte multi baieti ce fac o adevărată tragedie ca x-uleasca nu ia zâmbit inapoi, ca cealalta la refuzat, ca una s-a despărțit de el ca a facut nu stiu ce.In timp ce o grămadă de femei intreaba cu pot sa faca sa ia ele custodia copilului, cum sa scape de traume ca au fost bătute, cum sa faca sa il scoată pe x din capul ei pentru ca a inselat-o sau taumatizat-o si tot ce auzi e "daca ti-a trebuit smeche" sau "tu nu l-ai văzut cum e?" Sau "asa sunt fetele de azi, le trebuie doar băieți rai, noi astea cuminți nu suntem buni".Dar invers nu se pune problema?

| SilentRain explică (pentru Naty1):

Din cate am văzut eu nu exist băiat bun, majoritatea se auto declara așa

| Naty1 a răspuns (pentru SilentRain):

Mai sunt.Doar ca si băieții la fel ca si fetele au fixurile lor la general vorbind ce noua nu ne plac s-au le considerăm aiurea si poate de aici si parerea ta.

| Mosotti a răspuns:

E asa pentru ca femeia alege, nu barbatul, barbatu degeaba incearca daca nu are ok de la ea.
El e mai inferior ca ea ca rang, si una poate sa-l pacaleasca usor.
Invers nu e asa, pentru ca femeia stie ca barbatu poate minti, si daca e desteapta nu poate fi pacalita, ea conduce.
Asa ca daca ea alege, ea face de multe ori alegerea gresita.

Ea se lasa f si atat, si apoi zice ca ala a facut asta si ca vai ce nesimtit e, pai a facut ca ea a acceptat si a fost naiva rau, sau voit a facut asta, de fapt i-a placut sexul simplu dar nu recunoaste, si da vina pe el.

| LoveSleep a răspuns:

Pentru ca de obicei, femeile refuza bărbații, nu invers.

| DemonLord a răspuns:

Se știe ca femeile îs de vina pentru oricewinking

| OldSoul a răspuns:

Pentru ca in continuare, in opinia populatiei, barbatul este cel de neclintit, elementul puternic si fix.
Iar cand auzi ca este "ranit" din dragoste, atrage imediat un soi de empatie.

| Frank51 a răspuns:

Eu nu văd situația în acest fel.

| Apokales a răspuns:

Nu stiu cine empatizeaza cu cine mai des, insa femeile aleg, barbatii incearca. Deci, este vina femeilor pentru alegere si vina barbatilor pentru incercare. Suntem fiinte emotionale, nu rationale, d-aia.

| Xirus a răspuns:

Nu neapărat, empatizează cu un băiat, însă Se consideră, că fetele, își gasesc mai repede pe cineva, mai compatibil in dragoste sau pur și simplu gasesc mai repede.

| SilentRain explică (pentru Xirus):

Da, totuși asta nu e un motiv pentru a blama fetele
Din contra ca și fata ești mai complicat sa găsești pe cineva serios stabil, cand mulți sunt libibinos, ipocriți

| Xirus a răspuns (pentru SilentRain):

Vad că ai generalizat, spunând fetele. Unele vor să insele pentru că pot și, vor să șantajeze partenerul sau să îl facă gelos, punându-și în valoare tot farmecul. altele nu vor sa însele. Barbații la fel. Unii sunt capabili să însele, alți habar nu au sa însele, poate nu prea au un stil.

Răspuns utilizator avertizat
| Lukasssz a răspuns:

Unde ai auzit tu asta?

| SilentRain explică (pentru Lukasssz):

N-am auzit, asta este dilemă mea personala

| Lukasssz a răspuns (pentru SilentRain):

Sa stii ca nu este chiar asa, adica vina este 50-50

| SilentRain explică (pentru Lukasssz):

Depinde de situație
De exemplu sa zicem că o femeie se îndrăgostește / căsătorește cu un bărbat care treptat în timp el devine un om agresiv și o abuza ​fizica/psihic
Mulți ar considera că vina este a femeii, fiindcă a ales prost, dar nu ai cum să știi precis daca un om se va schimba în viitor

| badpanda a răspuns (pentru SilentRain):

Care treptat în timp el devine un om agresiv

A ales gresit.
Dar ca sa te linistesc si a doua oara va alege la fel deoarece este atrasa inconstient de acel tip de persoana.

| SilentRain explică (pentru badpanda):

Evident că nu am un răspuns concret, diferă de la om la om, situație

Nici aici nu se știe cu precizie exacta, unii mai învață din experiențele lor

Răspuns utilizator avertizat
| SilentRain explică (pentru Harfagre):

Ai putea să argumenteze puțin mai mult de ce este tot vina femeii, comportamentul bărbatului?

