|

De ce oamenii se schimba? sad

Uneori ma gandesc daca nu cumva doar isi dezvaluie adevaratul caracter...

O persoana foarte draga mie a inceput sa fie de nerecunoscut.

Nu pot iubi pe cineva care mai nou pare sa ma urasca, in cel mai bun caz sa nu ma suporte.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Oamenii nu se schimba, doar obosesc sa se preafaca, sau sa-si tina viciile ascunse si atunci rabufnesc, aratandu-si adevarata fata.

De fapt, persoana respectiva nu te-a iubit niciodata, dar a avut in interes la tine, iar dupa ce l-a obtinut, nu a mai fost interesat sa fie dragut cu tine si nici sa-ti arate ca-i pasa de tine.

| a răspuns:

Depinde despre ce varsta vorbim.
In opinia mea, pana la 30 de ani, te formezi, iti dai seama ce fel de persoana esti, si asa mai departe.
Pana la urma, cand esti copil, esti "curat" in timp, traiesti experiente, acestea te influenteaza, si de aici te adaptezi in functie de acestea.

Si eu m-am schimbat suficient de mult in ultimul timp, insa, din fericire, nu am atat de multi "prieteni" pe care sa-i deranjeze atitudinea mea, mie mi-e foarte bine asa cum sunt acum, si aia e.
Si da, e vorba de schimbari negative, nepasare, aroganta, chestii.

| a răspuns:

Oamenii in timp isi aratã adevaratul caracter. Rupe legatura incet cu acea persoana.

| a răspuns:

Nu știu dacă se schimba ci începi sa ii cunoști cu adevarat, sau sunt câțiva mai slabi pe care viata ii schimba în sensul ca ii inraieste, sunt mai nervoși dar poate au doar probleme

| a răspuns:

Oamenii nu sunt calculatoare.
Citeste cartea "Schimba-te pentru a schimba lumea" (Héctor Trinidad)

| a răspuns:

Mare chestie. Daca e membru de familie, evita-l, rupe legaturile cu el.
Daca nu e membru de familie, poarta-te si tu la fel pana are nevoie de ajutorul tau apoi ii insirui toate rahaturile pe care ti le-a facut si rupi toate legaturile (blocat pe retelele de socializare, numar de telefon). Daca nu te mai baga in seama, mai bine, ai scapat de un om prefacut.

| a răspuns:

Din pacate asta este lumea de azi. Lumea a devenit rea. Eu spun sa dai prietenii falsi la o parte si sa faci loc altor noi prieteni. Sunt sigura ca exista alti oameni carora le pasa de tine, si te iubesc neconditionat.