Răspuns utilizator avertizat
| laCafeluță a răspuns (pentru Harfagre):

După mintea ta femeia deține tot controlul, nu e niciodată parasita, manipulată, constrânsă? Lmao

Răspuns utilizator avertizat
| VansBoy a răspuns (pentru badpanda):

Multi pana fac copilul sau pana se casatoresc se poarta exemplar si apoi dezlantuie bestia.

| VansBoy a răspuns (pentru Harfagre):

Ma bucur ca te-au suspendat

| SilentRain explică (pentru Harfagre):

Nu mă cunoaștii, cum poți să îți dai așa cu părea?

| Emma30555 a răspuns (pentru badpanda):

Si dacă el se îndrăgostește de materialiste de exemplu de ce nu e vina lui ca i plac acest gen de fete? De ce e vina ei și nu tot a lui? Și de ce alege la fel? E acelasi lucru doar ca atunci când ea înșeala e curvă și clar devina, când el înșeala e proasta ea ca și alege bărbați macho sau frumoși... Dacă e violent e vina ei dar dacă el alege una isterica și agresiva de ce nu e vina lui ci tot a ei?

| badpanda a răspuns (pentru Emma30555):

15 raspunsuri si 15 pareri diferite, barbatii fac asa femeile invers depinde fiecare ce specimene a intalnit. Daca lasam lupul sa spuna povestea capra o sa fie intotdeauna personajul negativ.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

E hai ca e bună. Din punctul meu de vedere, când o relație se strica nu-i de vina nici el, nici ea. Sunt de vina amândoi! Mai exista cazuri în care cuplul comunica unul cu celalalt și își spun reciproc ce ii deranjează dar rămâne doar spus, fiindcă nu au și urechi sa audă. În cazul acesta, este de vina persoana căreia i se spune "din punctul meu greșești aici" și nu face nimic sa îndrepte asta. Nu contează ca este o "ea" sau este un "el".
Știu la ce te referi când spui "alegerea greșită", fiindcă sunt fete ce se îndrăgostesc foarte tare și nu vad unde partenerii lor greșesc (decât prea târziu iar atunci au de suferit). Și mai este cazul când vin diverse persoane la tine și îți spun că nu esti potrivita pentru x dar tu bineînțeles ca nu asculți fiindcă vrei sa descoperi singura, iar atunci când descoperi ai de suferit! De aici gândirea "și-a făcut-o cu mana ei".

| SilentRain explică (pentru AndreeaDeea221998):

Asta e mentalitatea sănătoasă, uite că nu sunt mulți că tine
Apreciez răspunsul big grin

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru SilentRain):

Mulțumesc pentru compliment! :*

| Saiko10 a răspuns:

Conteaza pe ce parte esti, prietenii ei o sa zica ca e vina ta, prietenii tai ca e a ei.

| Onisim10 a răspuns:

Bă, acum m-am gândit și eu la aspectul ăsta, și da, cam așa e adevărat, societatea așa tratează.
Și este greșit.
Daca nu ți-a mers într-o relație, mai degrabă să te gândești mai întâi cu ce ai greșit tu, apoi ce a greșit el, sau invers.
Pentru că nimeni nu poată să zică că el nu e vinovat cu nimic, adică toți greșim, și

| Morbid a răspuns:

E acum fiecare crede ca iarba e mai buna pe partea cealalta.
Cica pentru ca femeia are gaura, ea decide ce intra pe acolo. Cica.
Nu stiu unde ai auzit tu ca la baieti empatizeaza cineva cu ei, daca te plangi ca te-a lasat mai esti si numit fatalau laughing, un baiat e asteptat sa fie puternic fara emotii, autoritar, care nu da vina pe altii ii situatii critica si responsabil. O fata nu.

| Pamanteanul a răspuns:

Iubire, ma gândesc la tine.

| luffypk a răspuns:

Cum a mai zis un utilizator mai sus, depinde de cazuri. Eu am avut ocazia sa vad atat tipe care au frant inimi cu zambetul pe buze, ca si cum nimic nu s-a intamplat, cat si tipi naspa rau care vorbeau numai nasoale. Depinde de fiecare si de cum reactioneaza, nu putem generaliza in cazul asta. Mie mi se pare ca fetele sunt mult mai consolate dupa o despartire decat un baiat, dar asta poate e doar parerea mea, cine stie...

| VansBoy a răspuns:

Societatea trateaza barbatii ca niste handicapati mintali si in acelasi timp ii vor in pozitii de putere. E hilar si stupid.

| SilentRain explică (pentru VansBoy):

Nu toți sunt așa, asta este evident
Nu putem generaliza aiurea
Dar totuși mai suntem în epocă de piatră, de ce și în secolul prezent domnia metalitatea asta?

| VansBoy a răspuns (pentru SilentRain):

Internetul n-a ajuns la sate. Doar prin tiktok si Youtube. Oamenii inca nu sunt educati. Nu evoluam doar pentru ca avem mai multi telefoane in mana

| VansBoy a răspuns (pentru SilentRain):

Normal ca daca esti mai capabila decat un barbat oamenii au asteptari nu se asteapta sa fii dusa de nas.
Eu ca baiat iti zic ca am fost foarte naiv in dragoste multe prostii am facut nu am gandit deloc acum nu regret dar fata aia era cu capu mai intreg decat mine si chiar cand imi zicea in fata ca sunt prost eu nu inteleam ca eram orbit de sentiment si vedeam gesturile ei ca fiind de dragoste oricum le dadea ea a fost foarte sincera eu ORB. de la mine nu avea pretentii nici mama

| SilentRain explică (pentru VansBoy):

Da ai dreptate, păcat că nu se dezvolta și gândirea rațională / emoționala in școli

| SilentRain explică (pentru VansBoy):

In viața cat trăiești greșești și înveți big grin

| badpanda a răspuns (pentru VansBoy):

Si tu te crezi evoluat doar pentru ca stai in mana toata ziua cu telefonul?

| SilentRain explică (pentru badpanda):

Poate nu ar fi cazul sa judecii pe alții, asta e toxic
Mai bine fă-ți tu ție o introspecție, e mult mai util happy

| badpanda a răspuns (pentru SilentRain):

Judeci cu un singur i.
Judec cand vreau pe cine vreau.

| SilentRain explică (pentru badpanda):

Ok,am înțeles nu ești genul cu care se poate discuta
O zii buna sa ai :-D

| badpanda a răspuns (pentru SilentRain):

Vorba lunga saracia omului.

| VansBoy a răspuns (pentru badpanda):

Fiecare intelege cat poate

| VansBoy a răspuns:

Barbatii sufera mai mult dupa despartiri. Fetele sunt mai mature unele trec usor peste. Un baiat ranit incepe sa urasca toate femeile si sa nu mai aiba incredere in niciuna. Dar tot femeile sunt cele emotionale rolling on the floor)))) si ei cei rationali rolling on the floor

| Mosotti a răspuns (pentru VansBoy):

Pai numa un prost sufera asa mult dupa despartiti, de parca nu ar fi si alte femei pe care sa le placa la fel de mult si care sa-l placa la fel de mult, mai ales daca arata bine. Asa ca nu generaliza ca barbatii, mai bine zi "barbatii prosti...".

Normal ca aia nearatosi plang si se vaita, ca aia pana au noroc la alta, e posibil sa imbatraneasca.

Si femeile la fel, alea destepte trec repede peste asta pentru ca stiu ca gaseste imediat altul la fel de frumos care o place, ca si celalalt.

| Nicolae131 a răspuns:

O fata iși poate face foarte repede un iubit iar un baiat mai greu si sta si sufera etc